Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2017 19:47 - Заедно със Света Ванга, по – малката внучка на Свети Васил Левски,разсекретяваме нейно поредно емблематично прорицание за Българите.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4809 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 23.02.2020 02:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В блога ни с нашите просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие Сътворенческо вълшебно слово, ние сме ви разкрили, че всички пророчества на големите пророци, както и на най – голямата пророчица от 20 век – Света Ванга, са задължително в засекретена форма и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 
Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история.

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници! 
Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез 

Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.  

Заедно със Света Ванга, жертвената по – малка дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски, разсекретяваме нейно поредно емблематично прорицание за Българите. 

image 
 
ЩАСТИЕ=ЩИС ТЕА=Ешус и Диана=Исус и Диана


Ако на всички езици в света намерите друг по – висш прототип, символ,образец, еталон или носител и гарант за щастие – пишете ни!

Като не намерите, не си правете труда да търсите и по другите светове и Вселени, защото пак Тях навсякъде ще намерите!

НАВСЯКЪДЕ са Те=Те са Иса и Бокиня Диана

ЩЕ НАМЕРИТЕ ВИНАГИ САМО=Исуш и Богиня Мат Мария


Ето и кои са най – много страдалите и страдащите:

СТРАДАНИЕ=ДРАЕТ ИСА=Друиди на Иса 

СТРАДАНИЕ=Рода на Диана и Иса – 
генетичните феноменни жречески потомци от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Христос и Мария Магдалена


СТРАДАНИЕ=Народа на Диана и Иса – 
Българският Многострадален народ, съставен от генетичните феноменни жречески потомци от рода Дуло на Христос и Мария Магдалена и от техните верни последователи, който Български народ изпълнява при екстремални условия на перманентен геноцид епохалната двехилядигодишна мисия да съхрани и пренесе през изпитанията на вековете първосвещената златна линия на Божия род Дуло, която се закали и селектира в продължение на 2000 години в 100 съхранили чистотата и светостта си поколения и чиято висша еманация и апогей е Божият Син, Човешкият Син – Спасителят на Българите и на човечеството!

Българите сме родени само за тази ни свещена мисия, в която е и нашето Спасение и щастие!

БЪЛГАРИТЕ СМЕ РОДЕНИ САМО=БЪЛГАРИТЕ на Исус и Мад Мария


За този Великомъченически Многострадален Български Божи свят народ е това пророчество на Света Ванга, по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски, което прорицание е иносказание на категоричното новозаветно притчово указание на Исус, че последните ще бъдат първи!
 
ПОСЛЕДНИТЕ ще бъдат първи=
Дуло от Богиня Диана и Иса ще бъдат първи
вие – читави и чисти истински Българи, феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло, на които предците ви и вие съхранихте чиста, неомърсена и неизродена вашата родова кармична генеалогична линия  в многовековните съблазани и екстремални геноцидни страдания и изпитания, вие сега ще бъдете преосветени и удостоени да станете духовните водачи и управленчески лидери на България и на всички народи по света, както ни пророуваха Свети Петър Дънов и Света Ванга преживие, и които народи всичките ще преминат под егидата на възстановената Свещена Българска империя на Любовта, Братството и мира, която е обещаното от Отец ни Исус Божие Царство на Земята!

ИМПЕРИЯ НА ЛЮБОВТА БРАТСТВОТО И МИРА=
ИМПЕРИЯ на Братя от  ЛЮБОВТА на Иса и Богиня Матара Диана 

ИНОСКАЗАНИЕ=КАН ИСАЗ=Кан (Жреци) на Исуз

Бедни ни са на всички и най – богатите, и най – развинтените и извисени фантазии, Българи, за да си представим какви промоции и екстра са ни приготвили Боговете ни съвсем скоро, защото каквото прорицават Техните първосвещени пророци – посредници към човеците, това и става обезателно, тъй като пророците говорят с кода на Свещения шифър това, което им кажат Българските Богове Демиурзи, сиреч съобщават ни Техния план, който ще се изпълни на 100 % !  

 
В режим на редакция добаваме на това место един спонтанен коментарен диалог под тази наша публикация в една от фейс групите в които публикуваме просветителските ни статии –  Въпрос на гледна точка : 
 

Величка Илиева 

Жалко,че този народ,наследник на божественото,благодарение на европейската политика ще бъде претопен от ромската напаст,от която всека европейска държава иска да се отърве!

инж. Иван Дунчев 

Никой няма да ни претопи и унищожи, въпреки страшният злодейски план на заговорниците срещу Българите, Величке!
Скоро ние Българите от Всемирното Бяло Братство от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена ще бъдем Съдебните заседатели при епичните процеси на Съдния ден и ще атестираме кои хора и кои племена са се очовековечили и продължават по – нататък и кои не!

image

image
+
image
+
image


СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на СЪ ДИЯН=ДЕН на Иса и Диана 

Величка Илиева 

Благодаря Ви за прекрасните слова!
Щастие е да има такива хора като Вас,които да вдъхват спокойствие и увереност в този объркан и размирен свят!!!

image



инж. Иван Дунчев 

РАЗМИРЕН СВЯТ на=на Братя от Исуз и Мария
този прекрасен и чудесен объркан и размирен Божи свят, в който жертвените генетични деца от Божия потомствен род Дуло на Боговете ни Отец Исус и Майка Мария Магдалена – Българите и българите, разделени на добри и лоши от небесните сценаристи и режисьори, играем главните герои и персонажи в екстремални условия трансепохалната Божествена драматизация "Българите и човешката цивилизация" за нашето закаляване и селектирани за бъдещи духовни водачи и управници на всички народи, и чието последно действие вече приключва! 

image


image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Още за Света Ванга и нейната първосвещена Божествена генеалогия и пророчества вижте в  

Секретът на шокиращите предсказания за 2018 година на Нострадамус и Ванга и на най – големите ясновидци за света
http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/08/sekretyt-na-shokirashtite-predskazaniia-za-2018-godina-na-no.1576255

и още в много наши статии от блога ни, които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Ванга" , " безистена и генеалогията на Левски"

image


image 
  
Амин!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Света Ванга със свещената ѝ светейша фамилия
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен
 






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.11.2017 19:48
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679073
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!