Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2020 22:49 - Как извънземните лекуват, оплождат и вразумяват Българите? Кои управляваха автобуса убиец на Спасов ден на връх Бакаджика!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2351 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 31.05.2020 04:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Защото от дълбока древност посветените Българи живееха в постояннен режим на геноцид и конспирация и бидейки пророци и ясновидци, виждащи далече в бъдещето тоталната цензура, унищожение и фалшификация на Българското минало и История и най – вече скриване на истината за Българските Богове, защото знаеха, че това е екстремален Божи план, те ги зашифроваха и вложиха засекретени чрез Свещеният шифър на Българския език навсякъде в живота на Българите!
И най – много в народния фолклор.
И най – много в Празничния народен календар, който е най – древната и висша човешка универсална научна система и най – древният и точен календар на света, който се оказа и най – древният и богат информационен трезор за Българските Богове и истинската Българска история, защото е създаден точно с тази висша идея и задача №1!  
Тази фундаментална констатация формулирахме в предни наши документи и описахме механизма на съставяне на сакралната секретна информация :  

Българските жреци съчиниха по няколко празника на всеки месец, свързани с актуални житейски проблеми и сезонни селскостопански и битови работи, и ги разположиха по възлови астрономически и астрологически дни и събития, обвързани с положенията на Слънцето, Луната и другите изкуствени космически тела и тяхното енергетично взаимодействие със световната мегалитна светилищна система и влияещи и поддържащи номиналните параметри на природата за нормалния живот на хората.  

КОСМИЧЕСКИ ТЕЛА ПОСТРОЕНИ ИЗКУСТВЕНО от=
КОСМИЧЕСКИ ТЕЛА ПОСТРОЕНИ от Исус и Богиня Диана  

Исус и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
За този процес на изкуствено Сътворение свидетелства категорично и автентичната проектна документация на Всемира, архивирана в Битие гл. 1 стих 14 – 18 на Библията:

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=Построение

ВСЕМИР построен от=построен от Бог Иса и Мария 

Всяко селище възникваше задължително около едно и повече изкуствено построени  мегалитни скални светилища, които са универсални мултифункционални високотехнологични съоръжения за връзка с Божието измерение и Боговете, за всестранно задоволяване на духовните, здравните и материалните нужди и потребности на хората и за творене на тях на чудеса, и са управлявани от местните жреци от рода Дуло – оператори на съоръженията, които благодарение на феноменалните си умения и способности „изработваха“ – сиреч доставяха от Божиите измерения, необходимия продукт за всички нуждаещи се.
Жреците създадоха обрядна ритуалност за всеки отделен случай, като обвързаха резултатите от ритуалите със страховата фаза и заплаха от стриктното спазване на предписаните ритуали и Божие наказание, за да се гарантира съхранението на ритуалите в непроменена форма през времето и при всички условия.  

В обрядната ритуалност те вложиха огромен брой условности, правила, норми, задължения, фатализми, забрани и действия за спазване и изпълнение като безпрекословни необходими условия за благословение свише и нормален живот.  Цялата тази сложна обрядно – ритуална система се формулира с дефиницията Езическо суеверие.
В тази езическа обрядна суеверна ритуалност те вложиха термини и комбинации от термини, които бяха съставени по правилата на закодирване с шифъра на Свещения Български език и използване на Божиите имена, прозвища, титули и характеристики от Свещената Матрица, и чрез това езическо суеверие архивираха и пренесоха през изпитанията на вековете тази съкрална информация.

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса 

Така нашите посветени Предци „написаха“ в Свещен шифър и код вечната и непреходна книга и история на Българските Богове и Българския народ, написаха истинската Жива Библия – Българското езическо Свето Писание,

СВЕТО ПИСАНИЕ от/за=от/за Бог Исус и Богиня Диана 

написаха Вечната книга

ВЕЧНАТА КНИГА на=КНИГА на Богиня Диана и Ешуа

и вмениха на Българите да я научат наизуст и съхраняват и пренасят през вековете и изпитанията, обвита и защитена от маскировката на привидно уж нямащото никаква връзка с Исус и Мария Магдалена и християнството крайно наивистично и безпросветно на вид Езическо суеверие

Днес ще разпечатаме печата на секретите на поредната глава от Свещената Българска езическа Библия – Българският народен празничен календар, за да разшифроваме  и прочетем посланията вложени от посветените ни Деди в езическо – християнския празник Спасовден – Възнесение Господне.

И сега внимавайте, вижте, знайте вече и проумейте, Българи и Българки – жени в непосветена прилежност и примиреност спазващи етносната ни обредна ритуалност за живите и починалите ни близки, и вие мъже, чиито корави атеистични души започнаха вече да омекват, вцепенени и отчаяни от ужасяващата безпереспективност и безпътица на живота през последните 30 години в България, и всички със смачкани Души от пандемията корона вирус и глобалните събития и процеси, каква е епичната тайна на празника и ритуалите му!

СПАСОВДЕН=СПАСО ВДЕН=Бог Исус и Богиня Диана

Словесната комбинация, с която е съставено наименованието на празника, е от категорията на христоматийните примери, които както казваме ние, се използват за нагледен материал за обучение на начинаещи просвещавани и феноменчета – жречета в първи клас, за да стане веднага ясен принципът и механизмът на работа със Свещената матрица и шифър, използвани при многохилядолетната практика на Българските жреци и посветени кодировчици.

Първата част на думата е традиционното и любимо много често ползвано наименование и обръщение на християните – протестанти евангелисти към Бог Исус Христос – Спас, Спасе, което обръщение към Исус те обясняват като производно от Спасител –   съкратената форма на думата. Това е верно и логично обяснение, но за непосветените, за да може да си оправдае пред църковната цензура полването на думата.
За нас скритият смисъл на думата Спас е поредната прекрасна жреческа зашифровъчна комбинация на първоразрядния висш титул на Бог Исус, разбираем единствено на Български език чрез Свещеният шифър!

СПАС=СПАСЕ=П АСЕС=Бог Исус

Втората част на сложносъставената дума ВДЕН, е фундаменталната дума и термин и корен и семантично гнезда за цяло семейство сакрални високатегорийни думи в езика и битността ни:
Тайнствената и мистична ВИДА в Българския езически фолклор, дефинирана като небесно същество, вълшебница и богиня, и което име е и сакрален корен за много думи и словосъчетания в Българския език.
Окончанието Н е допълнително поставен пълнежен шифровъчен назал
Тази свещена съставка на сложно съставената дума Спасовден – Вида, е същата онази  Дива, Дева, дефинираща женско висше божество и в Българския, и във всички други основни езици, само че завъртяна в елементарната анаграмна производна кодировка:

ВДЕН=ВЕДА=Вида=Дива 

ДИВА=ВИДА=Богиня Диана – 

пак и пак стигнахме до Българската вездесъща Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, и винаги ще стигаме до Нея, както повелява и световната пътеуказателна табела, че Всички пътища водят към/до Рим, където вече отдавна сме разконспирирали Рим като

РИМ=МИР=МРИ=Мария – Българската Богиня!

Ние ще добавим и липсващата в екзотериката първа сътворенческа част на сентенцията:

Всички пътища започват от Рим ! – сиреч от Мария !

ВСИЧКИ ПЪТИШТА ЗАПОЧВАТ/СВЪРШВАТ от/до РИМ=
ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА от/до Богиня Матара Диана и Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И така шапки долу и на колене пред коидировъчния гений на Предците ни!

Според народните схващания на този ден Господ прибира душите на всички покойници, които е пуснал на свобода сред хората на Велики четвъртък. Затова жените отиват рано сутринта на гробищата, раздават варено жито с хляб за своите мъртви и разстилат орехови листа върху гробовете им.
Така им правят сянка на оня свят.
Вярва се, че на Спасовден болните могат да се излекуват, ако преспят на поляна, където расте билката росен.
Води ги техен близък, който се уважава като "побратим" или "посестрима" на болния. 

ВАРЕНО ЖИТО С ХЛЯБ=Богиня Диана и Исуж Бълхарина

ВАРЕНО ЖИТО С ХЛЯБ=Бълхари на Богиня Диана и Исуж 

ОРЕХОВИ ЛИСТА=Диана и Иса са Бълхари

ОРЕХОВИ ЛИСТА=Бълхари на Диана и Иса 

СЯНКА НА ОНЯ СВЯТ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус  –

СЯНКА НА ОНЯ СВЯТ=Кан (Жреци) от Безистена – 
удивителен документ за генезиса и статута на починалите ни близки, които са жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния първосътворенчески първосвещен храмов комплекс в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол

БИЛКА РОСЕН=Иса Бълкарина=Бълкари на Иса 

РАСТЕ БИЛКА РОСЕН=Бълкари от Рода на Исус

ПОБРАТИМ от=от Бог и Богиня Матара

ПОСЕСТРИМА от=от Богиня Матара и Исус – 
потомци, деца на Българските Богове

Празникът е подвижен и се отбелязва 40 дни след Великден. На Спасовден се вика дъжда, като се обикалят нивите и ливадите и се пеят обредни песни:

Свети Спасе, тебе молим,
дай ни дъждец и росица
да се роди жито, просо,
да нахраним сиромаси,
сиромаси и сираци...
 
С тази песен се вика дъжда, казва народният календар и обрядното поверие, и хората отиват на определения сакрален астрономически ден на светилището и почват да пеят, и да плачат, и да викат дъжда, молейки свети Спас да чуе молитвите ѝм и прати дъжда!

ВИКА СЕ ДЪЖДА=Бок Тати Исуж 

ВИКА СЕ ДЪЖДА от=от Кан (Жрец) Дете (потомък) на Исуж 

И дъжда наистина е идвал, спомнят си старите хора по нашите села със суеверно страхопочитание и преклонение, без и да подозират въобще, че директно Бог Исус, Който е скрит зад името Спас, както ви показахме вече, ги е чул и пратил Светиите отговорниците по дъждовете да отговорят на молитвите и молбите им.
Отговарял е на молбите на хората по няколко причини:

Първо, за да задоволи естествените потребностите от дъжд на земеделските посеви, растенията, животните и хората, и   
Второ, да поддържа вярата на Българите в реалността, всесилието и господството на Бог Исус над природата и всички стихии, по време на Неговото отсъствие от видимия свят и сетива на хората,

ВИДИМИЯ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса 
 
Трето, да се гарантира съхраняването и ретранслирането на Божиите имена и свещената информаци през вековете и екстремалните условия чрез езика и "писмеността" на сакралното суеверие!
 
С намерените по – долу стойности на неизвестните в песента послание за Свети Спас, която е задача с няколко неизвестни величини, заместваме в задачата и получаваме: 
 
ДАЙ НИ ДЪЖДЕЦ И РОСИЦА=ДАЙ НИ ДЕЦА на Цар Исуж и Диана  

ДА СЕ РОДИ ЖИТО И ПРОСО=ДА СЕ РОДИ Сина на Ежуа Вер (Змей) и Диана  

image

Вер е един от 12 – те змейски синонима на най – древния животински символ на Българските Богове Демиурзи от древно Българския календар – змейско рептилският символ, преминал в сакрален херметичен хералдически символ на рода Дуло от генетичните потомци на Исус и Богиня Диана

ДА НАХРАНИМ СИРОМАСИ И СИРАЦИ=ДА НАХРАНИМ СИРАЦИ на Исус и Мария –  
 
Българите останали без явното присъствие на Исус и Мария Магдалена  

СИРОМАСИ потомци на=потомци на Исус и Мария 

Заместваме намерените неизвестни и получаваме:

Свети Спасе, тебе молим,         Бог Исусе, тебе молим,
дай ни дъждец и росица            дай ни деца от династичния род на Цар Исус и Диана,
да се роди жито, просо,             от които да се роди Сина на Исус Змея и Диана,
да нахраним сиромаси,             и с него да нахраним (спасим) 
сиромаси и сираци!                   сираците на Исус и Мария!

Разсекретеното прекрасно песенно – поетично прошение, с което нашите Родители доскоро изпросваха живителен дъжд, се оказа и висше жреческо прорицание за епохалния блян на многострадалния Български Божи народ – очакването на обещаният Божи Син!

Божият син, Човешкият Син е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Вярва се, че ако вали на Спасовден, годината ще е богата и реколтата обилна; спасовският дъжд е скъп, защото капката струва колкото жълтица.
На този ден се вярва, че русалките, които ще "сеят" своята роса над нивите, вече са дошли.
Но паралелно с този християнски смисъл, народното вярване приписва на този момент и друга спасителна сила.
В нощта срещу Спасовден могат да получат чудодейно изцеление страдащите от незнайната и нелечима самодивска или русалска болест.
Лек за нея е красивото русалско цвете росен. То цъфти много кратко време с красиви цветове по скришни горски полянки.

КРАСИВО ЦВЕТЕ от=КРАСИВО ТСВЕТЕ от=
от Богиня Диана и Бог Кристос=
от Богиня Диана и Бог Исус от Тракия 

САМОДИВСКА БОЛЕСТ лечима от=БОЛЕСТ лечима от Исус и Богиня Майка Диана

РУСАЛСКА БОЛЕСТ лечима от=лечима от Бълкар от Дуло Син (потомък) на Исус

Цветето росен, което цъфти много кратко време с красиви и благоуханни червени цветове, е опоетизираната алегорична символика, скрила в себе си по друг уникален начин обещанието на Боговете да предоставят своя Син за Спасител и Цар на Българите и човеците за скорошното Божжие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята: 

РУСАЛСКО ЦВЕТЕ РОСЕН=Цар на Бълкарите Сина на Диана и Исус 
 
Много народни поверия са свързани с митичните девойки самодиви и русалки. През пролетта те се завръщат от своите зимовища накрай света и населват отново поляните и горите, изворите и реките. Така те съжителстват с хората, но остават невидими и тайнствени за тях. Могат и да им помагат, но и да им причиняват беди.
Вярва се, че през нощта срещу Спасовден русалки сеят роса по нивите, за да станат плодородни. И тази роса има и целебна сила. Затова на сутринта хората излизат и се търкалят в росната трева, за да са здрави през годината.

Дойдохме и до езотеричната индексация и мистичната стилистика, с които се описва висшата Българска транспространствена фолклорна реална и действителна сакралия –   представителите от Божият свят и небесните служители на Извънземните, които контактуват с хората.

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит.
 
Ние разконспирирахме страшните Извънземни като наши генетични предци и Божии служители Светиите от Вси Светии, които се представят пред хората във вид, какъвто си пожелае всеки човек! 

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

image

Кеф ти дяволи, демони и таласъми, призраци и вампири, кеф ти извънземни Дарт Вейдъри и пълчища иностранни нашественици, кеф ти ужасиите на вцепеняващите страхотии на Апокалипсис,

image

кеф ти нежните и финни небесни крилати ангелчета и амурчета на Любовта, пърхащи с крилца и грижовни и милосърдни ангели – пазители, прецизни и акуратни служители на небесната спешна и бърза помощ и универсални вселекуващи душата и тялото специалисти, чародейни усмихнати вълшебници и феи – голяма палитра и богато разнообразие за свободен избор на формите и характера на представителите на невидимия Божи светейши свят има пред всеки!
Кой както си постеле, каквото си натвори и надроби, каквото повика – това ще се отзове, каквото даде – това и ще получи, както е казал народът ни:

Кой каквото прави за  себе си го прави!

А разшифровката на тази фундаментална кармична народна сентенция ни указва пък, че всички действия на хората са по проект и сценарий на Господ Бог Отец Исус, Който раздава ролите на всички за трансепохалната драматизация Живот и всички по Божия план и сценарий работим за Него:

КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ=
КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ГО ПРАВИ ЗА Бог Исус

защото

СЕБЕ СИ=Бог Исус 

Свръхбогатата и свръхинтелектуална чувствена Българска народна Душа и душевност, и езотричната езическа (истинска Исусово – Мариина) просветена и посветена общност, е дефинирала и институционализирала реално съществуващия и опериращ Божи свят на съседното измерение като справедлив и безпристрастен орган и инстанция за надзор, контрол, защита и духовно ръководство на Българите, и е кръстила небесните пратеници с прекрасни благозвучни първоразрядни кодирани комбинации по Свещената Божия именна матрица, за да можем в днешни дни да ги разкодираме и познаем от раз, имайки шифъра.
Което правим веднага!

САМОДИВИ от=от Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

ДЕВОЙКИ САМОДИВИ=Кан (Жрици) от Богиня Мад Диана и Бог Иса

ДЕВОЙКИ РУСАЛКИ=Кан (Жрици) от Диана и Иса Бълкарина

Сакралната етимология е категорична от къде са, на кого са кръстени и чии служители са самодивите, която свещена Божия принадлежност се потвърждава и от другите им параметри, с които са белязани в Бългаския фолклор: 

Самодивите са неземно красиви, вечно млади моми, със самодивска снага, с чародеен поглед 

НЕЗЕМНО КРАСИВИ=Кан (Жрици) от Бог Исуз и Мария

този красив Свят и Вселена могат да бъдат създадени само от несравнимо красивите Български Богове и Техните феноменни потомци – Българите от Божия жречески род Дуло, които са еталон за красота!

ЕТАЛОН ЗА КРАСОТА=Дуло от Кристоз=Дуло от Исуз от Тракия 

ВЕЧНО МЛАДИ МОМИ от рода=
от рода Дуло на Ешуа и Богиня Диана Ма Ма Ма=
от рода Дуло на Ешуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

ЧАРОДЕЕН ПОГЛЕД=Рода Дуло на Богиня Диана и Ешуа  
 

Самодивата носи бели дрехи със зелен пояс и забунче, препасани с коланче, което има цвета на дъгата, но с преобладаване на зеления цвят
Разшифроването на езика и посланическото писмо на облеклото и атрибутиката на Божиите пратеници ги разконспирира, че са посланици и агенти на Българските Богове:

САМОДИВАТА НОСИ БЕЛИ ДРЕХИ=САМОДИВАТА е от Диана и Иса Бълхарина – 

самодивите са наши Предци, жречески потомки на Боговете ни от Бялото Сестринство

ЗАБУНЧЕ=ЗАБУНТШЕ=Богиня Диана и Исуш 

ЗАБУНЧЕ=ЗАБУНТШЕ=Безиштена

Информацията, че дрехата е препасана с коланче, ни указва,че самодивите и другите небесни пратеници са препасани=осигурени, просветени и посветени с езотеричното феноменно познание, учение и практики на Българските Богове, кодирани в израза:

ПРЕПАСАНИ С КОЛАНТШЕ=С Богиня Диана и Исуш Бълкарина
 
Изричното изискване коланчето да е с цвят на дъгата означава, че това езотерично феноменно познание и проявление е под егидата и знака на Новият завет, чийто епохален символ е Седемцветната дъга, и който договор сключи Бог с човеците при последното му идване на Земята преди 2000 години, че повече няма да има апокалиптично унищожение на хората, както при предните несполучливи проектни етапи, а ще ги подготви за последното си Второ пришествие след 2000 години по вселенските закони на Любовта, Братството и Мира чрез саможертвено оставените си деца –Българите, на жертвена служба на всички племена!  

А разшифроването на  Новия завет документира кои са Божествените участници на новия договор с човеците:
 
НОВ ЗАВЕТ=Бог Иза и Богиня Диана  

Същото потвърждава и разшифровката на другите изрази, свързани с дъгата:  

ЦВЯТ на ДЪГАТА=ДЪГАТА на Иса и Богиня Диана  

СЕДЕМ ЦВЕТНА ДЪГА на=ДЪГА на Исус и Богиня Мат Диана  

Разшифрованите диалектни наименования на дъгата в Свещения Български език –  зуна, зуница, дзуниса, вино – жито, божилак, божурлак, Божий лък, Божието платно, Божият пояс..., ни водят право в очакващите ни с безкрайна родителска Любов обятия на Исус и Мария Магдалена – изрично подчертавано винаги от нас, че Те са Българските Богове!  

ЗУНА=Иза

ЗУНИЦА=ЗУНИТСА=Диана и Исуз=Дионисиуз
 
ДЗУНИСА=Диана и Исуз=Дионисиуз
 
ВИНО ЖИТО=Бог Ежуа и Диана
 

БОЖИЛАК=Ежуа Балка (Българина)
 
БОЖУРЛАК=Ежуа Булкарина
 
БОЖИЙ ЛЪК=ЛЪК на Бог Ежуа 
 
БОЖИЕ ПЛАТНО=Богиня Диана и Бог Ежуа Ел (Змей)
 
БОЖИЯТ ПОЯС=Богиня Диана и Бог Исуж

И още обобщена важна информация за мистичните езотерични Божии пратеници, всички наши и любящи, и надзираващи и наказващи светейши Предци, регистрирани в Свещения Български фолклор, за които хората са казвали, че от песента на Самодивите по – хубава песен няма, и от танца на Самодивите няма по – прекрасен и красив!
Че може ли да има нещо по – хубаво, по – красиво, по – прекрасно, по – Божествено...от Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Техните феноменни потомци – Българите!

В някои региони вярват, че самодивите са невидими същества – но могат да ги виждат съботниците, родените на Бъдни вечер и през мръсните дни, повтараците (отбити и отново засукали бебета) и мешаните деца (деца на самодива и простосмъртен мъж) 

Разсекретяването на тия наименованията на тази специална категория хора указва, че това са феноменните жречески потомци на Исус и Мария, на които небесните светейши пратеници се откриват.

СЪБОТНИЦИ от=от Богиня Диана и Исус=от Безистена

МРЪСНИ ДНИ=ДНИ на Мария и Иса=Мадара и Иса

ПОВТАРЯЦИ=ПОВТАРЯТСИ=Братя от Богиня Диана и Иса 

МЕШАНИ ДЕЦА от=ДЕЦА от Ма (Богиня Майка) и Ешуа 

Поверието, че самодивите живеят в стари дървета, в изоставени колиби или в тъмни пещери, ни съобщава веднъж, че това са светилищата на Боговете, кодирани в термините, и второ – че тия термини указват Чии пратеници са самодивите:

СТАРИ ДЪРВЕТА=Врати за Раят на Диана и Иса

врата към Божия Рай, портали между измеренията и световете, затова древните Българи езичници са почитали големите дървета и тази почит се е съхранила у потомците им  

ИЗОСТАВЕНИ КОЛИБИ=Богиня Диана и Исуз Балк (Българин)

ИЗОСТАВЕНИ КОЛИБИ=Кабиле на Богиня Диана и Исуз

неизползваното за сега Първосвещено планетарно светилище на Исус и Богинята Майка на Зайчи връх в Кабиле, носещо името светилище на Кибела Артемида Фосфорос:

светилище на КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина 

ТЪМНИ ПЕЩЕРИ светилища на=светилища на Богиня Матара Диана и Ешуа 

Самодивите се явяват на Земята от пролетта до есента, от Благовещение до Секновене:

БЛАГОВЕЩЕНИЕ=БЛАГОВЕШТЕНИЕ=Богиня Диана и Ешуа Балг (Българин)

СЕКНОВЕНЕ=ВОК ЕСЕ=Бок Иса 

СЕКНОВЕНЕ=Кан (Жрици) на Бог Иса

Ето какво ни съобщава и информацията, че през зимата самодивите живеят в митичното село Змейково:

село ЗМЕЙКОВО=село на Богиня Майка и Иза – света на Българските Богове

Ако направим справка в База данни на небесната служба ЕСГРАОН за самоличността на посестримата на Крали Марко – отгледалата го самодива Вида Баздърджийка, ще установим за нея от небесните архиви, че е служителка в Божията небесна армия:

ВИДА=Богиня Диана 

ВИДА БАЗДЪРДЖИЙКА от=ВИДА от Богиня Диана и Криздож

НЕБЕСНА БАЗА ДАННИ=Бог Исуз и Богиня Диана

небесният информационен архив и масив, съхраняващ информация за всичко от Сътворенческо време

БОЖИЯТА НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Исуж и Богиня Матара 

От досието на Крали Марко, Марко Кралевити, Марко Кралевич, ще открехнем само едно ъгълче, за да ви кажем, че този митологичен герой, закрилник на Българите, е владетел от Българския жречески род:

КРАЛИ МАРКО=КРАЛ Кан (Жрец) от Мария 

МАРКО КРАЛЕВИТИ=Бълкарин Кан (Жрец) от Матара 

МАРКО КРАЛЕВИЧИ=Бълкарин Кан ( Жрец) от Матара и Ешуа 

А прекаралите във векове конспиративно мълчане и очакване да бъдат осветени истинските им имена на най – известни Български самодиви, най – после радостни ни ги съобщават  
 
МИТА=Мат

Дена=Диана

СМИТА=Иса и Мат
 
СТАНА=Иса и Диана
 
МАГДА=Майка Диана 

СТОЙНА=Иса и Диана
 
СИРМА=Иса и Мария  

Да не пропуснем да съобщим и на кой са кръстени юди – те!  
На Диана, разбира се!
 
ЮДА=ДАЮ=Диана  

Ето тайната и постсътворенческото месторождение и на самовилите:

САМОВИЛИ=Богиня Ма (Майка) и Иса Ел (Змей)

САМОВИЛИ от=от Иса от Ямбол

image

САМОВИЛИ от=от ИАМВОЛИС=от Ямполис – едно от култовите древни имена на Ямбол

– Някой да не е наясно още кои са самодивите и Божиите представители сред хората?  

ДА НЕ Е НАЯСНО кои са=кои са Диана и Иса?

Поверието, че "през нощта срещу Спасовден русалките сеят роса из нивите, за да станат те плодородни, и че тази роса има и целебна сила",ни носи поредната порция инфрмация за техния произход:

СЕЯТ РОСА ИЗ НИВИТЕ=Зритси на Богиня Диана и Иса=Жрици на Богиня Диана и Иса  

Казват, че в тази нощ русалките минават да оберат цветчетата на росена и извият венец, за да се накичат с тях. Това ги развеселява, те стават по-милостиви към хората и ги лекуват. Затова търсещите изцеление отиват вечерта преди Спасовден да пренощуват на поляна с нацъфтял росен.
Разказват се много случаи, в които болни отнесени на ръце до такава поляна, на сутринта стават и тръгват излекувани.

Всеки трябва да носи в дрехата си стрък пелин, за да го пази от русалките и самодивите.

Ето защо се носи стрък пелин и какво ни съобщава той:

НОСИ СТРЪК ПЕЛИН=Диана и Кристос=Диана и Исус от Тракия 

Ритуалната орнаментика и атрибутен съпровод на лечебния обряд съставят кодирано конспиративно писмо, написано (без кавички) от посветените ни Деди, носещо ни сакралната информация, че Боговете са Българи и Българите са Техния потомствен жертвен народ, а самодивите са Божиите пратеници.
Ние разчупваме поредните печати на това кодирано писмо:

ИЗВИ ВЕНЕЦ=ИЗВИ ВЕНЕТС=Бог Исуз и Богиня Дина 

Скоро след митичните девойки-русалки се появяват и други, съвсем реални лечители на същата “русалска” или “самодивска” болест. Те са само мъже и се наричат с подобно име – русалии. А седмицата, през която те обхождат селата със своя целебен ритуал, се нарича Русалска неделя. Тя е непосредствено след Спасовден в някои райони, а в други започва от Петдесетница – 50 - я ден след Великден.

Лечителите-“русалии”, наричани в крайдунавските райони и калушари, са обикновени селски мъже. Но чрез специални посветителни ритуали те придобиват целителски способности само за периода на Русалската неделя. Разбира се, те трябва да притежават и някои лични качества – да са здрави, силни и издръжливи физически, да са виртуозни танцьори на ритуалната ръченица – пъргави и скокливи, да са добросърдечни и честни, да умеят да пазят тайна и да понасят несгоди.  

РУСАЛИИ=РУСАЛИИ + Н (кодировъчен назал)=РУСАЛИИН=Ариани от Иса Ел (Змей)
 
КАЛУШАРИ=КАЛУШАРИ + Н=Ариани Кан (Жреци) от Ешуа Ел (Змей)  

Двете уж нямащи нищо общо помежду си наименования на лечителите – ариани езичници, което е друго наименование на жреците от рода Дуло, са демонстрация на многообразната тъждественост на Божиите зашифровки, произтичаща от свещената матрица с Божиите имена:  

РЪЧЕНИЦА=Чреци=Жреци
 
ЧЕСТЕН от=от Диана и Исуш 
 
ПАЗИ ТАЙНА за=за Бог Иза и Диана  

ПОНАСЯ НЕСГОДИ=Гена на Исус и Богиня Диана – потомците им Българи

Кои мъже могат да участват в лечителската русалийска дружина решава единствено нейният водач, наричан Ватаф или Ватах. Той е най-посветеният в тайните на ритуала. Това знание и водаческата роля се получават само по наследство. Бащата ги предава единствено на първородния син и веригата продължава много поколения наред.  

ВАТАФ=Богиня Диана и Бог

ВАТАХ=Бохиня Диана 

Само водачът на русалиите знае целебните билки и заклинания.С тяхна помощ той въвежда и ръководи мъжете – русалии в онзи ритуален транс, чрез който те лекуват. Заклинанията и билките се съчетават с ритуалния танц на мъжете – русалии в кръг около болния.Те заиграват отначало бавно и леко, но постепенно играят все по – бързо и скокливо.
В ритъм подрънкват и звънчетата, привързани към глезените и специалните обредни тояги на русалиите.

ЗВЪНЧЕТА=Богиня Диана и Изуш

В кулминацията на танца русалиите започват да прескачат лежащия на земята “пациент” и така отнемат от него болестта. А когато накрая излекуваният скача и побягва,на неговото място падат в несвяст неколцина от танцуващите лечители.
На свой ред те трябва да бъдат свестени с ритуален танц и заклинания от останалите русалии.
С този обред русалийските дружини обхождат селата цяла седмица.През това време те спазват пълно обредно мълчание и не общуват с никого извън дружината. Подчиняват се безпрекословно на своя водач. Живеят в несгода. И всичко това – срещу скромна отплата от изцелените – дребни пари и дарени животни.
Но веднъж посветени, мъжете изпълняват своята лечителска мисия всяка година.

ПОСВЕТЕНИ МЪЖЕ на=на Бог Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

ЖИВЕЕ В НЕСГОДА=Ган (Кан, Жрец) на Бог Исуж и Богиня Диана

ЖИВЕЕ В НЕСГОДА=Гена на Бог Исуж и Богиня Диана

Характеристиката на русалийските лечителски дружини ги разкрива като периодически активирани потомци на Исусовите жреци – сиреч генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.
От тия жречески потомци сте сега потомци вие – читавите Българи с феноменалния потенциал, който разбуждаме и активираме сега за нов живот и свещената мисия на Българите!

Следобеда на мегдана се събират всички и се играят "спасовските" хора – само по песни, без музикални инструменти. Празнуват и всички именници Спас, Спаска, Спасимир, Спасен. Спасена, Спасимир, Спасимира, Спасияна, Спасения

Ето тайната на песните без инструменти и Божествената етимология на имената на именниците:

ПЕСНИ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ=ПЕСНИ на Богиня Матара Диана и Исуз 

СПАС=Бог Исус

СПАСЕН, СПАСЕНА, СПАСИЯНА, СПАСЕНИЯ=
ПА ИСАС ± Н (кодировъчен назал)=ПА ИСАС=Бог Исус 

СПАСИМИР, СПАСИМИРА=Бог Исус и Мария  

От хората и веселбите,с които завършва празникът, остава и поговорката:
"Те ти булка, Спасовден!",
с която се подчертава неочакваност на някакво събитие. Но за непосветените!

Защо булките тачат Спасовден?


Кога да е Спасов ден не решава само слънчевият календар. По стара мистична традиция тук съдбовна дума има и Луната. Връзката отразява разумния компромис на християнството с древните тайнства : да е точно на 40-ия ден след Великден, който е вързан по специална формула с неделя подир първото пролетно пълнолуние. Лично Христос явно е държал на тази връзка щом е изчакал именно този ден за Възнесението Си в селенията Господни.

МИСТИЧНА ТРАДИЦИЯ на=ТРАДИЦИЯ на Исуш и Мат Диана

СЪДБОВНА ДУМА на=на Бог Иса и Богиня Диана Мад

РАЗУМЕН КОМПРОМИС=КОМПРОМИС от Мария и Иза 

Има две коренно различни становища и варианта за съществата, които през нощта преди Спасовден вършeли целебната работа. 

1
. Мистичната версия е, че това били русалките, които сеели своята роса над нивите и вършели лечебните генетични операции 

2
. Другият възглед е на хлевоустите безделници, които са на мнение, че течността твърде условно наподобява роса. Тяхната теза намира подкрепа в том 30-сти на "Сборника с народни умотворения", където Г. Големанов намеква, че някои буйни и решителни младежи ходели тайно да изпълняват ролята на русалии.
Вярно, на поляната не били само булки. Първият ни вестникар Иван Богоров изтъква всеизвестния на "пациентите " факт, че "всякой от тях е длъжен по една набожност да мълчи чтото и да види". Затова според него на обичая наблягали "най-паче бездеткините". Явно хитрата жена умее да се възползва по времето, когато се възнася Богът й.
А че магията сработва, свидетелства сам Богоров в пътеписа си от Чирпанско.
"О, чудеса, чудеса, която чирпанка не е имувала дете, тутакси заченва и става трудна"-пише той Откъдето става ясно, че през миналия век умели медиатори в тайнствата са били дори ваклите овчари. Точно до втори петли те устремно сколасвали с магиите Тогава влизали в работа водата от стомната и напръскани надве – натри жените се шмугвали обратно да се върнат скришом в къщи.
Е, някой все е научавал нещо. Но нали трябвало да се мълчи за мистичните дела, можел само да рече:
-Те ти, булка Спасовден!
А ответна нейна реплика не се предвиждала. Смятало се, че простата жена няма как да знае от какво била смазана тревата, нито кой яде призори печени кокошки с руйно вино на росна поляна.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Версия 
потвърждава богатата духовна практика на Българския народ в упованието, познанието и ползването на феноменните свръхестествени лечебни технологии и  безотказното действие на небесната здравна медицинска служба и щедра здравна каса,в която са влагали своите доброволни здравни осигуровки под формата на безрезервно искрена и отчаяно предана вяра и упование в Исус и Богородица.
В резултат на което Предците ни са получавали векове и хилядолетия безотказно и образцово високоспециализирано и професионално медицинско обслужване чрез обучената потомствено и оторизирана за целта универсална феноменна жреческа гилдия, оборудвана със супермодерните сътворенчески съоръжения и апаратура и техника на мулти функционалните високотехнологични мегалитни светилища – рогове на духовно и матерално изобилие !
Всичко това е документирано категорично в Българския фолклор и сакралната битност на народа ни в най – дълбока святост, почит, уважение и благоговене към жреческата инстанция и още по категорично и безприкословно към свещените места – мегалитните светилища, храмове на Българските Боговете Исус и Мария Магдалена и места за среща с Тях!

НЕБЕСНА ЗДРАВНА СЛУЖБА=ЗДРАВНА СЛУЖБА на Бог Иса   

ЗДРАВНА КАСА на=на Бог Крисдоз=на Бог Исуз от Дракия

Версия е не само пикантно хлевоустие, но е директно Богохулство и скверно безБожие, цинично и гнусно отричане на Божието съществуване и всемогъщие, в случая в сферата на лечебното феноменно тайнство, гавра и подигравка с фундаменталната Българска народна съкровена сакралия и доказано упование в Божията свръхестествена универсална небесна изцерителна практика!

Как си представя този тип Г. Големанов, за който безсрамен буздуховник не можахме да открием кой е бил, пък и не ни се занимава с него, че Българският традиционален дълбоко морален и стриктен семеен патриархален социум ще позволи такава дълговековна сексуална разюзданост, и то за такава чувствителна тема като потомствено – генетичната родова чистота на семейството!
Кой Български мъж по селата навремето, възпитан в традиционните здрави нравствени семейни ценности, добродетели и морал, и болезнено силно развито чувство за мъжко достойнство и чест, съпружеска вярност и преданост, зорко охранявана родствена наследственост и крайно съобразяване с клюката – общественото мнение, би допуснал жена му дори и при най – малко съмнение за нерегламентирано чуждо мъжко посегателство в този свещен обряд извън Божията намеса, да участва в него!
И сега при освободените в това отношение нрави времена, няма да се намери мъж, който да позволи на жена си такава волност, или в най – добрия случай би дежурил около самодивската поляна с ловджийско чифте, готов да гръмне всеки, който би дръзнал да се появи видим около невестата му без да е в списъка на невидимите небесни лечители ... а как си представяте това да е ставало при по – горе описаните архаични консервативни обстоятелства!

За несъстоятелността на просташката вулгарна версия говори и фактът, че в много случаи причината за безплодието се намира в жената, което изключва намесата на мустакати мъжки земни русалки и самодиви, както се мъчат да опошлят сакралията на многовековната небесна медицинска практика безБожниците и в миналото, и сега!

Подмятат перфидно манипулативно разни научни мерзавци от антиБългарската историческа и етнографска школа на мерзавците – антиБългари Иречек, Марин Дринов, Васил Златарски и сие ученици техни, владеещи и досега антиБългарската институция БАН, че онзи някой си Г. Големанов преди сто години "намеквал" горе описаните пасквилни мерзки цинизми, без да каже и думичка той и те също, че в многовековната Спасовденска свещена небесна лечебна и оплодителна езотерична медицинска практика на високо етичният и свръхморален Свещен Български народ няма регистриран и описан абсолютно нито един случай на хваната в изневяра и прелюбодействие Българска жена по време на тия сакрални обряди или гръмнат от бдителен ревнив съпруг мустакат видим самодив!
Напротив – народната памет съобщава за безброй заченали щастливи Български майки и ощастливени бащи, славещи и благодарящи на Света Богородица/Богиня Диана/Мария Магдалена и Господ Бог Исус Христос в доживотна свята благодарност, преклонение и благоговение!
Намеквал бездуховният плазмодий една просташка лъжа и по нея учените безБожници, тиражирайки я и предавайки ѝ академична тежест, фалшифицират и рушат изконни вековни духовни стожери и Божествени връзки на народа ни и висшата лечебна Българска интимна сакралия! 

Масовото зачеване на жените след спасовденския медицински обряд просто е част от многопрофилната здравна пътека, спусната от небето към Българите, в конкретния случай е акция по Божествено ин витро оплождане, извършено от небесните специалисти, които задължително си вършат работата с шапка – невидимка, за да не ги гръмне случайно някой бдителен ревнив съпруг на бездетната жена.

За да облекчат работата си и ограничат рисковете на професията си във връзка с горните съмнения и съображения, небесните специалисти посветиха британския учен –Българина Едвардс, в тайната на инвитро оплождането, за да направят щастливи милиони бездетни майки и семейства по света, както и да се мултиплицират Божиите имена, заложени в терминологията по темата и да се патентова небесната технология и да се знаят нейните автори!

ЕДВАРДС=Друид (Жрец) на Бог Иса

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=Богиня Диана и Изуш

ЗАЧЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на Безистена

първосвещеният Божи храм, където са заченати и родени Божиите генетични деца Българите и къде Те родиха през 32 г и 33 г сл. Хр. трите си новоепохални деца от които първородният им син Павел е новоепохалният родоначалник на Рода Дуло, от които сме тия феноменни Българи, които се познаем в тия документи   

ШАПКА НЕВИДИМКА=на Кан (Жреци) на Богиня Майка Диана и Бог Ешуа 

Сперматозоиди в спермата оплождат яйцеклетка и се получава ембрион, който... 

ЯЙЦЕКЛЕТКА=ЯЙТСЕКЛЕТКА от/на=КЛЕТКА от/на Иса и Диана

СПЕРМАТОЗОИД на=на Исуз и Богиня Матара Диана 
 
СПЕРМАТОЗОИД=СПЕРМА на Тати Иза=СПЕРМА на Дете на Иза
 
СПЕРМАТОЗОИД=Дете на Бог Исуз и Мария
 
СПЕРМА=Иса Бог и Мария=Бог Исус и Мария
 
ЕМБРИОН в=в Богиня Мария
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Елеминирахме просташката десакрализация на най – съкровенната небесно – земна духовно – материална връзка на Българите, а сега да разкрием какво все пак се съдържав крилатия странен и загадъчен израз, съпровождащ мистичния Спасовден:

– Те ти булка, Спасовден!

ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВДЕН=Дете на Балка Бог Исус и Богиня Диана – 
документ, акт за раждане на детето на заплодената жена ин витро, доказващ, че то е плод и резултат на метода и намесата на Българските Богове Исус и Мария Магдалена  

ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВДЕН=Дете на Балка Бог Исус и Богиня Диана – 
указание, че роденото дете по този метод е приносител на гени от Българските Богове  

ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВДЕН=Тати Бог Исус и Богиня Диана са Балки (Българи)   

И накрая най – важното трансепохално съобщение вложено в този възлов календарен празник:  

ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВДЕН=Богиня Диана е БУЛКА на Бог Тати Исус – 

Богиня Диана, Която е Мария Магдалена, е булка, съпруга на Бог Отец Исус  

Така чрез този култов обряден израз бяхме посветени за пореден път, че Богиня Диана е булка, съпруга на Бога Отец Исус, което значи за вече посветените, че Мария Магдалена е съпруга на Исус!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Предлагаме ви и едно интересно изотерично четиво за самодивите:

Самодиви. Има ли истински в България? Как изглежда една самодива.
https://www.chudesa.net/самодиви/


Казахме по – горе, че Българския фолклор и сакралната битност на народа ни изискват и документират най – дълбока святост, почит, уважение и благоговене към жреческата инстанция и още по категорично и безприкословно към свещените места – мегалитните светилища, които са поднебесните храмове на Българските Боговете Исус и Мария Магдалена и места за среща с Тях!  

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=
ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса=на Хан (Кан, Жреци) на Богиня Мадара и Бог Иса 

Дълги и скръбни векове предците ни са търсели и намирали реалната Божия помощ и закрила на светилищата при многобройните поводи по Свещения народен празничен календар, като са ходили на традиционните свещени места във висша възможна степен пречистени, смирени, примирени, каещи и разкайващи се искрено, с дълбока почит, уважение, преклонение и страхопочитание към Исусово – Богородичните свещени обиталища и места за среща с Тях.
Тази духовна практика те предаваха най – стриктно и непрекъснато през поколенията и всякакви робства и ограничения не можеха да променят тази народна сакралия... докато дойдоха безБожните 45 години на Народната власт и свещената връзка се прекъсна. 

Псевдодемократичните промени след 1989 г разрушиха и разрушават много материални богатства и духовни ценности на Българите според злодейския юдеао – ционистки план Ран и Ът, който е част от глобалния план Калерги на световните заговорници за затриването на Българите и крипто – Българите по целия свят, но донесоха духовна свобода и Българският Дух бе изтърван от бутилката – започна лавинообразно възстановяване на народни и църковни традиции по Българския народен празничен календар, но хората не познаваха Бог и нормите за поведение на свещените места и влезнаха в несъзнателна скверност, нарушавайки ги драстично. 

През 2000 година бе възстановен Националният Тракийски християнски събор "Спасовден" на Бакаджика край Ямбол.
Там по традиция си даваха среща фолклорни формации от региона и страната, потомци на бежанци от Тракия. 
Звучаха прекрасни забравени и култови тракийски песни и се извиваха пъстри хора. Сцената бе в ниската част на амфитеатрална поляна на гърба на емблематичната за Ямболци туристическа хижа Дружба.
Местността е древно Тракийско светилище, както и целите Бакаджишки хълмове са една огромна мегалитна светилищна каскада – показателен за това е фактът, че точно тука бе установена първата шпионско – разузнавателна агентурна база на руските тайни  езотерични служби веднага след приключване на Руско – турската Освободителна война. 
Посветеният Българин и обичащ България с цялото си сърце генерал Скобелев лично ръководи проекта за изгаждане на първия в България Руски храм и манастир на Бакаджика, в памет на десетки хилядите загинали руски войни във войната,

(но без да има нито един загинал по тия места и в Ямболско, което да оправдае построяването на храма на Бакаджика, а не в Плевен, Шипка, Шейново и много други места в България, дето са падали героите!)

който започва да строи в началото на 1879 г.с неговите войници от 30-а пехотна дивизия.
Средствата за строежа са набирани чрез волни пожертвувания в Русия и в България. Дарителки са майката на Белия генерал – светицата Олга Николаевна Полтавцева –Скобелева и неговата сестра – княгиня Белоселска.
Населението пък, доста бедно и малоимотно, помагало предимно с труд. 
Основната грижа за строежа пада върху свещеника на Скобелевата дивизия и личен изповедник на генерал Скобелев – йеромонах Партений Павлович Гетман, който неслучайно се оказва полковник от езотеричното разузнаване на руските тайни служби и който основава мъжки манастир до църквата с повече от дузина руски монаси – езотерични разузнавачи с чинове, които захващат яка изкопна археологическа проучвателна дейност на Бакаджиците, паралелна с официалната ѝм духовна работа!
На тази тема сме говорили по – обстойно в други наши статии, които ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и Скобелев".

Та зрители и участници в събора надпяване се разполагаха на амфитеатралната поляна между пазещите сянка дървета, разпъваха кърпи и постели и както си му е реда на новоустановената практика по такива събори, разполагаха ядене и пиене върху тях и изпадаха в блаженство сред ароматните билкови треви на самодивската поляна.
Долу на сцената и на слънцето морни певци и танцьори – предимно възрастни хора и все тракийски жречески потомци в невидение за свещения им статут, прилежно и съсредоточени изнасяха програмата си, нагоре по сенките излегналите се хора ги гледаха, ръкопляскаха и хапваха и пийваха.
След няколко представили се групи вече по – често хапваха и пийваха, отколкото ръкопляскаха.
Когато към единайсет – единайсет и половина часа на сцената идваха и официалните гости политици и администратори от местната и държавната власти да си направят поредния предизборен пиар, хората под сенките вече почти не им обръщаха внимание, както и на потящите се прилежни певци, наблягайки повече на наздравиците и лежащи по моравата .

Непосредствено от свещената амфитеатрална поляна започваха традиционните сергии  и димящите скари с кебапчета и маси с ядене и пиене.
Свещената Тракийска музика и песни почти не се чуваха, заглушени от кръчмарските уредби, но най – вече от надутата до дупка уредба на една традиционна от няколко години колоритна тайфа от намазани турчеещи се цигани, които държаха винаги най –близката до сцената поляна – само на петнайсетина метра от нея.
Това бе една разкошна поляна, която някой неслучайно я предоставяше всяка година постоянно на тази тайфа.
Уредбата дънеше до дупка маанета и ориенталски яки ритми, а дебели цигано – туркини друсаха и кълчеха разголени и мазни телесии в екстаза на кючека.
Нищо лошо – традиция и етносна самобитна циганска турчееща се култура и ценности, но целият абсурд и нагъл цинизъм и гавра с Българите – тракийци, чийто свещен и то християнски празник бе, е че цигано – турците вършеха това конщунство най –предизвикателно и нагло в центъра на свещената Божия обител – самодивската поляна и трибуна на Бългаския дух и Българщината, на връх Българския християнския празник Спасовден – символ на висша смиреност и душевна и физическа чистота и когато Тракийците свещенодействаха в песен и танц, и никой служител от организаторите или полицай не се намесваше да ги озапти!
Поради което и екзалтираните танцьорки преминаваха в следващата фаза – махаха си сутиените, по които бяха единствено от кръста нагоре, и оставаха голи до кръста по огромни безформени цицки, които размахваха и друсаха в пиянски транс, отвреме навреме показваха и голи гъзове...
Тия същества, каквито и да бяха по етнос, не бяха мюсюлмани – вярващите мюсюлмани са хора читави и издържани в морално отношение.
Бяха просто същества, но лошото за нас – Българите, и опиянчващите се и нормалните зрители вкупом бе, че ги търпяхме и позволявахме да безобразничат в този свят ден на това свещено място!
Нашата група омерзнени напуснахме събора и тръгнахме към скалните светилища на южните склонове на Бакаджика с мнението, че това кощунство не трябва повече да се допуска.
Бе Спасовден на 2008 година.  

Сутринта на 28 май 2009 година Спасовден към 9 часа се бръснех пред огледалото и подготвях да тръгвам за събора на Бакаджика. Навън бе прекрасно слънчево време и се ядосвах, че не бях вече на Бакаджика, както правехме вече от няколко години цялото семейство и приятели.
Тази година жена ми бе на работа този ден, малкият ми десетгодишен син заради който най – вече организирах посещението на събора, за да се учи на Българщината отсега, бе на екскурзия от училище.
Нямах ангажимент да возя хора на събора като предните години – там щяхме да се намерим, и затова се потривах и забавих доста с тръгването.
Към девет и половина вече запалих колата и потеглих, ядосвайки се, че съвсем закъснях днес толкова много!
По едно време успях да чуя тихото позвъняване на телефона си някъде от чантата ми на задната седалка, и карайки колата го включих.
– Ти ли си? – изкрещя Ирина от кутийката  
– Аз ами, кой друг! – стреснах ѝ се и аз. – Що си се разкрещяла такава?
– От къде се обаждаш? – продължи да вика тя от телефона.
– От телефона, от къде другаде! – не разбирах аз какво има, а жена ми отново истеризира.
– Защо не се обаждаш толкова време? Да не ти се е случило нещо и на тебе?
– Какво да ми се е случило, бе жена?
– Звъня ти вече от петнайсетина минути и не ми вдигаш! Къде си сега? – продължи да навива по телефона тя.
– Къде – в колата, карам към Бакаджика, нали знаеш, че ще ходя на събора, ама се забавих доста...
– Ох, слава Богу! – изрече Ирина с въздишка и продължи: – Аз пък си помислих най –страшното като чух преди петнайсетина минути по радиото за трагедията – по обясненията разбрах, че рейса е минал от там, дето ние седяхме винаги...
Сега пък аз се стреснах и като заковах колата на място, се наех питайки какви ми ги разправя. 
Разправи ми Ирана за страшната трагедия, която се разиграла на връх Бакаджика в
9 часа и 20 минути и за която съобщавали подробности всички радиа и телевизии, и как изживяла ужаса на неведението, като се мъчила повече от 15 минути да се свърже с мен, а аз не съм отговарял, а тя е била сигурна, че аз съм вече там, както смятах сутринта и споделих плановете си с нея..., и съм седял на платното на шосето дето винаги сядахме и автобусът – снаряд точно от там минал, помитайки всички по страшния си път! 

Организаторите на Християнския събор и блюстителите на реда не бяха взели никакви мерки срещу кощунствата на пиянстващи българи, цигани, турци и всякакви други уроди, които скверняха светините на Божия народ, но небесните надзорници и етичната им полиция вече се бяха задействали.

ЕТИЧНА ПОЛИЦИЯ на=ПОЛИЦИЯ на Диана и Ешуа 

Изчакали бяха достатъчно, за да се убедят и те, и ние, че нещата вървят към по – зле, и точно на десетия юбилеен събор организираха показната наказателна акция, по колкото си може по абсурден и ужасяващ демонстративен назидателен сценарий с точно 18 жертви и толкова ранени, (без да съм се интересувал дали има от циганската тайфа от тях), за да стане ясно на всички, че кървавата поличба и наказание е тяхно дело, или както казват хората Божа работа!

БОЖА РАБОТА на=РАБОТА на Бог Ежуа 

ОСЕМНАДЕСЕТ ЖЕРТВИ от=ЖЕРТВИ от Мат Диана и Исуж

Дълго време експертите търсиха причината за изтървания автобус – трябваше да има човешко обяснение за нелогичната и необяснима невъзможност автобусът да не може да спре, трябваше да има конкретен виновник и наказание, иначе всичко отиваше в опасната зона на мистичното или в още по – страшната за безБожниците зона на Божията намеса!
Нито експертите, нито шофьорът имаха обяснение, защо той като опитен водач с дългогодишен стаж, след като се е убедил достатъчно категорично, че автобусът тръгвайки от върха на хълма надолу към множеството, остава без всякаква възможност да спре, не го е насочил най – логично наляво към храстите и височината на хълма, където нямаше да последват никакви жертви, като е имал предостатъчно време и разстояние да вземе това най – разумно и елементарно логично решение и действие, а го е карал без никакъв опит за отклонение към най – голямата тълпа за сигурна кървава касапница?
Въпреки това го осъдиха, както и собственика на фирмата превозвач, на по десет години! Шофьорът абсолютно невинен почина от инсулт след няколко месеца в затвора, а собственикът избяга от правосъдието на съда в Америка, обаче от Божия небесен съд няма бягство!

НЯМА БЯГСТВО от БОЖИЯ СЪД=НЯМА БЯГСТВО от Богиня Диана и Исуж

НЯМА БЯГСТВО от НЕБЕСНИЯ СЪД=НЯМА БЯГСТВО от Богиня Диана и Исус

Бягство от Боговете ни ли?

БЯГСТВО от=от Бог Иса и Богиня Диана ??? !!!

Шофьорът бе невинен, защото блокирането на всички спирачни системи и възможности за спиране, както и блокирането на всякаква разумна и полезна възможност за реакция и маневри на шофьора бяха блокирани и елеминирани от специалистите от небесните екипи, планирали и разиграли целия кървав трагичен инцидент и които управляваха в него епизод възмездяващата смърт на колела!

ВЪЗМЕЗДЯВАНЕ от=от Бог Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

За да бъде за:

ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана

ЗА ПОУКА=Иза Бок=Бог Исус 

ЗА ПОКАЯНИЕ=Иза Бок=Бог Исус

ЗА ВРАЗУМЯВЯНЕ=Бог Изуз и Богиня Мария

ЗА ОСЪЗНАВАНЕ =За Бог Исуз

ЗА ОСВЕСТЯВАНЕ=За Бог Исус и Богиня Диана

ЗА СМИРЕНИЕ=Исуз и Мария

За подготовка на Б/българите за посрещане на Бог Исус, Който на Спасов ден се бил Възнесъл и повече не Се е вяснал на Земята, а пък Той все до нас е бил !
Винаги и заедно с Мария!

ВЪЗНЕСЕНИЕ на=на Бог Исуз 

ВИНАГИ И ЗАЕДНО С МАРИЯ=Богиня Мадара и Исуз

Как Извънземните ни лекуват, оплождат и вразумяват екстремално нас – Техните потомци Българите, а!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Учители, Надзорници и Възпитатели от Вси Светии, които са Извънземните.
Исус и Мария постоянно вече и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––










Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
29.05.2020 23:47
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676809
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!