Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2017 19:36 - НЕБЕСЕН ПЕЧАТ
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3938 Коментари: 0 Гласове:
25

Последна промяна: 24.06.2017 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image 



НЕБЕСЕН ПЕЧАТ

 

“В началото беше Словото…Всичко чрез Него стана…И Словото стана плът и живя между нас…”

“…Всеки народ си има звезда, която го зарежда със сила, енергия. Има и изключения. Някои народи нямат звезда, само планета…Един ден тези народи няма да оцелеят. Народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ. България има не само една звезда, но цяло съзвездие…” – Ванга

До всички потомци на България и древната българска мощ.

До всички, които имат силата, дръзновението, великодушието и духовната сила да си спомнят, да надскочат егоцентризма и привидностите в илюзията в която сами сме се оковали. До всички, които милеят за България. Често се чудите “Как ще се оправи България”. Затова слушайте… слушайте гласовете на сърцата си чувайте, скритите факти чувайте, гласовете на древния си род, гласовете на корена си, на мъдростта и знанието вкоренено в таз земя българска. Защото отговорите често се крият на неподозирани места, често са пред очите, но замаскирани от онези, които от векове калят лицето и снагата на България! Слушайте…

Някой, някога запитвал ли се е защо България и българите толкова страдат? Защо се позволяват всичките тези беззакония, всичките тези извращения и поругаване на земята българска?

Защото българският род забрави корените си. Откъсна се от духовния корен, обви се в тъмна пелена. Загърби свещената мисия. И докато е в мрак, неведение и отричане от духовната мисия – ще страда.

Но ако в българския език се върне небесния печат, ще се върне и България!

Много преди Коперник и Галилей, гениален философ е поставил съответстваща буква за планетата Земя като кълбо(елипса), заедно със съпътстващата Луна.

АНКХ

Анхира е едно от свещените имена на Земята (Анх+Ра). Този символ тръгва от траките, но се среща по-често в египетското писмо. Поставен огледално в “земната” половина на модула за образуване на буквите, се вижда, че е прототипът на буквата Ѣ (ят).

Ако обърнем Ѣ огледално в “небесния” кръг, ще видим един от елементите в монограма на Аспарух (съвременната буква “Р”) Ако отидем към молитвата „Отче наш” и си припомним думите „…да бъде волята Твоя, както на Небето, така и на Земята…” вече няма съмнение, защо е създадена облата Глаголица. Това, което е на Небето, се отразява на Земята и това, което става на Земята, се отразява и на Небето. Всичките глаголически знаци са белег на постоянен кръговрат, преход между Небето и Земята. Право на всеки е да избира поведението си, начина на мислене, но нека знае, че с този избор се обвързва съдбата му.


Още от края на 19 век, сме свидетели на непрестанни опити да бъде премахната тази буква. На практика българското общество е разделено по този повод. Едни искат да я махнат, другите да я запазят.
По такъв начин всички се определят на кого служат – на тъмнината или на светлината. Правителството на Стамболийски прави правописна реформа. След това буквата е върната в азбуката от Александър Цанков, който доживява дълбоки старини. През 1945 г. социалистическата власт провежда правописна реформа, с която “ятовата гласна” Ѣ и “голям юс”- Ѫ се изхвърлят трайно от употреба. С този абсолютно предумишлен акт, окончателно се скъсва връзката между източните и западните български говори, връзката между Македония и България.

Но по-важното е, че се откъсва България от духовния свят, отнема се силата ѝ! Ятовата гласна, или двойно “Е”, широко “Е”, е небесен знак, космически знак, пазител на България. Словото българско е божествен език, буквално “свален” от духовния свят. Всеки звук, всяка буква, дума и подредба на думите носят огромно значение. Ѣ свързва в едно Божествения и човешки принцип. Двата принципа са свързани в едно. Ѣ носи в себе си цялата сила на азбуката. Буквата е тясно преплетена със съдбата на българския народ, съществувала е в руската азбука до идването на болшевиките. Това е знак, от който излиза огромна мощ.

Ят – божественият знак на България!

1. Ѣ е създаден от числата 1 и 7. Той е Сатурнов знак образуван от съвпада на Сатурн и Слънцето. Действа поразяващо, като светкавица и мълния във времето и пространството, върху живота на земята.

2. Ѣ съедини Небето и Земята, в която дойдоха и се заселиха българите. И България стана Дом Господен.

3. Ѣ е знамето на Ангел Елохим, който е ръководител на България. Това е звездата, която държи в десницата си и от която излиза Сила и Мощ от Небето и раздава Светлина на земята, Виделина за Небето и Слова за синовете Божии, населяващи Небето и земята.”


А погледнете и към историята. Президентите на Франция за българите:

Шарл де Гол: „Българската държава е люлката на европейската култура и цивилизация” – 1962 г. /

Франсоа Митеран : „…българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета…”

Кога се оставихме да ни убедят, че и повярвахме, че България е на дъното на всички дъна? Кога допуснахме така да ни заслепят, че да не видим собственото си сияние? Кога загърбихме Бога, рода, корена си? Та се дадохме в робство на поробители, маскирани като благодетели?

Както и ти читателю, част от “обикновения” народ? Защото си част от небесния народ, с най-важната мисия за промяна. Ти, четейки тези редове със сигурност знаеш, че буквите от българската азбука са ключ към вратите на бъдещето. Но ако промяната не идва отвън, то най-сигурният начин да се случи отвътре. Промени себе си, отвори съзнанието си.

Ключът е в теб.


България има нужда от теб – СЕГА , ДНЕС !!!!




Гласувай:
25


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470352
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031