Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2017 15:34 - СТАВА СТРАШНО за САЩ и Ислямистите! Няма да повярвате Кой СКОЧИ В ЗАЩИТА на Християните! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1177 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%
D1%82%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BC-175987/


ВИЖТЕ КОЙ СКОЧИ В КЪРВАВА БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ, ЗА ДА СПАСИ СИРИЙСКИТЕ ХРИСТИЯНИ ОТ МАСОВИ КЛАНЕТА! Мнозина ще се изненадат истински, когато научат, че обявената от САЩ и ЕС за „терористична“ и „ислямистка“ организация Хизбула, скочи и поведе кървави боеве в защита на християните в Близкия изток.

image

Легендарната и много силна ливанска организация, която от години е във война с Израел и бива изкарвана от западните медии като ултра-радикално шиитско мюсюлманско военизирано движение, направи това, което нито една западна страна не пожела. Докато САЩ, Германия, Великобритания, Франция и Канада въоръжаваха „умерените“ главорези в Сирия, и подкрепяха „демократичните“ метежи на фашизоидни ислямисти като „Мюсюлманското братство“ в Египет, „терористите“ (според западната трактовка-б.р.) от Хизбула се сражаваха, за да защитават редица християнски градове и села в Сирия, от галениците на уж също християнския Запад, Ердоган и Саудитска Арабия.

Днес Хизбула излезе с официално изявление, което осъди терористичният атентат в Египет, при който загинаха невинни копти (египетски християни, бел. автора). Докато САЩ са загрижени за правата на гейове и педофили, а германската канцлерка Меркел брани като лъвица ислямистките орди от мигранти, които изнасилват и беснеят в Европа, „терористите“ от Хизбула изказаха съболезнованията си на семействата на загиналите копти, и люто се заканиха на радикалните ислямисти. Да, това, което четете е истина. Уж Хизбула са терористи и мюсюлмани, (макар и светски), а предлагат съболезнования и подкрепа на ХРИСТИЯНИТЕ! Нещо, което дори от Ватикана не си направиха труда да направят (поне що се отнася до реална подкрепа). Впрочем, ето какво се казва в изявлението на ливанската организация:

„Продължаващите и ескалиращи убийства, извършени от престъпници в името на религията, са една от най-големите катастрофи, които са сполетявали нашата Умма (мюсюлманският народ, бел.ред).“

image

Според ръководството на Хизбула, за насилието и масовите убийства на християни са отговорни международни организации и някои държави, които умишлено разпалват конфликтите в етническите и религиозно-хетерогенни общества на Близкия изток. Ето какво още се казва в изявлението им:

„Това престъпление (атентата срещу коптите в Танта, бел. ред) е част от по-голям план, чиято цел е да прогони християните от Синайският полуостров и други райони на Египет, Сирия, Ливан и Ирак, за да се отвори пътя за още по-кървави религиозни конфликти, от които ще спечели ционизмът.“

Когато говорим за Хизбула, трябва да сме наясно, че ливанската „терористична групировка“ е официален съюзник на сирийският президент Асад, и се ползва с пълната подкрепа на Иран.

И сега внимание! Следващите факти са особено показателни: Организация, която се въоръжава, финансира и обучава от Иран, лее кръв в защита на цивилното християнско население на Сирия, Ливан и Ирак. Същевременно, сирийската умерена опозиция, която се подкрепя от САЩ, Турция и петролните монархии на Близкия изток, в документирани стотици случаи се е сблъсквала с местното християнско население и го е подлагала на кланета, грабежи и унижения.

Един такъв случай беше моментът от битката за Алепо през 2013-та г., когато „демократичните“ опозиционери се опитаха да организират клане над част от християнското население на града. Тогава, слава Богу, местните организираха отпор с подкрепата на Сирийската арабска армия на Асад. За съжаление не такава бе съдбата на хиляди други християни, които станаха жертви на невероятни зверства от страна на главорезите от сирийската опозиция, „Ислямска държава“ и „Джабхат ан-Нусра“.

image

 

Бойците от обявената от Западат за терористична мюсюлманска организация „Хизбула“ храбро и последователно бранят християнското население в Сирия от кръволаците на т. нар. „Свободна опозиция“

Вече са известни и брутални случаи на поругаване на манастири и християнски светини. Само един такъв пример е градчето Якубия, което преди войната е имало население, съставено предимно от католици и последователи на Арменската църква. През 2013-та сирийските бунтовници, въоръжени с американско оръжие и щедро спонсорирани от Турция и Саудитска Арабия, превземат Якубия. Шест седмици по-късно, когато армията на Асад и части на Хизбула си връщат контрола над този град, се оказва, че не е останала нито една здрава църква. Всички християнски храмове са ограбени и разбити, а в арменските черкви иконите са осквернени.

По-късно един арменец разказва пред турски журналисти, че когато т. нар. „умерена опозиция% превзела Якубия, една от първите им работи била да конфискуват по-голямата част от имуществото на християнското население. Освен това демократичните бунтовници не се посвенили да избождат очите на иконите в църквите, както и да уринират по стените на християнските храмове.

В този и още стотици такива случаи виждаме какво правят тези, които Запада подкрепя. А какъв е бил отговорът на набедените за зли терористи от Хизбула? Повели са кърваво сражение, за да освободят този град. Днес в Якубия отново се служат християнски литургии, именно, защото бойците на Хизбула помогнаха в освобождаването му.

Това са само малки илюстративни примери, които обаче нагледно показват каква е тежката истина. Вече 2 години мюсюлманската шиитска военизирана организация Хизбула се бие в защита на християните с благословията на Иран, докато християнските САЩ и ЕС въоръжават изроди и истински терористи, които заплашват да унищожат най-древните клонове на нашата вяра, в онзи регион на света, където именно се е зародила тя. Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net




Гласувай:
9



1. krumbelosvet - Същият Запад
13.04.2017 11:29
Същият Запад беше съюзник на Султана и наш зложелател.
цитирай
2. bogolubie - Де да беше само бил,
13.04.2017 15:39
и сега е.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706207
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031