Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 20:09 - МОШЕ АЛОНИ: ПОДВИГЪТ НА ЦЪРКВАТА СЪС СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ТРЯБВА ДА Е ПРИМЕР ЗА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 707 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Гласувай:
3



1. dimat - Спасяването на "българските ...
09.04.2017 11:56
Спасяването на "българските евреи" и от "българския народ" и от БПЦ,ПОКАЗВА САМО ЕДНО - ТОТАЛНА НЕГРАМОТНОСТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ!

Тази история,която е пропита с нечовешките деяния,на самонареклия се за "Божи народ",обявил всички други народи,чрез религията и "свещените си книги",за гоим,т.е,за нечовешки същества,стоящи по-долу и от животните,предназначени да служат на "богоизбраните",в качеството си на слуги,приравнеми с добитък!

Тези "богоизбрани",които даже не са криели своята "богоизбраност",които са се загнездвали,като метастази из другите народи и чрез службата си на Мамона,са станали причина за много унищожителни войни,нещо,което правят и сега.

Така,сега,потомците на спасените евреи са се надигнали на тотална война срещу Християнството и особено,срещу Православието!

За да го заличат завинаги от лицето на Земята!

Помните ли как един мастит представител на "богоизбраните" евреи,бивш вънщен министър на остатъците от някогашната държава България,извика патетично: "Майната му на Православието"!

И никой не реагира срещу тази словесна гавра,израз на войната водена срещу Православието и народите ,които го изповядват!Никой- имам предвид,"демократичните институции", а не отделни хора!Включително и БПЦ.

Бихте ли си представили някой по подобен начин да извика "майната му на юдаизма",какъв световен вой щеше да се надигне,как светът щеше да бъде залят с вълна от мракобесие срещу него,а покрай него и всичко българско,а покрай него и цялото Православие?!

Мълчеше "народа",мълчеше и БПЦ.

Ето в това сме се превърнали всички.

Затова евреите първо ще заличат,като народ,нас - почва се винаги от най-слабото място,а ние доказахме,че сме точно такова.

Така,преди 70 години и БПЦ и българския народ,"мислейки",че вършат нещо благородно,реално са извършили престъпление срещу себе си.

Защото са изключили мисловния си апарат!
цитирай
2. bogolubie - Всичко се знае!
09.04.2017 12:45
Но...те са от Стария завет, а ние сме от Новия завет. Ако някой още не знае какво значи християнин, или не му изнася, си е за негова сметка. Християните спасяват и биват жертви така, както стана и с техния Спасител Господ Иисус Христос. Ние нямаме право да убиваме! Не можем да се сравняваме нито с евреите, нито с мюсюлманите. Християнството е най-висшата форма на почит към Бога и служение на Бога. Или го приемаш от сърце, или не. Средно положение няма. Сами виждаме колко маси народ християни са избивани, но остават верни на Христа. Можем да протестираме, можем да казваме в очите на злодея, можем да му затворим вратата под носа, а най-вече ни е дадено право да благославяме и свои, и врагове. Съвършеният Съдия така получава правото да действа, според делата на предложените за благословение. Истината е, че всеки получава заслуженото. Трябва много силно покаяние, смирение и молитви, за да може грешникът да бъде опростен, ако коленичи духом и телом пред Христос.
Между другото, патриарх Кирил е покръстил евреите, които е защитил. Който призове името на Господ Иисус Христос и изповяда, че е негов Господ, ще се спаси за вечността. Господ не се приема с мисловен апарат, Той се приема в сърцето!
цитирай
3. dimat - Известно ли е на Ваша милост,
09.04.2017 17:52
че Новият завет в голямата си част е бил писан от...евреи?

Известно ли ви е че той е добре нагаждан според вижданията на евреите,включително и с неприсъщата с Природните(което значи,Божествени) закони,нелепост,за подлагане смирено в ръцете на злодеите и убийците?

Нима самият Иисус не се е втутнал разгневен в храма(юдейския,хрисиянски тогава не са съществували) и е разгонил със съвсем не смирени,може да се каже брутални, средства търговците?Как кореспондира това,с онова овчо смирение,което формиралата се по-късно църква проповядва?

Самият Нов завет е писан с активната "помощ" на евреи и ясно е какъв интерес са имали,как да го оформят.

Отгоре на всичко,той е "редактиран",под зоркия поглед на император Константин, а съвсем близо до ума е,че ще бъде редактиран в угода на господстващата класа.

Точно затова Новият завет е така пропит с насаждането на такова смирение,до такава степен,че ако наистина би бил следван буквално,до сега не би трябвало да остане жив нито един истински християнин,да не говорим,че не би имало цели християнски държави.

Даже един о големите реформатори на Католическата църква,Мартин Лютер,който посвещава на това реформиране голяма част от съзнателния си животе ползвал "обилно" евреи,при преводите на свещени библейски текстове.

Така е създал една такава "реформирана Библия",че малко преди смъртта си е прозрял цялото коварство и измама на еврейската "помощ",но...всичко е било свършило - той си отишъл от света,а заразата си останала и продължила да се шири до днес.

Спирам до тук.

Що се отнася до "покръстени" евреи,на тях им е все едно,дали и колко пъти ще се покръстват,защото съгласно техния Талмуд,евреинът може да променя и вярата и името си до 8 пъти в живота си,но вътре в себе си,да си остане евреин!

Така са се нароили в Света евреите марани(станали християни) и евреите дьонмета(станали мюсулмани,какъвто е бил Ататюрк),без ни най-малко да са променили еврейската си същност и принадлежност.

Да,приемам да бъда християнин,но не овчедушен!
цитирай
4. bogolubie - НО НЕ И УБИЕЦ, НАЛИ !
09.04.2017 19:21
ИИСУС ХРИСТОС Е С Л О В О ТО !!! СЛОВОТО ИМА ПО-ГОЛЯМА СИЛА ОТ ОРЪЖИЯТА, НО ХОРАТА ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРОУМЕЯТ. ЗЛИТЕ СИЛИ ГО ИЗПОЛЗВАТ И ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ, А ХРИСТИЯНИТЕ НЕ СЪВСЕМ. А ТОЛКОВА ПРОСТИЧКО ОБЯСНЯВА ГОСПОД, ДОРИ ДВАМА ДА СЕ МОЛЯТ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, БОГ ИМ ГО ДАВА. НИЕ САМО С ЕДИННИ МОЛИТВИ МОЖЕМ ДА ИЗВОЮВАМЕ ЗАКРИЛАТА И СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ, НО............ИМА МОЛИТВИ В ЦЪРКВИТЕ, НО ТЕ СА ВСЕКИ ПЪТ ЕДНИ И СЪЩИ, И НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪС СИЛАТА НА СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО Е СТАНАЛО РУТИНА.
цитирай
5. bojil - Браво- крилато изказване на Алони! ...
10.04.2017 22:45
Браво- крилато изказване на Алони! Пожелавам на нашата църква да пребъде,и да спечели така мечтаната от всички Българи първа Нобелова награда за страната ни: това ще бъде велик ден за цяла България!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13764795
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930