Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2016 00:22 - Гладио - убийците в гръб
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 11636 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 23.03.2017 09:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  За съжаление това бе и целта на целия цирк, наречен "бежански поток" - да се нападат и пролива кръвта на мирните европейски граждани, да се окървавят празниците им, живота им, децата им. И всичко това с една единствена цел - да се уплашат с методите на прокси войната, на хибридната война, за да клекнат пред Новия световен ред на фашисткия корпоративен капитал. Да примат европейците закони за отнемане на децата им, на жените им, на свободите им, на живота им!
Германия е толкова полицейска държава, такива са и всички държави от Западна Европа, но особено строго е контролирана Германия и сега изведнъж атентат след атентат, и то на най-оживените площади! Та там пиле не може да прехвръкне, без веднага да го наобиколят 10 полицейски патрула!
Същото се отнася и до кървавото цирково шоу на мост в центъра на Лондон - абсолютно необезпокоен от полицейска намеса, шофьорът терорист кара необезпокоен върху пешеходците в продължение на стотици метра, след което излиза от колата и 50-60 метра тича с нож в ръка по мост, който е спокоен, пешеходен и на който би било детска игра полицаите да го спрат и обезвредят - но Не! терористът не е обезпокояван през цялото това време, оставен е да стигне до полицая охранител на парламента и да го убие! Едва след това самият терорист е ликвидиран - винаги ги ликвидират и никога не ги оставят живи, за да не би да изтече информация за организацията зад гърба им!

Никой не може да ме убеди, че всички тези атентати могат да бъдат извършени без съдействието на немското, английското, белгийското, френското правителство! Очаквайте в скоро време и в Германия, и в Англия да се въведе Извънредно военно положение като във Франция, безсрочно при това.
Очаквайте в скоро време да забранят не само "фалшивите" новини в ЕС, а изобщо всякакви новини, всякакъв интернет, всякаква свобода на словото, на духа, на личността.
Свободни ще останат само бежанците - терористи, свободни и обгрижвани с европейските данъци.... за да сеят още трупове, да разпалват още вражди между християни и мюсюлмани, да свалят неудобни правителства, да разоряват неудобни страни и техните древни исторически паметници!
А тези, като Русия, като Сирия, като Иран, като Турция, несъгласни с политиката на Вечната война на Световното задкулисие ще бъдат засипвани с показни разстрели и терористични атаки за пред ТВ камерите, където ще имат цялото медийно внимание, за да разпръскват омраза между хората.
Световното задкулисие иска вечна война в Близкия Изток и Европа.
И за целта не жали средства - та нали Световната печатница за пари е в техните кървави ръце!
Защото, за да подкупваш с толкова широка ръка полицейски служители, цели правителства дори, депутати и "бунтовници", да ги снабдяваш с оръжия всякакви - стрелкови, медийни, за масово поразяване, ти трябва наистина да си притежателят на банковия сектор! И на тайната всемогъща организация на убийците в гръб Гладио!


Любим способ на убийците от Гладио, тайните бойни отряди на Правителството в сянка на САЩ и Израелските тайни служби, са политическите и знакови убийства за постигане на световни войни и промяна на неудобни режими.

За дело на Гладио се сочат такива знакови покушения като стрелбата срещу папата преди години, предизвикала смяната на комунистическите режими!

А също и убийството на Руския посланик Андрей Карлов в Анкара. Американски учен и политолог свързва убийството на Руския посланик Карлов в Анкара със сили, свързани с Израел и Задкулисното правителство на САЩ. Те бяха силите зад така наречените операции Гладио, свързани със стрелбата по Папата преди години, както и с редица политически убийства и НАТО-вски операции по света.
Тези тайни правителствени сили на САЩ и Израел не желаят да се затоплят отношенията между Русия, Иран и Турция, тъй като територията на Турция е била винаги считана за форпост на Гладио. - http://presstv.com/Detail/2016/12/23/502064/Israel-potential-suspect-in-Turkish-hit

Гладио разполагат с огромен бюджет и тайни оръжия, като например Геомагнитното оръжие за поразяване на самолети, което според свидетелства може да се помести дори в куфар.

Така бе свален и Руския пътнически самолет на полуостров Синай, така е свален и Руския военен самолет с Александровския военен оркестър и други свидни жертви на Руския народ.

Разбира се, ние няма да разберем за този терористичен акт от официозните медии. Руското правителство също няма да обяви истинската причина за тази последна самолетна трагедия така, както не обяви истинската причина и за катастрофирането на Руския пътнически самолет над Синай. Възмездието на руския гняв обаче винаги стига извършителите на кървавите престъпления - но тайно и без много шум, за да се предпази света от Голяма унищожиелна война!

За Русия да обяви официално, че срещу руския военен самолет е извършен терористичен акт от Гладио, би означавало директна война, световна и ядрена при това.

Това е и целта на подобни знакови убийства и провокации, извършвани от Гладио - да въвлекат Русия и света във война, след което победителите отново да бъдат същите тези корпорации и Скритото световно правителство, което се опитва да управлява света от столетия, въвличайки го в две световни войни и много локални кръвопролития и кървави политически режими.

Русия е наясно с тези тайни планове и не позволи досега да бъде провокирана да започне световна война!
И не само, че не позволи Путин да въвлекат народа му в поредното кърваво заколение, но и се противопостави на плановете на Световното задкулисие да завладее ресурсите на Арабския свят, на Иран, а и на целия свят.

Свалянето на самолета на Турски аеролинии "Май Карго" над Бишекташ столицата на Киргизия и изтрепването на невинни жени и деца по домовете им в резултат на катастрофа на 16.01.2017 г., не бе нищо друго освен Наказателна акция на Световното задкулисие, спонсориращо Международния тероризъм и наемни убийци като заловения атентатор в Истанбул. С тази поредна самолетна катастрофа, причинена от убийците на Гладио (Тайна военна организация на ЦРУ, Мосад и сие) се цели отмъщение и сплашване на Турското и Киргизкото правителства, които са си сътрудничели при залавянето на убиеца от дискотека Рейна. Не случайно самолетът падна ден след залавянето на убиеца от турските власти!
По същия отмъстителен, безчовечен и чудовищен начин бе свален самолета с Руския военен ансамбъл и видни общественици на Русия, пътуващ за Латакия, Сирия, където Световното задкулисие претърпя пълен провал в плановете си да глобализира Близкия Изток. В Пентагона отдавна разполагат с антигравитационна техника, както и с геомагнитно тайно оръжие, което чрез насочени импулси блокира самолетната електроника. Ето защо и Руският, и турският самолети бяха свалени в близост до летища, откъдето от земята могат да се подадат такива сигнали от устройства, събиращи се дори в куфар. Наскоро излезе съобщение в руската преса, че електронните устройства на единия пилот в кабината - телефон и таблет, са причинили отказа на машините именно в дясната страна на самолета, от която са били поставени и устройствата на пилота. Може би чрез подаване на електромагнитни насочени импулси са задействали тези устройства и са ги използвали като усилващи предаватели, които да блокират техниката на борда. Ние можем само да гадаем, защото разгласяването на подобен вид геомагнитно оръжие, използвано за самолетен тероризъм би нанесло огромни щети на самолетните корпорации - ето защо за него мълчат всички тайни служби. В същото време невинни хора гинат като мухи, изтребвани без предупреждение. Но никога пътници в самолети на Израел или САЩ.
Никога Ислямска държава не нападна и самия Израел!

- http://youcomments.com/2016/12/26/%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80/
- http://svetoven.pogled.info/russia/news/80929/maksim-kalashnikov-tu-154-e-vzriven-vav-vazduha
- http://aliya.blog.bg/novini/2015/03/27/novoto-oryjie-za-katastrofirane-na-samoleti-hellads-hellads.1349413
- Алия Ошо



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. staler - горе долу е верно..
27.12.2016 05:17
горе долу е верно..
цитирай
2. tomcat2 - нато=терор!
27.12.2016 21:50
нато=терор!
цитирай
3. tomccat2 - аз пък съм Путинофил за ужас на со...
28.12.2016 00:35
аз пък съм Путинофил за ужас на соросоидната еврогейска измет :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009329
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031