Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2016 00:14 - Невъзможното се случи! ООН признаха Българите за най-древната нация на света! Нищо подобно–те се чудят как да скрият и това,което е само част от истината!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5482 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 23.08.2016 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От доста време  в Нета и в социалните мрежи циркулира една интересна и поучителна компилативна статия за цивилизационното величие на Българите,около която се завихриха множество съпридружителни статии и коментари на възрадвани наивистично Българи,че ООН прави такива признания за Българите,и яростни и злостни оплювки на мерзки нихилисти и хулители анти–българи!
 
Даваме ви линк към нейния оригинал и колективното ни становище,изразено от моят коментар. 

neverojatno.wordpress.com/2012/04/25/pujaci/
ООН признаха българите за най-древната нация на света


На редовното заседание на ООН най-неочаквано българите бяха признати официално за най-древната нация на света. Както стана ясно, признанието идва след като от ООН още преди 3 години са възложили на “National Geographic” да проучи коя е най-древната нация измежду съществуващите в момента на планетата Земя.

Въпросното признание води след себе си много облаги, от които всеки българин ще може да се възползва занапред, стига да си извади сертификат от представителството на “National Geographic”, че е истински 100% българин.
Всеки чист българин ще може да пътува безплатно по целия свят, да яде и пие на корем и да отсяда в който хотел си поиска, за колкото време си поиска, изцяло за сметка на останалите нации, членуващи в ООН.
Поради малобройността на българите към момента, българската нация е обявена за застрашен вид и за нейното оцеляване ще се полагат специални грижи.
Българите са обявени за световно наследство и вселенско богатство и са освободени от необходимостта да се трудят.

Съветът на ООН въвежда нови отличия, с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата Земя, а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството.

Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то българският ще се изучава задължително по целия свят и става единствен официален език на планетата Земя, който ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации. Още повече, че според известни податки от изследванията на учените има съмнения, че българите всъщност са първите извънземни на планетата и именно те са очовечили съществуващите по време на тяхното пристигане примитивни форми на разумен живот.

Учените от Националното географско дружество са достигнали след задълбочени изследвания до изненадващия извод, че най-древни измежду всички нации, населяващи в момента Земята, са българите. Откритията, които въпросните учени направили по-време на своите проучвания, са потресаващи. Според тях българите са построили шест от седемте чудеса на света – изключение прави само Великата китайска стена, но тя е била построена за защита от българите. Всички египетски фараони са били българи, както и Александър Македонски, Наполеон, Юлий Цезар, Ханибал, Аристотел, Сократ, Соломон и Исус Христос, а сега и Дилма Русеф.

Господ също е Българин. 

Българите не само са имали държава, която е граничела с три морета, но и по времето, когато са цивилизовали света, са обиколили територии, граничещи с четири океана.
Всички цивилизации водят началото си от българите.
Българите са и първите европейци в Европа.
Българите създават най-точния календар на планетата, по който и в момента се сверяват всички атомни часовници в света.
Българите са създали не само азбука, но и арабските и римските цифри.

След като въпросното признание бе сведено до знанието на българските управляващи от президента на ЕС Херман ван Ромпой, премиерът Борисов продължи да твори чутовната българска история. Той откри метрото, което откритие за малко щеше да бъде помрачено, тъй като не успя да открие пътя до него, но благодарение на древния български дух тази малка пречка бе преодоляна с пренебрежение.
Самият Ромпой остана впечатлен от продължаващите български постижения в сферата на архитектурата и инфраструктурата. Той призна, че откритите от българите магистрали са осмото чудо на света и нарече премиера Борисов “българин на n-та степен”
Бившият министър без портфейл Божидар Димитров се напи от радост, но преди това обяви, че от утре цените на билетите за посещение на всички български исторически забележителности се вдигат на 50 евро.
В същото време президентът на България г-н Росен Плевнелиев в ексклузивно интервю за CNN сензационно обяви, че в предишния си живот е бил овчар на Алфа Кентавър, където е пасял кентаври. 
 

 
коментари в
newsbp.com/ПОВОД-ЗА-ГОРДОСТ-ООН-признаха-българи

инж. Иван Дунчев

Бедна и нища ви е и най–богатата и развинтена фантазия,че това леко приятно и забавно четиво е една нищожна частица от скритата истина за Българите и нашето Божествено цивилизационно минало и скорошно бъдещо величие!
Авторът,който и да е той,е вдъхновен Свише за тази свежа компилация от скривани най–усърдно досега с цената на перманентен хилядолетен геноцид връз Българите от заговорниците срещу нас,фундаментални истини за Божествеността и феноменалността на Българите,като с тази лека тип "фентази" превенция Боговете ни подготвят в огненото психотронно кълбо от яростен нихилизъм,злостни насмешки и подигравки от душманите ни (всички тия тука подиграватели и хулители–вижте ги добре!,които ръфат като хиени и кучета плътта ни и духа ни) до отчаянието и плахата последна надежда за спасение по чудо Свише на Българския род от течащия последен етап за затриването ни–
та Българските Богове ни подготвят за последните времена на Яваването Си и Спасението на Българите,и започване на процесите по Съдния Ден на всички хора! 

На всички тия мерзавци им се ще много щото всичко това да е мистика и религия–сиреч измислица ,обаче нашите Богове–Демиурзите и Властелините и Господарите на световете,са толкова реални,рационални и истински,че жална им майка на душманите ни скоро!

Теоретичните и практически подготвителни курсове за просвещението на Българите Отгоре провеждат в Тяхния блог с адрес  bezistena.blog.bg/history/
Влезте в блога,за да се просветите и познаете,че сме Божествени и феноменни с безсмъртен Божествен наследствен генетичен код от Господ Бог Отец Исус Творецът, Който е Българин,и да проумеете,че всички случващи се драматични световни събития и процеси в света и с Българите,са свързани само и само с нас и течащият в момента последен етап на юдовия план на обединените заговорници срещу Божият народ–Българите,за нашето затриване,и което няма да се случи,защото ще се случи това което тия дни Боговете ни вложиха в устата на съсипания ни от страх и ужас премиер–

че само Господ може да спаси България–

а именно ще се реализира Техния проект за откритото им Явяване на Земята и спасяването на Българите и установяване на Божието царство на Земята,управлявано от Святите Българи по законите на Любовта,Братството и Мира! 

Чуйте и вие,мерзки Българо–мразци и душмани наши!
Молим се и за вашите паднали души,пищящи от ужас,знаещи какво ги очаква стопаните им в джакузитата с катраня с температура над точката на кипенето му,за които спа–процедури вече имате траен постоянен абонамент,затова ви съветваме със загриженост–влезте и вие в нашия блог с Божиите просвещения,за да имате последен шанс и за вашето спасение–ако желаете!

Благославяме ви,Българи,с Любов и гответе Душите си за несънувани и немечтани и непредставяни и в сънищата ви епични епохални прекрасни събития и процеси с нас–Българите,същинските Божии феноменни потомци!

И знайте,Господ Бог Исус и Богородица в скритата им същност и във всичките им непознати за вас проявления на Демиурзи,поеха вече грижата и закрилата ни с цялото всемогъщо небесно войнство на Вси Светии,на които ние Българите сме генетичните феноменни потомци!

Исус и Мария ви обичат!

екип на bezisten с Любов към всички,които я пожелаят! 
 


плейлист
Глория    Къде и да ходиш
Крисия    Моя страна моя България

БЪЛГАРИЯ ИМА ОЩЕ ОСУМ ДЕЛА=БЪЛГАРИЯ е на Дуло от Исуш и МаМа (Мария Магдалена)
България е на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло 

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ е на Иса и Мат Мария–
затова Те ни обещават чрез своя генетичен потомък Емил,внук на Петър Дънов и правнук на Васил Левски,че ще се върнат в своята страна България!Обезателно! 


Задължително накрая ще ви разсекретим с помощта на 
 
Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
,

скритата същност на Боговете ни Демиурзи,за да ги познаете,за да познаете себе си в Тях и Тях в себе си! 
 

ГОСПОД БОГ=ПОГ ДО БОГ С=Богиня Диана и Бог Иса 


ДЕМИУРЗИ=Мадара и Иза


ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 


ПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ В ТЯХ=ПОЗНАЙТЕ Бог Исус и Бохиня Диана 


ПОЗНАЙТЕ ТЯХ В СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙТЕ
Бог Исус и Бохиня Диана 

 

eкип на bezistena и на Вси Светии 


ИСД с Любов! 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
23.08.2016 00:17
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
23.08.2016 01:33
... С думи по-прости... по би се разбрало...

Каде и да одаш,
Каде и да шеташ...
...
България цела да е! - и с они осум дела - Всекой да я знае!

Поздрави!

ООН - Бог ли е?! - че да казва и ...
цитирай
3. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
23.08.2016 11:37
Много добре зваят това и не само в ООН!
Друг е въпросът, дали имат доблест да го признаят и кажат открито!
Митеран го призна!

Хубав ден, Адаш!
цитирай
4. bezistena - Francois Mitterrand...
23.08.2016 13:19
Francois Mitterrand=Друид (Жрец) на Исус Вер (Змей) и Матера Диана–
посветен Българин ог жреческия феноменен иплант сред тракийското племе франки (Фарки,Фрики,Фриги–Бриги,Българи–по имената на цивилизаторите им и духовните им водачи)

Нито доблест имат,нито ще го признаят,напротив–ООН е институция на световните заговорници срещу Българите,работеща за унищожението ни,доказателство за което е официалният документ отпреди десетина години,с който ООН прогнозираше (проектираше) затриването на Българския род до двасетина години!,затова Боговете ни ще се явят открито за нашето спасение и възстановят Божественият ни всевладеещ статут!
Който и да оглави ООН,и Бокова да е,ще работи целенасочено и организирано за затриването на Българите,ама ще им излезнат криви сметките и много ще има да патят душманите ни!

Бъди благословен,Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724529
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!