Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2019 09:58 - Кой ще е новият губернатор на колонията? Борисов явно си тръгва, защото стана вече неудобен
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1133 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://www.informiran.net/%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d1%89%d0%b5-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82/ Кой ще е новият губернатор на колонията? Борисов явно си тръгва, защото стана вече неудобен 14.11.2019Владимир АлексеевБългария  

КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ГУБЕРНАТОР НА КОЛОНИЯТА?

Борисов явно си тръгва. Според мен до половин година.

 

И въпросът не е дали ще се махне, а как и най-вече – кой ще го наследи на сцената, поставен от кукловодите. Не си правете илюзии. Няма промяна без благословията на „великите сили” и местните кукловоди, прокарващи политиката им.

Борисов е видимо състарен и уплашен. Никаква радост не бликна от него при победата на Данчето Софийска в столицата. И тя не сияеше. Сравнете с предишни избори. Борисов толкова посърнал и изнервен никога не е бил. Точно както изглежда човек между Сцила и Харибда.

Не е проблемът само в изборите, където ГЕРБ определено губи позиции, а печелившите резултати се държат на добре смазаната изборна машина за манипулиране и купуване на гласове. Кукловодите не се интересуват от тези неща. Важното е пионката да слуша. И да не прави самостоятелни движения.

А Борисов стана вече неудобен за тях. Освен подигравките, неадекватните реакции и болезненият нарцисизъм водят до объркване на плановете за България. Агресивното желание за получаване на похвали и потупвания по главата, съчетано с болното желание навсякъе да се снима със световни лидери и да се гушка с тях, както и пълното неумение как да се държи и говори, го правят вреден за Плана!

Борисов в стремежа си да угоди на всички, сериозно сбърка според американците с енергийните проекти. Явно осъзнавайки, че американска газ на кубчета ще получим на куково лято. В същото време нарастващата русофилия сред българите като противопоставяне на наглостта на американците, ги притеснява. Не за друго, а защото може да им попречи да превърнат България във военен полигон за нападение срещу Русия, какъвто се опитват да ни направят последните години.

За разлика от Цветанов, който явно е доверено лице в САЩ, обучен от техните служби и гордо развяващ ръкавели на чуждо разузнаване. Направете разликата – Цветанов се срещна с много политици на високо ниво в САЩ. Борисов дори не успя да накара Тръмп да стане от стола, за да се здрависа с него. И всички се радвахме на селфи на задните части на Борисов пред масата на Тръмп. Борисов не е канен в САЩ. И сега изведнъж, след дългото посещение на Цветанов там, го ПРИВИКВАТ. При други подобни обстоятелства, Борисов щеше да го развее надълго и нашироко и да се похвали. Да е радостен и да натяква. А сега е ….уплашен. Твърденията, че щял да пита Тръмп какво е правил Цветанов в САЩ, звучат като пошла шега. Представяте ли си го – Бойко пред Тръмп, онзи го гледа високомерно, а нашият пита: „Ама какво прави тук моят бивш заместник и дясна ръка?!”. Отмятам и версията да иска български космонавт на Луната, както в безумието си поиска Сюлейман Паси, докато разсъжаваше върху посещението.

Та всъщност защо го привикват? Естествено, версията, че Тръмп се е затъжил за Борисов, не издържа. Нито пък има някакви съвместни проекти в момента. Поискаха три милиарда авансово за таралясниците, Борисов направи и невъзможното по най-бързият начин да им ги даде. И пак нещо са недоволни.

И моята версия е, че искат да направят България заложник във войната им срещу Русия. Защото русофилството в България им пречи. Защото Сърбия също е русофилска държава. Защото българите, макар и с промито съзнание, не искат да се съгласяват да се разполага ядрено оръжие на САЩ, насочено срещу Русия. Нито пък приемат американски кораби да пазят на майка си…в Черно море. Вероятно ще има набиване на канчето на Борисов по този въпрос. И основното – ще му кажат, че е време да си събира багажа. Това, което най-много го плаши. Защото той живее чрез властта. Знае, че падне ли, всички ще се нахвърлят върху него и няма да има дълго бъдеще. Знае и, че господарите му грешките не ги прощават. А той направи такива.

И така – кой ще е новият колониален губернатор? Може би Цветанов, подпомаган от алтернативата „Няма такава държава!”. Или коалиция от ГЕРБ, оглавяван от Цветанов и няколко десни партии извън СДС….Не напразно Цветанов посочи, че Борисов прави грешка, като критикува партии, с които може да направи коалиция и да работи.

Някои казват, че Цветанов е свършен. Според мен сега започва. Между Борисов и Цветанов има една основна разлика. Цветанов, без значение интелект и образование, умее да се учи и да слуша. През последната половин година много се промени и изгражда постепенно образът на умерен, европейски ориентиран политик, който знае какво прави. Докато Борисов в манията си за величие не осъзнава, че харизмата му всъщност се дължеше на външния му вид и възхищението на застаряващите лелки. Също като плейметка, която е безкрайно учудена, че като си сложи дълбоко деколте и започне да намига, не получава същият резултат, като преди години. И също като нея, Борисов нищо не научи през тези години.

А сега….чакаме. Краят на месеца според мен ще покаже бъдещето за управлението на България. Шахматните фигури са поставени. Първите ходове са направени. Чакаме!

Естествено, не съм професионален политически анализатор. Но след Харизанов, Алена и Сюлейман Паси, мисля, че мога да кажа какво според мен предстои. Поне ми го говори логиката, а не звездите!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук


Пускането на С-400 за Сърбия май преля чашата на търпението на краварите?! /А не можеше да откаже, защото Кремъл също има "онази папка", с която го посрещат навсякъде в чужбина/. Потокът и той, отделно! Така, че бибитко няма да може да се удържи на двата стола! Не случайно е умислен и тъжен! На 25 ще има набиване на канчето и още нещо!




Гласувай:
5



1. ivo1 - Интересни неща се получават?!?...
14.11.2019 13:20
Интересни неща се получават?!?Цветанов ще ли има наглостта да се вре за министър председател след всичките му изгъзици,които излязоха на бял свят?А Горанов с увеличението на данъците при липса и на подобие на икономика-много лоша идея от негова страна!Май наистина освен глупаци в България не останаха мъдри хора способни да я съживят?!?
цитирай
2. bojinkata - Простоле, очевидно ти липсват п...
14.11.2019 19:07
Простоле, очевидно ти липсват първите 70 години, не 7!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5367597
Постинги: 3592
Коментари: 5815
Гласове: 6683
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031