Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2017 20:18 - От 1 януари 2017 банковата ти сметка в лапите на НАП, искат пари – вземат ти ги без да питат
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 808 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://bultimes.com/ot-1-yanuari-2017-bankovata-ti-smetka-v-lapite-na-nap-iskat-pari-vzemat-ti-gi-bez-da-pitat/

image От 1 януари 2017 банковата ти сметка в лапите на НАП, искат пари – вземат ти ги без да питат Публикувано на 17.12.2015  в България

imageimage imageimage

Държавен тероризъм: Банковата ти сметка в лапите на НАП, КАТ, … от 1 януари 2017 г. Дължиш пари на държавата, проверяват имаш ли, и ти ги вземат. Ако не платиш ти запорират сметката. Това е държавен тероризъм.

Държавен тероризъм е и бандити яхнали властта да вземат милиарди заеми без да те питат. Те вземат, ти плащаш. Държавен тероризъм е и да вдигат такси, данъци, глоби и всякакви държавни вземания без да те питат. Този държавен тероризъм, който гуши властта роди тероризма в Париж, Брюксел, Европа и света. Тероризмът да вземаш от бедните за да преяждат богатите. Доказателства по темата в следващите дни)

Подробностите:

Регистър с пълните данни за банкови сметки, сейфове и имената на притежателите им ще създава БНБ.
Централната банка трябва да вкара тази информация в специална електронна информационна система, да я поддържа и актуализира. Това реши парламентът с промени в Закона за кредитните институции, но записани в преходните и заключителните разпоредби на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, който бе приет в петък на второ четене. В регистъра ще бъдат записани номерата на банковите сметки, на банката, в която те са открити, пълните лични данни на техните титуляри, както и на упълномощените да се разпореждат със сметките лица.

imageimage imageimage

В регистъра ще влязат и пълните лични данни на всеки, който е наел банков сейф. Всички банки ще са задължени да актуализират данните и всеки месец да предоставят информацията в БНБ.

Достъп до пълната информация от системата получават съдебната власт, Главна дирекция “Национална полиция” и Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” на МВР, ДАНС, НАП и Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, предвиждат промените.

Новата електронна система трябва да заработи от 1 януари 2017 г.

Гласувани текстове от данъчния кодекс въвеждат и европейска директива, според която ще се извършва автоматичен обмен на финансова информация . Тази мярка е насочена срещу зачестилите трансгранични данъчни измами и укриването на данъци в рамките на ЕС и в световен мащаб. С промяна на основния данъчен закон се предвижда още спиране на принудително изпълнение, ако длъжникът внесе 20% от размера на вземането. Целта е да се стимулира доброволното изпълнение.

Създава се и възможност иззети при принудително изпълнение вещи и имущество, които не са потърсени в тримесечен срок от собственика им, да се смятат за изоставени в полза на държавата. /  youcomments.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745836
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930