Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2017 20:16 - Преди минути! ЕРДОГАН: ВОЙНАТА НА ПОЛУМЕСЕЦА СРЕЩУ КРЪСТА ЗАПОЧВА ОТ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1585 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BC-175681/


imageНа митинг пред свои симпатизанти тези дни, турският президент Реджеп Ердоган обяви, че войната на Полумесеца и Кръста вече е започнала.

Някои скептично настроени българи веднага ще кажат, че на Ердоган не бива да се вярва, защото той лесно се пали и изказването му може да е само емоционален изблик, предназначен за вътрешна употреба.

Само че ако погледнем фактите ще се убедим точно в обратното. Какво се случва напоследък пред очите ни: Ердоган за нула време успя да се скара с целия Европейски съюз. Най-напред той се нахвърли върху Холандия, обвинявайки я, че не спазва демократичните правила. И я заплаши, че ще пострада сериозно заради пренебрежителното си отношение към Турция. Той визира забраната на Холандия към турски министри да агитират сред тамошното турско малцинство в полза на референдума, който ще разшири изключително много правата на Ердоган като президент. И на практика Турция от парламентарна държава ще се превърне в президентска.

След това, по същия повод Ердоган се скара и с Австрия. Германия пък нарече няколко пъти „нацистка държава“. После се опита да сплаши и Франция.

Защо Ердоган си позволи  така грубо да нахока най-силните държави-членки на Евросъюза? Причините са две: Първо, в тези държави има многомилионна турска диаспора. И не трябва много да разсъждаваме, за да се сетим, че голяма част от тази диаспора са просто радикални ислямисти. Тоест те представляват пряка заплаха за сигурността на гражданите и държавите от Западна Европа. Вторият коз, който държи Ердоган са милионите арабски мигранти в Турция, които той всеки момент може да пусне, за да залеят Европа. Следователно буйният президент на Турция знае, че Европа му е в кърпа вързана. Знае, че всички държави сега зависят от неговото благоволение. И най-важното, Ердоган знае, че именно сега е най-удобният момент, в който да стартира истинската и явна война на Полумесеца срещу Кръста.

Специалистите по Турция- и руските, и българските, и западноевропейските, отдавна предупреждават, че не само с Ердоган шега не бива. Шега не бива и с Турция. Защото тези хора са убедени, че ИСЛЯМЪТ е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ, по който трябва да вървят народите в Европа и на Балканите. И когато казват, че Те, мюсюлманите, трябва да започнат СВЕЩЕНА война с „изкривената“ Европа, те изобщо не се шегуват. За тях това е въпрос на най-дълбока вяра. Вяра в непоклатимостта на думите на Пророка, който е казал, че „неверниците трябва да се унищожават с всички средства“.

image

И точно в този контекст истински лъсва националното предателство на родния доскорошен велможа Борисов, който продаде България на Ердоган и я превърна в ТУРСКИ ВИЛАЕТ. Борисов предаде България, защото многократно пренебрегна тревожните предупреждения на българските експерти турколози, които в прав текст са му заявявали неведнъж, че компромиси с Турция не бива де се правят. По простата причина, че днешна Турция в очите на Ердоган и на милионите негови привърженици е Османската империя вчера. И за да възстановят миналото величие на едновремешната Висока Порта, Ердоган и голяма част от турските му привърженици, са готови на всичко. Включително и да подпалят война. На Балканите, в Европа, и в света.

Нещо повече: Привържениците на Ислямска държава в Турция вече свободно изразиха в социалните мрежи своята огромна радост от вчерашните атентати в Лондон и приветстваха убийството на невинни хора. В един момент дори е имало заплаха и за премиера на Великобритания Тереза Мей.  А най-популярният лозунг на турските радикали в Интернет гласи: „Скоро битката ще се води на ваша земя!“

Ако някой все пак търси още доказателства, че турците се готвят за битка с християните,  нека влезе в сайта на новоучредената с разрешението на Борисов турска партия „ДОСТ“ и там ще прочете какво ни подготвя Ердоган.  В сайта черно на бяло пише, че ако нахлуе в България, турската войска ще я превземе само за 72 часа.

Тези факти са повече от достатъчни, за да се убедим, че Ердоган се готви да заграби България отново, и да я превърне в турска провинция. Защото Турция никога не се е примирявала, че българските „гяури“ са свободни. На всичкото отгоре България заема и най-важната част от Балканите. Тя е стратегическият кръстопът между Изтока и Запада. Тя е и ключът към завладяването на Балканския полуостров.

Ето защо можем само да изкажем адмирации на президента Румен Радев, който предприе БЪРЗИ И КАТЕГОРИЧНИ мерки за справяне с турската заплаха. Още на 14 март той привика българския посланик в Турция Надежда Михайлова за спешни консултации в България. След това, на 15 март проведе екстрени срещи с посланици, акредитирани у нас. Най-напред бе срещата с руския посланик Анатолий Макаров.  После Румен Радев се срещна с посланиците на Холандия, Австрия, Германия и Франция, защото тези държави бяха пряко замесени в конфликта с Турция.

Последва нещо нечувано и изключително рядко срещано в нашата дипломатическа практика: България експулсира няколко турски граждани, като им забрани да влизат в страната за срок от 5 години.

image

Това говори, че радикалните турски ислямисти са подготвяли нещо много опасно за нашата национална сигурност. И съвсем неслучайно председателят на БСП Корнелия Нинова каза, че първите неща, които ще направи като премиер, ако социалистите спечелят изборите са две: Незабавно да отмени Постановление № 208 за заселване на бежанци в България. И незабавно ще подкрепи президента Румен Радев за неотложно свикване на  Консултативния съвет за национална сигурност.

Изводът за всички нас е ясен. И твърде категоричен: България и българският народ не трябва да гласуват никакво доверие на Турция. Не можем да очакваме помощ и от Евросъюза, понеже западните държави тепърва ще имат сериозни проблеми с Ердоган. А в същото време нито имат военната сила, нито пък желанието да се бият с втория най-силен член на НАТО Турция, заради нас.

Затова остава единственото решение, което екипът на Skandalno.net повтаря от години: Доверие можем да имаме само на нашите руски братя. Защото те имат и сили, и възможности, и желание да ни избавят от очертаващото се ново турско робство, което ни заплашва.

И ЗАЩОТО БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
4



1. dimat - Но на кого се говори?!
25.03.2017 00:28
Стадото е упоено и умряло,с отнет разсъдък!То просто стои и чака...поредния освободител,а най-близкия до нас е ...Турция!

И пак,както през 15 век ще печем хлябове и точим вино,за да посрещаме новите "освободители",за втори път!Хич не ни пука!Важното е някой да ни освобождава,ние на всекиго можем да бъдем слуги.

Доказвали сме и доказваме,че сами не сме в състояние да се управляване и за това не е виновна политическата плява,а овчия народ,колкото и този народ да си мисли,че е обратното.

А да се очаква,че при едно нахлуване на турски войски на Балканите,западът ще си помръдне пръста е абсолютна заблуда.Това даже и предателят Борисов го разбра,но от страх,или интерес,тръгна да търси решаване на проблема не в посока Русия,а се подложи,като раболепен слуга на Ердоган,с което довърши България.

А великият овчи народ,през цялото това време блееше дитирамби в посока САЩ и Брюксел,без да забелязва,че въпросните "светини" чисто и просто си го ползват като декор от филма "кенеф край границата на империята"!

Е,сега дойде време,да си сърба...лайната,ама той и това не проумява!

Просто,един свършил "народ"!

Този път няма да има прошка - просто ще бъде прегазен и затрит!
цитирай
2. bogolubie - Ако ние сме живи,
25.03.2017 07:18
то народът още не е свършил. Силни молитви и дела! Божиите пътища са неведоми! Неговите решения са изненадващи за нас. Нужно е да се подчиним Богу, за да не станем слуги на човешки господари, които са се самозабравили. В църквите пеят: Пресветая Богородице, спаси нас ! Нека дадем право на Господ Иисус Христос да ни ръководи, за да не грешим по човешки в паниката си.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13693546
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031