Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2017 10:10 - УЖАСЯВАЩО РАЗКРИТИЕ! СОДОМ И ГОМОР в Американската Военна База в Ново село! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 966 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%
B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80-%D0%B2-%D0%B0%D0%BC-177218/



УЖАСЯВАЩО РАЗКРИТИЕ! СОДОМ И ГОМОР в Американската Военна База в Ново село! Виж Тук:

imageТемата за американските бази в България пак набра обороти, заради поредното съвместно, уж НАТОвско учение на полигона в „Ново село”. Където обаче пристигнаха само американски солджъри с тежката си военна техника.

Само през Дунав-мост тези дни минаха 250 верижни машини, до една- американски. US-войниците влязоха у нас като у дома си, затруднявайки движението на българските „аборигени“ по пътища и се похвалиха, че са модернизирали базата си край Ново село, влагайки само тази година 2,8 милиона долара. В България САЩ контролира 4 бази- в Ново село, Безмер, Айтос и Граф Игнатиево.

До една официално се водят бази на НАТО, но други войници, освен американски там не са се мяркали от години. А за базата в Ново село някои експерти вече официално говорят по телевизията като за българо-американско съвместно съоръжение. И депутати, даже и от ГЕРБ, спокойно казват, че полигонът е база на САЩ, в която е разположена само американска бойна техника.

Американците наистина се чувстват тук като у дома си. Те наричат „Ново село“ „най-модерната ни база в Европа“ и се хвалят, че само за година оттук са преминали 5 000 войници и командири. Имат си всичко, дори пожарна, църква, кино и столова, в която могат да се хранят хиляда души едновременно.

Близостта на полигона с летището в Безмер дава много добри възможности за тренировка на трите вида въоръжени сили, както и на специалните части. Никъде в Европа няма създадени по-добри условия” за американците, похвали се полк. Явор Матеев от Министерство на отбраната.

„До момента в изграждането на съвместните съоръжения  (базата и летището) са инвестирани 61 милиона долара, които са дадени  от американското правителство“, допълни гордо полковник Матеев.

Миналата година депутати бяха поканени да посетят базата и някои останаха втрещени. Ето какво коментира тогавашният народен представител от „Атака“, а сега областен управител на София Илиан Тодоров: „Всичко, което видяхме там – спални отделения, спортни зали, фитнес зали, кина и театри – са създадени специално за американската армия, а не за българи. Американците просто си живеят там и считат всичко за своя собственост, строят си каквото им е нужно.

imageБългарски военнослужещи МО изпраща там само за по две седмици. Предимно офицери. Станах свидетел на невероятна сервилност от страна на нашите военни, които в „Ново село“ се държат като на гости и като подчинени на американците. Нашите военни ни обясниха още, че ако тази база я няма, армията ни загива, защото нямало кой да я обучава. Интересно как сме имали армия досега? Как сме оцелели толкова години , без да е имало американски бази на наша територия?“, диви се Тодоров.

И продължава: „Оказа се, че е лъжа. Стана ясно, че не от САЩ плащат заплатите на малкото родни военнослужещи. Българските военни в базата, както и обслужващия американците персонал, са си на щат към Министерството на отбраната на България. И въпреки това през цялото време ни убеждаваха, че  трябва да сме изключително благодарни, че US-войниците са тук.

Показаха ни и на какво са ги научили американските им инструктори. Беше смешно и нелепо. По 10 войника целят мишени на 20 метра от тях. А янките ги потупват окуражаващо по гърбовете. Толкова е елементарно, че и дете може да ги улучи. Така и не разбрах на какво точно ни учат американците. Даже аз, ако ми бяха дали да участвам в учението, щях да се справя отлично. На това ли ни обучават? Така ли повишават бойната ни мощ?

Или целия тоя маскарад е с цел – прикриване на нещо друго?“.

image

Илиан Тодоров разказа още /виж ТУК/ , че според подписан от правителството на ГЕРБ договор американските военнослужещи в базата в Ново село могат да достигнат до 5 000 души. „Същият договор им позволява да вкарват там всякакви оръжия, без да го съгласуват с нашето командване – пише го в споразумението, което правителството на Бойко Борисов е подписало тайно от българския народ.

Могат да вкарат и биологично и химическо оръжие, защото това не е забранено в подписаното споразумение. На всичкото отгоре не плащат наем за ползването на базата и летището. Нещо, което са задължени да правят в другите държави. Абсолютно недопустимо е една от най-богатите и развити във военно отношение  страни в света да не плаща наем за ползваните от нея 4 бази в България! Ние сме член на НАТО, а не американска колония!

imageСАЩ харчат по 10 млрд. долара на година, само за военни бази извън територията си. И навсякъде плащат наем – в Германия, във Великобритания, в Белгия, в Италия. Само тук са като у дома си и не дават никакви пари. Питам се кой продаде или подари България на САЩ?“ – попита атакистът преди партията му ПФ да влезе във властта, а той самия да стане областен управител.

Сега вече Илиан Тодоров мълчи по темата.

А колоните с американска военна техника пъплят ли пъплят по нашите пътища. Под предлог, че ще се прави ново учение. Какво има в тях, никой не знае. Какви оръжия се стоварват, е военна тайна.

В Сливен и Ямбол хората се оплакват, че в последно време военните самолети непрекъснато пикират над главите им.

Вчера американски войник получи банална бъбречна криза и бе превозен с военен хеликоптер до университетската болница в Пловдив. Със съответния екскорт. А после се оказа, че е можело да му сложат няколко системи и в най-близкия селски медицински пункт… Но военните искали най-доброто.

image

Ясно е, че американските войници се чувстват у нас не просто като у дома си, а като господари. В базата им се внася само екологична био храна, условията са като на курорт, за една бъбречна криза се вдигат хеликоптери. Колони от камиони и танкове се придвижват когато си поискат и трошат крехката ни пътна инфраструткура от третокачествен асфалт. Доставят се и се трупат оръжия… но не за учения!

САЩ се готви за евентуална война с Русия и пъчи срещу й мускули от българска земя. Влачи техника, складира оръжия. И всичко това става зад гърба на българския народ. А страната ни вече е на руски прицел и първа ще го отнесе при военен конфликт. Но на американците не им пука какво ще стане с България. Както и че никой българин не иска война и то точно с Русия.

Още по-зле:

И на назначените ни от САЩ управляващи не им пука! Банковите сметки на господата от ГЕРБ, РБ и прочие ЦРУ-агентурна пасмина са в чужбина, имат си и палати там… ще се спасят!

Повече от ясно е кой подари военното ни летище, базите и цялата ни армия на американците.

Първо го направи Плевнелиев, който театрално и със сълзи на очи помоли САЩ и НАТО да се настанят у нас, за да ни пазят от руснаците.

А после една дузина назначени от Вашингтон агенти на влияние- национални предатели, които от осем години управляват и предават страната ни, търгуват с националната сигурност и с всичко родно- ни подариха на САЩ.

И ще продължат, докато заГРОБят България!

Партията, известна като ГРОБ и действаща като погребална агенция за народа…

Освен ако не се събудим! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net



Тагове:   открити,   тайни,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13747537
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930