Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 12:48 - СЕФАРАДИМ И АШКЕНАЗИМ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 9702 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.05.2015 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За нееврейския произход на Ашкенази изследователите съобщиха още в края на 19 век,  «подобно предположение изказа в Русия и М. Гумплович в очерците си  «Начало на еврейската вяра в Полша». Същото се опитваше да докаже професора от Тел-Авив-ския университет А. Полак в научния си труд  «Хазария» през 1951 год.» (1. 1-23). През 1976год. на бял свят излезе сензационната книга  «Тринадесетото коляно» на писателя А. Кестлер. В нея той доказва, че сегашните ашкенази нямат нищо общо със  «сина на Аврам», а са потомци на хазарите, разселили се в Европа след разпадането на хаганата през 10 век. Според Кестлер, ашкеназите са тръгнали не от Йoрдан, а от Волга, не от Хаан а от Кавказ, което означава, че са по близки до народи като хуните, угурите или маджарите (или там някъде).

image

Според мнението на учените, хазарите се отнасят към бялата раса  (2. 371). Възможно е да са дошли в северен Кавказ от Иранските планини,  във всеки случай, до днес в Афганистан живее народ хазарийци, които сами наричат себе си хазари.  Наименованието“хазарийци“  вероятно е  в резултат от сливането на думите „хазари“ и  «арийци». Древните жители на Иранските планини наричали себе си  «арийци».

«Шабтай (Сабатай) Бейт Цви, стар руски евреин, работил през целия си живот в архивите на Еврейската агенция в Тел Авив, и след пенсионирането си, издал през 1977год. (на свои разноски) обемен труд от 500 страници с дългото и неясно заглавие “ Кризата на пост-угандинският ционизъм по време на Холокоста 1938-1945г.“ Тази книга остана незабелязана за масовия читател, но ужасяващите открития и изводи за ролята на ционисткото движение в трагедията на ашкенази  предизвика бомбастичен ефект след шест години.

image

„През декември 1942г. когато мащабите на унищожението на европейските евреи станаха известни (пише Бейт Цви), бъдещият втори президент на Израел задал риторически въпрос: „защо ние (ционисткото движение) не знаехме, защо нацистите не ни казаха?„», а друг участник на заседанието на ционистките лидери, Моше Арам казва: „Ние бяхме неволни съучастници  в убийствата„.

Ционистката (сефардска) организация се преструваше „че не знае“ за катастрофата до есента на 1942г., но те всъщност не искаха да знаят, заключава  Бейт Цви.

По- нататък Бейт Цви определя, кога сефарските нацисти са решили да започнат унищожаването на ашкенази: явно през лятото на 1941г., защото първият документ е с дата 31 юли 1941г. Планът за унищожаването е бил секретен, и ако противниците на Германия са знаели за него, е можело  да прекратят или забавят или да провалят изпълнението на тайната заповед на Хитлер. Но ционистката организация нямаше интерес от огласяването му, тя се държеше безотговорно: още преди началото на втората световна война, през 1939г на  ХХI заседание на ционисткото движение в Женева, главата на ционистите, бъдещият първи президент на Израел – Хаим Вайцман, обяви война на Германия от името на целият еврейски народ. На 21 август 1939г. това заявление беше публикувано и то позволи след това на сефардските нацисти да заявят, че „евреите предизвикаха войната“ (ето как беше обявена войната на ашкенази).

image

Хаим Вайцман приема президентския пост.

Проционистката (просефардската) преса се подчиняваше на указанията на лидерите си, и даже когато на 16 март 1942г. в печата се появиха (въз основа на писмото на комисаря на съветската народна партия Молотов) първите свидетелства за избиването на ашкенази в Бабе Яре и на други места, на следващия ден, 17 март 1942г. в про-ционистките вестници се появи официално опровержение: „разказите за сто хиляди убити ашкенази са силно преувеличени„.

Въпреки това Молотов пише за 52 хиляди ашкенази, убити в Киев: Вестникът на ционистите „Двар“ предава думите му по следният начин: „по наши данни, по-голяма част от убитите изобщо не са евреи“. Бейт Цви цитира дестки ционистки вестници, и във всеки един идеята е една – няма никакво масово унищожение, това са глупости. „Цялата армия от писатели, коментатори, журналисти втълпяваха на читателя спокойствие с фалшиви обяснения„.

На 18 януари 1943г. съобщенията за избиването на ашкенази станаха вече толкова много, че беше невъзможно повече да се прикриват и трябваше да се обсъдят. На заседанието на ционистките лидери, главната позиция била на Ицхак Гринбойм: да не се дава нито копейка за спасяването на ашкенази и да не се позволява събирането на средства за спасяването им.Това е опасно за ционизма и ние не можем да дадем пари от ционисткия фонд  (Керен Га-есод) за спасяването на ашкенази, пари има достатъчно, но ние ще ги запазим за нашата борба. Ционизмът преди всичко„. На това заседание Ицхак Гринбойм беше избран за „министър по спасяването на европейските евреи“…

image

Ицхак Гринбойм

Прозелитите внушиха идеята, че така да се каже, те са истинските евреи, въпреки че изначално не са такива. Този химерен етнос в продължение на столетията приел названия като германо-полски, руско-полски, източно европейски евреи, или ашкенази. Този етнос станал поредното достижение на синтетическото етногонство.

Испания. За испанците войната през 1936-39г. беше гражданска война, а за ашкенази – опит да превземат страната на сефардите, историческата им родина. Сефардите победиха а победените ашкенази напуснаха Испания  уплашени и се скриха зад желязната завеса в СССР.

„Еврейските доброволци, загинали в гражданската война не са забравени: те са погребани в общ гроб в Барселона, а 9 човека са погребани в Мадрид. На гроба има надпис: „На еврейските доброволци, загинали по време на гражданската война за нашата и ваша свобода“.

Хазарската лъжа. Хазарите (ашкенази) предизвикаха войната в Испания с една цел: да превземат тази Испания, която беше сефардска до  Х1Х век и да направят сефардите – марани. Франко е бил чист маран. И когато сефардите в лицето на Хитлер поискаха през 1940г. от Испания да ги пусне през нейна територия, да преминат в Северна Африка, те не ги пуснаха, защото целта на сефардите беше друга: Хитлер трябваше да отиде в Москва, да изкорени ашкеназите. Можем само да гадаем, какво щяха да направят съветските ашкенази с испанските марани-сефардите, ако бяха  победили.

Когато Сталин разбрал, че  известните легендарни интербригадири са главно от комунистическите БУНДовци – ашкенази, т.е. членове на ционистката партия, забранена в Русия, той разстрелял почти всички герои на Испания.

imageНо сефардите, както се вижда от 22 юни 1941г., не зачетоха подвига на Сталин. Толкова непримирима и люта беше ненавистта между ашкенази и сефарди, че всички останали бяха използвани само като „пушечно месо“. На 22 юни сефардите се втурнаха да трепят ашкиназите на собствената им територия – СССР.

Вероятно най-голямата тайна на Втората Световна война е връзката между евреите и нацисткият режим. Въпреки старателните и задълбочени изследвания на еврейскиите историци, многобройните Центрове, Музеи, Институтите за Холокоста  (Яд-Вашем), тази тема до днес не е разкрита обективно.  Не толкова отдавна, когато СССР беше още жив, шумно и публично се експлоатираше темата за ционизма като расистко учение, съвсем отделно от нацизма. „Ционизма“ като политически расизъм, даже беше заклеймен от ООН. В контекста на така поднесената идеология обаче си проправиха път и много интересни материали за сътрудничеството на еврейските ционистки организаций с властите на немския Райх през тридесетте, четеридесетте години на XX век.

За това например, как „Юденратите“ – Съвет за самоуправление на Еврейското Гето Терезин, Варшавското и други, сами определяли кого да изпратят за унищожение в лагерите Освиенцим, Треблинка и други, и кого да репатрират в Палестина. И при това полицейските сили са били от средите на самите евреи, подчинени на същите тези Ютенданти, които самостоятелно са потдържали реда вътре в гетото. И също самостоятелно са извършвали подбора и отсявали евреите-кандидати за  Освенцим, Треблинка и т.н.. А немските СС-овци само са „приемали“ „бройката“ „от ръка на ръка“, вече набелязаните от „Юденратите“ , обречените на унищожение евреи….

Или за това, как ръководителите на „Хагана“ – предшественик на Армията за Отбрана на Израел – потдържали тесни контакти с представителите на нацисткото разузннаване, и тези връзки не са били безкористни. И двете страни имали изгода от тези контакти. Нацисткото разузнаване получавало ценна информация за английските въоръжени сили…

А видният ционист Хаим Вайцман, ръководител на Световната Еврейска Агенция, на въпросът на Британската кралска комисия за възможността да изпратят 6 милиона евреи в Палестина отговорил:

„Не. Старите ще останат. Те са ненужни, те са  икономически и морално износени. Само ще ни тежат“……

„В националните еврейски кръгове“, – писал един от ръководителите на немското разузнаване, Хаген, основавайки се на мнението на Полкес, ционистки и нацистки агент: „много съм доволен от радикалната немска политика, защото с нейна помощ се увеличава броя на еврейското население в Палестина, така че скоро може да се очаква превес на евреите над арабите“. Според Ханс Хен – „Хагана“ „създаде мрежа от доверени лица в Европа, изпращаща  тайно еврейските заселници в Палестина. Хората на Голомб (един от командващите „Хагана“) бяха достатъчно несантиментални, за да приемат помоща за преселването от СС“.

Сега ашкенази в своите медии в Израел отново плачат: „По-добре да си беден, отколкото ашкенази„..

imageВтората световна война на ашкиназите и сефардите завърши – за ашкеназите с холокоста, а за сефардите с разгром на 9 май 1945г. Приключи ли тя наистина?

В действителнодт всяка гражданска война в Русия е дело на хазарите само с една цел: Русия да не зададе въпроса: как превзеха властта в Русия през 1917г.? Чия е тази работническо-селско-военна власт – недоносче? Гражданската война на ашкиназите – Троцкисти, и сефарди-Варбурги приключи, когато избиха всеки, който можеше да зададе идиотския въпрос: От къде ни дойде това на главата?

Гражданските войни са стихията на ционистите. Това е истината. За да превземат Руската Империя, ашкенази и сефарди работеха заедно. След това се захванаха да си я поделят, но подялбата се получи по формулата на Папандопул от оперетата „Сватба в Малиновка“: сефардите: това е мое, това също е мое, и това е мое…. Ашкеназите се вбесили и започнали да налагат сефардите с шахматните дъски по главите: така започна гражданската война: За справедливост за ашкеназите. За справедливост при подялбата на Руската Империя. За……

imageВойната на ашкенази и сефарди е като пожар в торфено блато: отгоре лилий а отдолу пожар. И така по едно блато из цялата планета.

Войната между ашкинази и сефарди за притежаването на Русия – на кого трябва да принадлежи еднолично, е в пълен разгар. Ашкенази сами се провалиха след август 1991г., с идиотските си крясъци:

Американските евреи са същите като нас„,- и  пуснаха сефардите в Кремъл.

Войната между ашкенази и сефарди продължава.  В тази война беше взривена мината „Распадская“, собственост на Абрамович и  Коломойски,  сефарадите умело изиграха  ашкеназите Абрамович и Коломойски.  Ходорковский не искаше да вземе властта от руснаците, не руснаците искаше да изгони от Кремъл. Там историята е съвсем друга.  Ашкеназът Ходорковский възнамеряваше да изгони от Кремъл сефардите, и щеше да го направи, ако на помощ на сефардите Путин не беше повикал от Ню Йорк специалните сили на сефардите, най-жестоките и безскрупулни главорези, крило на хасидът и  хабадникът Лазар с неговата  руско неговореща банда. И Ходороковский  отиде да търка пейките в затвора. Същите тези сефарди организираха взрива на мината на Абрамович и Коломойски с намерението да изпратят тези ашкеназки лидери при Ходроковски.

Експертите на СБД изрично посочват, че „този инцидент, както и терористичните атаки в Северен Кавказ, не оставят руският народ  да се порадва на победата от преди 65г….“ над сефардите.

Къде сгрешихме?

Сега настана меле в кашата която забъркаха ашкеназите и сефардите, и приближава момента, в който ще си я сърбат.

Образно казано нещата стоят така: руснаците ще бъдат „пушечно месо“ за ашкеназите, американците  ще бъдат „пушечно месо“  за сефардите. Заради тях започна Първата Световна война, така беше и при Втората Световна, така ще бъде и при Третата. И само заслепената ашкеназка пропаганда не вижда, че ашкеназите правят сега с бързи темпове руската армия „легендарна и непобедима“ – „Червената армия е най-силната“. Да наистина, в скоро време руската армия ще бъде най-силната в света. Питате се, защо внезапно руснаците се отзоваха със своите безпилотни самолети до френските самолетоносачи, които са  в тази част на Израел,  която е на съветските ашкенази? С тях ашкеназите ще съсипят сефардите.

И отново с тапи в ушите, сефардите казват: „Патриотите“ в Полша са против Иран (прародината на ашкенази), ашкеназите със своите тапи: френските самолетоносачи са до Русия, те са против пиратите в  Световният океан.

Ние – за ашкеназите, американците – за сефардите – сме само „пушечно месо“, а „пушечното месо“ никъде и никога не е започвало война. Никога не попитаха „пушечното месо“: „искат ли руснаците война“? „Вероломно, без да са обявили война, нападнаха“ – и цялата история. „Казаха ни, че са бомбандирали Киев, и така започна войната“.

Можем ли и сега да се оттеглим, както се оттеглихме от войната в Ирак? Не, не можем. В Ирак ашкеназите и сефардите заедно превзеха, според тяхната терминология, „ничията територия“, „ничият нефт“…. Там те не воюват помежду си. В Афганистан ционистите също не успяха да ни въвлекат. Но те и в Афганистан не воюват помежду си, там са обединени и заедно превземат страната на световните наркотици – Афганистан.

Но в Русия ашкеназите воюват със сефардите. И нито армията на САЩ, нито руската армия няма да спечели от тяхната война – няма да успеят. За това се налага ашкенази и сефарди да изчезнат, нация от „престъпници“, каквито искаше и търсеше Сталин.

Във въздуха витае тревожния въпрос: Защо съсипват енергетиката ни – връзките и артерийте на страната ни? Каъв е смисъла?

Има два отговора:  1. руското правителство все още е сефарадско, и ашкенази се борят срещу него по този начин.

Втория: – руското правителство не е сефардско, а на ашкеназите, взривявайки Саяно-Шушенската водно електрическа централа – най-голямата в Русия и в света, сефардите веднага закриха половината руска промишленост, което доведе до режим на тока, и пуснаха слуха, че ашкеназкото правителство е некадърно.

Сега сефардите взривиха мината на ашкеназите-  «Распадская»  – най-голямата в Русия и в света, оставяйки страната без кокс, и мигновенно закриха цялата черна металургия.

image

Днес, благодарение на мемоарите на бившите партийни дейци, като например Байгушев, стана известно,че ЦК на КПСС е бил наполовина „еврейски“, по-точно ашкеназка, другата половина била „руска“, т.е  национална. Сега руското правителство наполовина се състои от ашкенази, наполовина от сефарди. Два ЦК в един ЦК в една единствена партия. Това приключи с победа на „евреите“ – ашкенази през август 1991г. Към пълна победа в Русия сега се борят и ашкенази и сефарди.

Оригинално започна своя  «22 юни 1941» сефардът Хитлер: той предаде на Сталин „петата си колония“ в СССР, състояща се основно от ашкенази, организирайки клането на ашкенази в СССР преди началото на откритите си военни действия на съветска територия. Защо Хитлер така оригинално започна своята „светкавична война“ –  за да мотивира донякъде работещите за него? Защото задаващата се война със СССР не беше негова война, а войната на сефардите и ашкеназите. А за сефардите най-добрият ашкеназ е мъртвият ашкеназ и обратно. Така в този ден започна Втората световна война и кога приключи тя?

Сегагашният „22 юни 1941″ сефардите и ашкеназите също го започнаха отдавна.

Утрешното „проникване на изток“ – напред за скалповете на ашкенази, а може би за тези на сефардите, започна със запалването на кулата в Останкино – опитвайки се да заглушат телевизията на ашкеназите, а може би на сефардите, както в Белград първо бомбандираха белградския телевизионен център, а след това сефардите Коен, Олбрайт и генерал Кларк започнаха да бомбандират ослепялата ашкеназка Югославия, запалиха московския Манеж, както запалиха ашкеназкия Райхстаг през 1933г. – има опити за запалването на ашкеназкия, а може би на сефардския Кремъл, потопиха атомната подводница (Курск), взривиха Саяно-Шушенската ВЕЦ, взривиха мината „Распадская“. Кой кого прави на идиоти, глупаци и некадърници, разбира се, мислите че е правителството на ашкеназите или правителството на сефардите? Между другото, министър Нургалиев, министър  Насибулина са чисти ашкенази. Сефардите буквално съсипаха ашкеназа Нургалиев.

Скоро в Русия ще бъде унищожено нещо много голямо, след което ще последва явлението „Хитлер“ в Полша, от „22 юни 1941г.“

Балканските масони ме светнаха, че новия „22 юни 1941г.“  ще започне през 2012г., но Сталинския „9 май 1945″ повече няма да настъпи, и няма да има сталинска наздравица в чест на руския народ, защото такъв народ практически няма да има.

Когато сефардите започнаха преразпределението на своите дивизии в ашкеназка Полша през 1941 г. подготвяйки нападението срещу СССР, пуснаха слух сред ашкеназите, че това е срещу Англия. Само дето в отслабеният сефардски холокост в ашкеназка Полша, сефардите прехвърлиха първите ракети „Пейтриът“, и отново разпространиха слуха, че това е срещу Иран, КНДР и Бин Ладен.

Между другото Бин Ладен е ашкеназ, Ротшилд също е ашкеназ. Местожителството и страната в която живеят е без значение. В СССР имаше КПСС, а  КПСС имаше ЦК – от две диаметрално противоположни половини. Исторически материализъм. Единство и борба на противоположностите.

Финансовият срив на сефардските щати бяха дело на ашкеназите: Ротшилд, банките му и частната финансова структура на ашкеназа Ротшилд – Федералния резерв.

imageСефардите отговориха – закона на Обама, който засяга банковата мрежа на ашкеназите.  Умишленото сриване на „близнаците“ в Ню-Йорк е дело на евреите. В контекст на войната между сефарди и ашкенази, интригата която създадоха ашкеназите може да се нарече – доставка в дома.

Сефардите отговориха с избирането на Обама за Президент. Обама веднага събра правителство изключително от сефарди. Всеки може да се убеди в това, без да излиза от дома си, чрез интернет. Тежки дни преживява сега световната икономика. Тежки дни преживяват сефардите. Те отчаяно се защитават от ашкеназите.

Арена на военните действия между сефарди и ашкенази е цялата планета. Чия е световната война с тероризма? Това е война на ашкенази срещу сефарди.

Бин Ладен – чистия ашкеназ воюва със сефардите, които в САЩ са 40% от живеещите по света.

Може да се каже, че „иранските лидери“, а те могат да са само ашкенази – Иран е прародината на ашкеназите, „лидерите“ съхраняват  богатството си придобито от нефт в банките на Ротшилд. Сефардите преброиха шестдесет и шест високопоставени дейци на Ислямската република Иран, съхраняващи милиардите си в банките на Ротшилд.

Според публикация на един  кувейтски вестник, общо казано непримиримите ирански борци с империализма и ционизма, ашкиназите от Иран, съхраняват в различни финансови учереждения на ашкеназа Ротшилд – 9 милиарда долара в САЩ, – 3,4 милиарда евро, а също 1,15 милиарда лири стерлинги. Казано с други думи, всички долари на света са поделени из фамилиите на ашкенази, а доларите са войниците на единната армия на ашкеназите.

В този списък е както президента на Иран – Ахмадинеджад (около 100 миллиона евро в различни банки), така и синът му Махди, който има  45 миллиона евро в банки в Швейцария, а също и 17 миллиона евро в белгийски банки.

ВЕЛИКИЯТ ШИИТСКИ ХАЛИФАТ – „клон“ на СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ (ашкеназки) ХАГАНАТ – една страна, една армия. Като „Патриотите“ и онези дивизий на Хитлер в онази Полша, които бяха уж срещу Англия, сегашните „Патриоти“ са изключително против руските ашкенази. Ашкеназите обвиняват Обама наричайки го лъжец, и са прави – защото той обеща да не изпраща в Полша „Патриоти“ срещу ашкеназка Русия. Но Обама е сефард, и не може да действа по друг начин: на война като на война. Дал думата си – взел си я обратно. Думите, като форма крият истинските мисли.

От момента на прехвърлянето на сефардските Хитлерови девизий в Полша, до нападението на ашкеназкия СССР изминаха няколко месеца. Този път разчистването ще е до 2012г. Времето свърши. Вярвам на масоните.

Между другото, знае ли  Путин, че най-добрия му приятел – Берлускони е започнал да строи гигантски газови хранилища в 7 пристанищни града в Италия и едно на  пристанище в Албания? Газът ще бъде доставен от Алжир. Ционистите подготвят Европа за унищожаването на Русия. По време на военните действия газ от Русия, разбира се няма да има. За това Европа се запасява, нарича се алтернативен газ.

Действията в тила на врага – в Русия, провежда агента на Ротшилд ашкеназа Берёза. Защо? И тук се появява Путин с приятеля си – сефардът Лазар.

Взривове и атентати. На територията на Русия ашкеназите водят война срещу сефардите. Между другото този сефард Лазар съсипа Хидроковский, тези сефарди сринаха ашкеназкия ЮКОС. И тук вината не е на Путин: дали щеше да е той или някой друг, войната между сефарди и ашкенази е хилядолетна и няма да спре, както няма да спре изгрева на Слънцето.

Но ако Горбачов в лицето на Сорос пусна легално ашкеназите в Русия, то Путин, в лицето на Лазар, пусна в Русия враговете на ашкеназите – сефардите. Паяците се оказаха в един и същ казан, в един „ЦК“. Но и тук не трябва да виним Путин. Това е така защото ашкеназите още в началото на 90-те години убеждаваха руските ашкенази, че сефардите от Америка са: „Такива, като нас!“

Хидроковский – наивният ашкеназ, искрено мислел, че танкерите с руския нефт ще умилостивят сефардите, че ще обедини ашкенази и сефарди в едно семейство, а хитрия ашкеназ Лифшиц  призовавше „да се разделим“ от сефардите в Русия.

Малоумници! За сефардите Русия е неделима.

Сега имаме държава, в която всеки умира сам, в която човек за човека е враг. Сега властта у нас е такава, каквато беше по времето на окупираните ашкеназки територий в Съветския Съюз. И ако искаме да прекратим взривяването на ТЕЦ-ове и мини, ежедневно трябва да изхвърляме от себе си „държавата“, и всеки сам трябва да стане за себе си дъжава, както пеят хазарите : „Койтое бил нищо, няма да стане нещо!“.

Много е възможно Путин и Медведев да са в невъзможност да направят нещо. Възможно е да нямат власт в „тази държава“. Силните ционисти, силната хазарска власт, тотално са се окопали в Русия. Всичко е възможно.

Да си припомним, че на 8 май т.г в  20:55 московско време ционистите взривиха първите две бомби в мината  «Распадская» . На запад,  Деня на Победата не се отбелязва като при нас на 9 май, а на 8 май.

Вторите две бомби ционистите взривиха на 9 май в  1:25 московско време – Денят на нашата Победа посрещнахме със смърт. Втория от двата взрива беше като контролен изстрел в главата. Понесохме жертвите си а след това на Червения Площад се проведе Парада на Победата- ашкенази над сефарди  (1941-45г.). Всичко по реда на сценария.

А  Главната Прокуратура на Руската Федерация трябваше да открие не в Междуреченск – някаква глупост, а в Лондон, под прага на офиса на Березовски запалителната клечка –  Берёза.

И все пак е интересно: колко пъти още трябва да запалят кулата в Останкино, московския Манеж, да потопят атомните ни подводници, да взривят Саяно-Шушенската ВЕЦ, мината «Распадская», колко трупове на чеченски войници са нужни още, за да се събуди най-накрая във всеки руснак „чувството за отбрана“?

Генерал Виктор Филатов.
02.06.2010


anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/04/%D1%81%D0%B5%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83/

ОРИГИНАЛ -
poiskpravdy.com/sefardysionisty-protiv-ashkenazixazary/







Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3239145
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031