Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 20:21 - Излезе наяве шокиращият официален превод на Истанбулската конвенция
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1428 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://big5.bg/akcenti-4/item/6825-izleze-nayave-shokirashtiyat-ofitzialen-prevod-na-istanbulskata-konventziya.html

Събота, 20 Януари 2018 16:52 Излезе наяве шокиращият официален превод на Истанбулската конвенция image  

Вижте какво се опитват да ни наложат!

С тази конвенция, освен опита да превърнат всички българи и децата им в педали, лесбиики и педофили, тайно се опитват да ни измамят, та да ни принудят да приемаме и всички Мигранти - защото иначе уж сме щели да им нарушим правата да се определят сексуално. Явно домашното насилие и насилието срещу жените се използва просто за прикритие на поредните планове да се унищожат цяла европа и най-вече държавите и народите, които са непокорни и искат да си запазят семейния бит морал и традиционни национални ценности.

Само като погледнете, че почти всички държавни лидери в големите страни от ЕС и почти цялото ръководство на Съюза нямат деца, ви е ясно за какви хора става въпрос и какво се опитват да ни пробутат подмолно. Та да могат да ни отнемат децата, за да... Помните наскоро случая с пефофилската мрежа, която уж разследваха. Когато стана ясно, че в нея са евродепутати, еврокомисари и прокурори, разследването веднага приключи. Сега вече всичко е ясно. Време е да защитим децата си!

Публикуваме цитати от официалния превод на Истанбулската конвенция! Превод, публикуван и видим за всеки на сайта на Европейския парламент! Превод, който умишлено се подменя!

Обърнете внимание на целите:
- защита от дискриминация, основана на "сексуална ориентация" и "идентичност, основана на пола" (чл. 4, т. 3);
- задължително изучаване в училищата (забележете - "на всички образователни равнища"!) на въпроси като "нестереотипни роли на пола" (чл. 14);
- задължително предоставяне на статут на "бежанец" "основано на пола", без право на връщане (чл. 60);

Глава I. Член 3. Подточка В: "„пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;"

Глава I. Член 4. Точка 3: "Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имуществено състояние, рождение, сексуална ориентация, идентичност, основана на пола, възраст, здравословно състояние, увреждания, семейно положение, статут на мигрант или на бежанец, или друг статут."

Глава III. Член 14. Точка 1: "Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола, взаимно уважение, ненасилствено разрешаване на конфликти в междуличностните отношения, насилие над жените, основано на пола, и право на лична неприкосновеност, в официалните учебни програми и на всички образователни равнища."

Глава III. Член 14. Точка 2: "Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на посочените в параграф 1 принципи в неформалните образователни структури, както и в спортни, културни и развлекателни структури и в медиите."

Глава VII — Миграция и убежище. Член 60 — Молби за убежище, основани на пола. Точка 2: "Страните осигуряват тълкуване, отчитащо особеностите на пола, на всяко от основанията на Конвенцията, а когато бъде установено, че преследването, от което се опасява лицето, е на едно или повече от тези основания, кандидатите следва да получават статут на бежанец съгласно съответните приложими инструменти."

Глава VII. Член 60. Точка 3: "Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за разработване на отчитащи особеностите на пола процедури за приемане и служби за подкрепа на лицата, търсещи убежище, както и на насоки, свързани с пола, и процедури за убежище, отчитащи особеностите на пола, включително определяне на статут на бежанец и заявление за международна закрила."

Глава VII. Член 61 — Принцип за забрана на връщането: "Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за спазване на принципа за забрана на връщането в съответствие със съществуващите задължения съгласно международното право."

Източник: Bnoshipka




Гласувай:
3



1. radostinalassa - Ама тази жена горе много прилича на мъж
25.01.2018 21:27
Та мигрантите по принцип са бисексуални. нищо не им пречи да се пишат обратни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706240
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031