Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2017 19:57 - Чудо! Болен от рак последна фаза се спаси с мед и джинджифил
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 https://lekuva.net/103929/chudo-bolen-ot-rak-posledna-faza-se-spasi-s-med-i-dzhindzhifil.html

Чудо! Болен от рак последна фаза се спаси с мед и джинджифил

Публикувано от: Спасова в Болести и лечениеНародна медицинаНародни рецепти за здравеРакови заболяванияДек. 9, 2015 0

 

Хърватинът Анте Крешич отдавна трябваше да е мъртъв. Той имал рак на белия дроб и терапията не му помогнала. Вместо да се приготви за смъртта, продължил да се бори…. Спасение намерил в меда и билките.

image

Анте Крешич показва лекувитата смес

Преди 14 години медиците открили злокачественото заболяване на Крешич, което било в последен стадии – рак на белия дроб. Подложили го на лечение, но то не дало резултат. Лекарите не му давали дори месец живот. Прогнозата им обаче не се сбъднала.

След като напуснал болницата Крешич, се запознал с жена от Босна, която му казала рецепта, стопираща рака. Лекарството се състояло от мед и джинджифил.

„Напуснах болницата през април, а през лятото вече бях нов човек. Когато отидох при лекарите, те не можеха да повярват, че съм още жив. И бяха още по-шашнати, когато ме прегледаха”, разказва хърватинът.

Прегледът показал, че ракът вече го няма. Всеки, който го срещнел, не можел да повярва, че е бил болен от рак и то в последна фаза, с радост споделя Крешич.

Днес той прилива от енергия и напълно вярва, че рецептата с мед го е спасила. Предлага я на хора от цял свят, които са с неговата диагноза. Те идват при него и заедно обменят опит.

Хърватинът казва, че разполага с много документи, които могат да убедят и най-големия скептик в невероятните резултати на терапията с мед. Търсещите избавление, при това на ниска цена, могат да намерят надежда в природния метод, уверява Крешич.

От рисунките в пещерите, датиращи от желязната епоха, знаем, че медът бил използван за лечение преди 8 000 години. Древната, на 5000 години аюрведическа медицина приема меда за „елексир на живота” и го разделя на 8 различни типа, всеки от който притежава изобилие от лечебни качества.

През 2004 г. Би Би Си гръмна с новината, че медът помага при рак: Учени от университета в Загреб са намерили пчелни продукти, които спират развитието на тумора при мишките и го калцират. „Вероятно учените били силно впечатлени от лечението на Крешич, че започнали да го изследват”, коментират журналистите на британската телевизия.

В списанието „Науката за храната и агрокултурата” учени съобщават за пациенти, болни от рак, които са се спасили с мед. За да се застраховат, препоръчват да се използва природното средство заедно с токсичната химиотерапия. Не отричат конвенционалните лекарствени методи, за да не застрашат кариерата си.

Екипът на д-р Нада Оршолич също работи по темата. Нейните хора също установиха, че пчелните продукти са полезни при контролиране растежа на тумора. Приемът на мед и неговите производни предотвратява появата на рак и на метастази. „Тези вторични тумори често са последица от химио- и лъчетерапията”, казват медиците.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13748820
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930