Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 08:52 - Орбан разкри истината: Меркел е Подарила на Ердоган половин Европа! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1371 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
http://skandalno.net/%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8-175558/


Някога в СССР често се е споменавала следната популярна приказка: „Не пренебрегвай нито един слух, докато не го отрекат официално!“

Днес това важи с пълна сила за ЕС и мигрантската му политика. Когато Меркел сключи сделката между ЕС и Турция за мигрантите, политкоректните медии веднага започнаха да я хвалят и венцеславят. Меркел и другите европейски лидери се съгласиха да платят на Турция 3 млрд. евро рушвет, за да омилостивят султан Ердоган, който обеща, че срещу тази „скромна“ сума няма да допусне мигрантско нахлуване в съюза.

image

Дори да си затворим очите за факта, че въпросната сделка си беше чист рекет и унижение спрямо ЕС от страна на Ердоган, няма как да пропуснем едно знаменито изказване на Орбан от декември 2015-та. Тогава унгарският премиер обвини Меркел, че е сключила тайна сделка с Ердоган. Орбан каза следното:
„Извън споразумението, което официално сключихме с Турция, има нещо, което не се връзва в цялата ситуация. Един ден очите ни ще се отворят и ще видим, че от Берлин са сключили тайна сделка с Ердоган, според която Европа трябва да приеме още 400-500 хиляди мигранти.“

За това си изказване Орбан, беше осмиван и подиграван от европейските медии и брюкселските апаратчици. А вицепрезидентът на ЕК Франс Тимерман директно го обяви за параноик, като заяви пред медиите, че приказките на Орбан са „лъжа“ и „безсмислица“.

Сега, година и половина по-късно, излиза, че Орбан е бил прав. Немският вестник „Die Welt” разкрива, че Меркел и премиерът на Холандия Рюте, са се съгласили да пуснат още поне 200 хиляди мигранти от Турция в ЕС, без да се допитат до другите европейски страни.
Разбира се има една много семпла причина поради, която Рюте и Меркел крият това от обществото. Тази година в Холандия и Германия ще се проведат избори, на които анти-имигрантските, консервативни и националистически партии могат да направят истински пробив срещу статуквото, като изхвърлят неолибералната Меркел от управлението.

image

Независимо обаче дали сделките са тайни или явни, те ни показват към каква трансформация ще бъдат тласкани Европа и Германия от господстващите към момента неолиберални кръгове. Това е визията на глобалистите и либералите за нова демографска конструкция на Стария континент. Визия, в която за бялото християнско семейство от средната класа няма място в класическият си вид.

През септември 2015-та, Зигмар Габриел каза, че германското правителство планира да приема и „интегрира“ по половин милион мигранти годишно. Неотдавна вестник „Rheinische Post” написа, че според експерти на правителствена служба, Германия трябва да приема по 300 хиляди мигранти в продължение на 40 години, за да „се справи със застаряването и тревожните демографски тенденции“. Т.е., за да се поддържа населението на страната в рамките на 80-82 милиона, правителството в Берлин е готово да вкара 12 милиона мигранти.

Това е най-големият и мащабен социален експеримент с неясни резултати, който някога е бил предприеман в Европа. Мащабите и неяснотата на това начинание изискват най-малкото да се потърси мнението и на другите европейски страни. Но вместо това германските либерали и културни марксисти не питат дори собственият си електорат дали иска милиони мигранти от неразвити страни, където властват средновековните закони и порядки.

image

Нещо повече- за да са сигурни, че местното население няма да попречи на плановете им, Меркел и стоящите зад нея неолиберални кръгове планират да дадат избирателни права на мигрантските нашественици. Федералната комисарка по въпросите на мигрантите и бежанците Айдън Озогюз неотдавна потвърди тези престъпни планове на немското правителство.

В светлината на тези разкрития можем само да се надяваме, че европейските народи ще се осъзнаят преди да е станало твърде късно. И стискаме палци на европейската политическа сцена да излезнат и други политици като Орбан, които да противодействат на либералните психопати. В противен случай, Европа, такава каквото я познаваме и каквато предците ни са ни завещали, ще бъде изгубена безвъзвратно. Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net




Гласувай:
2



1. germantiger - ислямски, руски и бугарски боклуци
17.03.2017 09:48
Убийството на Германия е в ход от над 50 години - убийствео демографско, културно и вече нравствено.

Освен гаджалите в него участват и руснаци, поляци, както и българските боклуци, но по-скромно.

Всички вие източно-европейска кал, ориенталска гмеж и мангалски мърши!
цитирай
2. germantiger - ...
17.03.2017 09:54
Вие бугарски мърши не искате мигранти сред вас, но вие искате да сте мигранти по света.

Вие сте против някйолко да влиза във вашето подобие на държава, но вие

Когато пишете анти западна Европа и Америка, сещате ли се какво имате вие – там?!

Имате бгкръчми и ресторанти десетки (със сайтове) в „германия”, едно хубаво рекордно хоро си спретвате на стадион в Берлин, имате си бгучилища в Лондон, имате си ден на България в Чикаго и читалища също, в Испания и села с мнозинство в населението бгемигранти... Чужденците имат ли тук това и ако го имаха как вие бгнационалистите бихте писали против тях?!
цитирай
3. bogolubie - А ти сещаш ли се, че българите в чужбина
17.03.2017 10:26
се трудят тихо и кротко и се съобразяват с порядките на онези народи, при които са отишли. А ти как живееш, за да мразиш и хулиш всеки и всичко ли?! Щастлив ли си от това или точно, защото си нещастен, затова постъпваш така ?! Дано вършиш и нещичко полезно и добро, та дано се смили Господ над душата ти! Не може да няма зрънце добро и обич в теб. Бъди благословен!!! Амин!!!

цитирай
4. germantiger - +
19.03.2017 14:25
Горд съм, че никога не съм избирал никой!

Анархо-комунистката Емма Голдман е заявила:

„Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят!”

А алкохолика Чърчхилл е казал/написал:

„Най-сериозния довод срещу демокрацията е 5-минутен разговор със средностатистическия избирател!”

БЪЛГАРИЯ НИКОГА (или поне в близките десетилетия) НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ, ЗАЩОТО:

1. След 1990г. никой червен не бе съден, червените пари не преминаха в държавата, а с тях бе създадена квазиикономика! Фалшивия фундамент, извратеното „стопанство и пазар”, мутренската среда са непреодолими и господстващи. Техните последствия дават и ще дават „плод” поколения подред!

2. Манталитета на бгработника (не всичкия – има чудесни млади и не само млади качествени професионалисти) да скатава, спи, краде и ПИЕ на работното място. Манталитета на бгработодателя (не всичкия – има съобразителни и коректни шефове) да плаща малко и със закъснение. Тези „две воли” са деструктивни, непродуктивни и традиционни!

3. Външните фактори – те са едва на трето или последно място за мен. Планове, общества, конспирации, велики сили и сие може да има и може би има, но те са след българина и неговите вини (не обикновения българин, който е ЖЕРТВА, а „необикновения” посткомунист - дивкапиталист или въобще изцеждащ своя народ. За проблемите на българина не е виновен баварския селянин, винаря в Бургундия и Шампан, лондонския финансист, австрийския коцертмайстер или друг нейде. До момента България получава повече пари, отколкото внася в ЕС (не съм му фен)! Сред външните ликвидатори на България пиша първо Россия и нейното лоби тук, след това турското, американското и европейското мисля въобще е последно – като влияние и вина!

Проблемите на България са на ПЪРВО МЯСТО тук – сред нейните предатели, печалбари, лъжетърговци или олигарси. За тези, които пишат срещу Европейския съюз и САЩ – защо децата ви бягат там, а не в Сибир, Куба и Корея?! Колко българи живеят в Щатите и кълнейки САЩ, заклевате ли българските си наследници?

ДЪРЖАВА В КОЯТО КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА СМАЗАНИ, А БЕШЕ СЪЗДАДЕН ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ ЗАМИСЛЕН ОТ ТЯХ, ДЪРЖАВА В КОЯТО МУТРИ И ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ БЯХА ГЕРОИ НА ПРЕХОДА (подобие само в Россия и никъде другаде), ДЪРЖАВА В КОЯТО МАНТАЛИТЕТА ДА МАЧКАШ РАБОТНИКА И ДА РАБОТИШ НЕУСТАВНО Е ПРАКТИКА...
ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ОПРАВЯНЕ!

ВСЯКАКВИ НАДЕЖДИ, МИСЛИ И ФАНТАЗИИ ЗА БЪДЕЩЕ, ПРОМЯНА КЪМ ДОБРО СА АБСУРДНИ, НАИВНИ И ИДИОТСКИ – БЕЗУМНИ! Цената ще бъде платена и тя се плаща не от днес, дай Бог да не е смъртта на цяла една нация (уж невъзможно, но дали?!).

Всеки, който си въобразява и се надява да има добро и по-добро е глупак!
цитирай
5. germantiger - финално
19.03.2017 14:28
Вие не се покаяхте като народ, не прочистихте вашата БПЦ от всичко що е дс/кгб и пр. червен боклук в редовете на църквата ви!

Масата от васт/не всички сте...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13739433
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930