Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2017 13:47 - Валери Симеонов пое отговорност за протеста на границата с Турция
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1745 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доживяхме, лидерът на политическо движение Валери Симеонов, който не се поколеба преди броени дни да заяви пред камерите на една от най-големите ефирни телевизии в България, че живее с 1200 лв. на месец, заедно със съпругата си, а костюмът му в студиото струва 600, лъжейки в очите, без дори да се проверяват данните за заплатата му, всички в студиото, подигравайки се с аудиторията на Нова Тв, да поеме отговорност за наречения "незаконен" във вести бг. протест на границата с Турция. Колеги, това е първият случай в исторята на Третата българска държава, в който имаме блокиране на границите на държавата от политически лидер на една от партиите в държавата, уникално, още повече, че той, Симеонов, не е паравоенен, нито военен такъв лидер). Имаме честта, г-н Симеонов да поеме отговорността, която турският президент Ердоган отказва да поеме, по негови причини, свързани с политическите му ходове за приемането на неговия референдум, поради които той в момента се интересува изключително от гражданите на Турция, които имат двоен паспорт, което той подчерта многократно в своите изявления, обвързвайки проблемите на границата с името на България))   - за всички турски граждани, само с един паспорт,  спирани на границата от протестърите).
Всички турски тираджий могат пряко да се обръщат към г-н Симеонов, за пропуснати ползи. Както и турските граждани, които не идват да гласуват тук, но пък все пак идват по някаква причина, и тя не е свързана с политиката на България и на г-н Ердоган. Некой да публикува телефона на г-н Симеонов, за справки и оплаквания, в противен случай троля ще си позволи да пейстне тук контактната информация от страницата на партията му, тъй като хората ще искат да знаят, кой отговаря за това, да не могат да отидат тая неделя на работа или на почивка, а пък нали  границата вече официално е блокирана от г-н Симеонов, който отговаря за това - това не й гражданско неподчинение, колеги).  Аз например, веднага бих дала телефона на г-н Симеонов на г-н Ердоган, за да не се излага така г-н Ердоган в международен план, да си мислят хората, че е кресльо и говори едни и същи работи, които омръзват на всички, нямам идея как го търпят в Турция.
Затова, колеги, трябва много да се внимава, когато се поема отговорност - особено за граници, училища, изобщо за  граждански обекти - по които има много задължения, много документация, много проблеми и накрай - пак ти си прецакан, ама в някои случаи, за които пише и в  конституцията, прецакването може да е и повече). Както съм казвала и преди, конституцията на нашата държава може да не е позната на нейното население, включая и на мене (от време на време троля я отваря със страхопочитание и си я чете с кеф - бря, как хубаво са я направили преди толкоз години, а толкоз се плюха тия хора взаимно после))  но тя действа, па било и формално, и представлява, сама по себе си, много страшно нещо, защото зад нея не стоим само ние, колеги - аз, вие, комшийте евентуално и съседът от другия блок, не само понятията ни за "български народ, народни танци и народно веселие", но и нашите родители, нашите баби и дядовци, един билюк загинали по войните, това революционери, политически престъпници, поети, прависти, банкери, и чистачки в метрото -  след които тази конституция се променя, но винаги си остава българска - дали ще бъде за княжеството България, за царството, за народната република, или само за републиката...







Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658849
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930