Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2017 15:43 - НАШ ВЛАСТЕЛИН Е ЖИВИЯТ ХРИСТОС и още нещо
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1292 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НАШ ВЛАСТЕЛИН Е ЖИВИЯТ ХРИСТОС

" И отдели се Израилевото семе от всички другородци, и станаха, та изповядаха греховете си и престъпленията на бащите си."
Неемия 9 : 2
В земите ни царува жив Христос,
а се домогват и от Ватикана.
Нима народът ни залита бос,
та чака чужденец да го прихване?
Когато Бог царува с пълна власт,
как жалки са тук плътски властелини!
Човешкото въздигане от страст
като лавина с грохот ще се срине.
Пред Бог да коленичим само днес!
Духът ни да общува с Дух Господен!
На Него само е хвала и чест,
и всеки дух в Христос е днес свободен.
Свят Господи, човек е лъх пред Теб
и грях е да робуваме на хора!
Бъди над нас, сред нас и в нас во век!
Бъди ни вечна Сила, Ум, Опора!
ЕСТИР
Българският народ е Христов още от първите векове след Христа. Има своята свободна Църква с достойна Патриаршия и свят Патриарх! Този народ, посветен на вярата, няма нужда от друговерци и инакославещи, които съблазняват души от паството ни, за да ги моделират по свой образ и подобие. Който чужденец е силно вярващ, може да отиде в мюсюлмански и африкански държави и да придобива души за Христос. България няма нужда от чужди учители. От чужденци беше съсипана държавата, от чужденци е съсипан един трудолюбив народ, човеколюбив народ, докаран до просешко състояние, принуден да продава на безценица и да подарява земи, домове, за да си плаща лечение, данъци, втора ръка дрехи и некачествени храни. И пак чужденци нахлуват тук, налагат се над бедните, падналите, унижават ги, че не искат да приемат пришълци и да ги издържат. Пенсии няма или са символични, сила няма, здраве няма, човешка защита няма, но му налагат да издържа мигранти.Един католик успя да разбуни народа ни, успя да го разедини, успя да го обвини в нечовечност, успя да го обвини в нехристиянско отношение. Всички пълни джобове запяха неговата песен, всички пълни гушки се направиха на най-милостивите християни и започнаха да припяват рефрена на неговата песен, да подражават и да плюят народа си, без дори през ум да им мине, че грехът е в тях самите. Не каза ли Господ, че хлябът е за чедата, не за кучетата?! Те искат и последния дъх да вземат от безпомощните и обезсилени българи, всичко да подарят на чужденците и на зверовете в човешки образи, и майките, и бащите си, за да се покажат добри християни за чужда сметка, за сметка на окаяните и онеправданите. 
Не така пълни гушки и джобове, не така, защото влизате в ролята на Юда Искариот Предателя. За сребърници продавате народа си и го хулите, за паничка леща подарявате първородството си!
България е на Христос, Българският народ е на Христос, този народ има своята Църква, има своя Патриарх и свещеници. Той няма нужда от вълци в овча кожа. Няма нужда! Няма нужда!
Коленопреклонно духом и телом, умолявам Бог, да благослови България и българите, да ги помилва и да им даде нов живот, живот, изпълнен с вяра, надежда и любов, истинска любов към ближните си и към своя Създател, Изкупител от греховете им, и Спасител за вечен живот, да укрепне и се умножи, да устои на всички нечисти сили и да стане учител на народите, за което е призван още преди векове! Амин!!! Да бъде !!!

image   Подсилване на публикация 83 достигнати души



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Да пази Бог !!!
13.03.2017 20:32
Цяла Европа е поробена, не, ЦЯЛ СВЯТ е поробен. Ние сме зле в сравнение със Запада, но има и много по-зле от нас. Пази Боже и спаси!
цитирай
2. dartanjan - Свят е само един Бог. А всички човеци ...
18.03.2017 15:49
Свят е само един Бог. А всички човеци сме грешници. Да се нарича някой човек свят е богохулство.
цитирай
3. dartanjan - Светата дева (надоната) е римок...
18.03.2017 15:56
Светата дева (надоната) е римокатолически идол символизиращ езическата богиня изида и луцифер. Тя е символ на езическото идолопоклоничество на римокатолизма, от който отдавна е прихванала нашата "православна" църква, за която имате претенции че е правата вяра, а предлагате същото езичество и поклонение на мъртъвци като в езическите капища.
От друга страна дева Мария няма никаква роля в спасението на човека, защото спи безсъзнателен сън в гроба (не вижда, не чува и не мисли) и чака възкресение като всеки смъртен човек.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13704810
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031