Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 12:26 - САЩ, не занимавайте хилядолетната българска нация с полови органи! Това са ваши проблеми, не наши
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://bultimes.bg/sasht-ne-zanimavaite-hilyadoletnata-bulgarska-natsiya-s-polovi-organi-tova-sa-vashi-problemi-ne-nashi/image

Искам да допълня, че в доклада на САЩ във връзка с нетолерантност на България спрямо „различните“ се има предвид отношението към педерастите, лесбийки и прочее десетки форми за изразяване на сексуалност!?

Започвам да се убеждавам, че американският гений е достигнал до върха на демократичната пирамида като се е забил в човешките полови органи. Не разбират ли тези деца, че България, в цялото си хилядолетно съществуване, не е имала проблем с всички известни форми на сексуалност.

Държа да припомня на задокеанските ни партньори, че те имат честта да общуват с нас, а не ние с тях. Твърде млади са и трудно ще ни научат на нещо! Още в Римската империя, в която българите са имали тежка дума, сексуалността е била напълно свободна и е достигала значение единствено до половите органи на човека – женски или мъжки. Нищо повече!

Ако вие, родените вчера народи, които все още нямате национално съзнание, смятате да пишете цели доктрини по темата за половите отношения в света, трябва да знаете, че тези неща не са ясни само за вас. Рим е столицата на свободните сексуални отношения , а не Вашингтон! Византия /Вторият Рим/ е просъществувала и процъфтявала, следствие от усилията на българите. Проверете фактите! Тогава „американците“ са били индианци. Ако сте пропуснали това, припомнете си го, ще ви бъде полезно.

Накратко. Не занимавайте хилядолетна нация с полови органи! Това са ваши проблеми, не наши. Пред нас стоят предизвикателствата на открития Космос и високите технологии и, моля, да не бъдете оригинални, като ни навирате полови органи пред носовете под всякакви форми, за да ги обсъждаме в политически аспект!

Предварително благодаря за разбирането…

Николай Марков, Фейсбук




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745261
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930