Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2017 20:04 - Коя е Мелания Тръмп?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://www.manifesto.bg/index.php/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%
D0%BD%D0%B8/354-%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BF
Коя е Мелания Тръмп?
  •  
  •  
  •  
 manifesto.bg image

Коя е Мелания Тръмп?

Скромна, красива, чаровна съпруга и майка. Модел за Първа дама на САЩ?

Когато Доналд Тръмп лансира своята президентска кампания през месец юни, Мелания бе до него по дългия път надолу по ескалатора. Слънцето се отразяваше в гладко полирания мрамор на търговския център и озаряваше звездната двойка. Мелания подкрепя силно съпруга си, но още не е встъпила в ролята на политическа съпруга.

 Това поставя много въпроси за дамата, която може да е следващата Първа дама на САЩ. Какви са нейните политически виждания? Какво е мнението й за скандала по време на Републиканския дебат? Тя е родена извън САЩ, дали одобрява позицията на Тръмп относно емигрантите? Що за Първа дама ще бъде тя?

Ще се върне ли ерата на властните мъже и безхарактерните жени, когато Тръмп стъпят на власт?

Родена Мелания Кнавс в Севница, Словения, третата жена на Тръмп прекарала детството си по ски курортите. Тя е от заможно семейство. Баща й е бил управител на автосалон, а майка й била моден дизайнер.

Мелания започва кариерата си в модния бизнес на пет годишна възраст.

В последствие изучава дизайн и архитектура в столицата на Словения. На осемнайсет годишна възраст работи за модна агенция в Милан. Кариерата й се развива. Запознава се с най-известните модни фотографи в света. Снима реклами и фото–сесии за списания.

През 1998г., се запознава с Доналд Тръм, който е с 24 години по–възрастен от нея. Искрите прехвърчават веднага, но Мелания отказва да му даде телефонния си номер. “Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки”, споделя тя пред New York Times.

Вместо това тя взима неговия телефонен номер. Три дена по-късно му звъни. През следващата година двойката се появява заедно на много публични места. Участват като гости в предаването на Хауърд Стърн, където Мелания споделя детайли за сексуалният им живот.

През 2000г. тя позира за британското издание на списание GQ в провокативна поза.
image

Като модел от световна класа Мелания знае как да използва външния си вид и сексуално си излъчване, за да промотира своя имидж. От изказванията й можем да заключим, че не се притеснява да споделя детайли от личния си живот.

През 2005, Мелания и Доналд се женят. Церемонията се състой в Светата Троица епископална църква на Палм Бийч (окръг, Флорида).

Гости на сватбата са и семейство Клинтън. Днес Хилари и Доналд са изправени един срещу друг в надпреварата за президентския пост, но от снимките изглежда, че са били в приятелски отношения.

image

Тина Брaун, журналист и редактор също присъства на церемонията. Ето нейните думи описващи Мелания:

“Под нейната красива външност се крие сила на духа, която допълва имиджа на Тръмп. Изглежда, че тя няма да направи същата грешка като Ивана Тръмп и да се противопостави на мъжа си. Нито ще допусне да бъде заменима, като Марла Мейпалс. Един от нейните приятели описа много добре нейното държание: Мелания не пита какво може Доналд да направи за нея, а какво тя може да направи за него.”  

Доналд се слави със своята икономичност и пестеливост. 13-каратовият годежен пръстен на Мелания е бил взет на половин цена, след като бижутерът е получил телевизионно отразяване. Световно известен шеф приготвил менюто за церемонията напълно безплатно като услуга. Тръмп дори отказал коафьор. “Сам ще се погрижа за косата си... за нещастие на света.” коментира Тръмп.

Двойката подписват предбрачно споразумение. “Радвам се, че се съгласи. Тя знае, че трябва да имам това споразумение.”- споделя Тръмп.

Тези компромиси си заслужават, за да бъде коронясана с титлата Тръмп.

През март 2006г. се ражда синът им Барън Тръмп, но не преди Мелания да позира на корицата на списание Vogue. На снимката тя носи само бански костюм, разкриващ фигурата й на бременна в седмия месец.

image

Барън говори словенски, английски, и френски. Изглежда, че е поел по стъпките на баща си. Той обича да командва прислужниците. Не само това, той сам ги уволнява и след което наема нови. Имайте предвид, че той е само на 9 години.

Откакто Мелания стана част от империя Тръмп, тя се впусна в живота на скъпи спа услуги и материални облаги. Като всяка дама, част от хайлайфа, тя участва в официални обеди в подкрепа на социално значими каузи. Мелания дори закри извънборсовия пазар в Ню Йорк в Първия национален ден за обич на детето.

Разбира се, Мелания има и своя собствена марка - Melania™ Timepieces & Jewelry.  Нейната колекция от бижута се разпродаде в първите 45 минути от пускането на пазара. Моделите представляват предимно евтини копия на скъпи бижута, които тя притежава. “Искам да помогна на жените да се чувстват силни и елегантни, без да харчат много пари.” - споделя тя.

На нейния Twitter профил ще намерите много на брои провокативни снимки. Това държание е непознато от кандидатките за Първа дама.

На моменти в снимките има и голота граничеща с общоприетата.

image

Мелания не е просто красива добавка или безхарактерен обект. Тя е успяла да постигне успеха, по свой начин.
 
Можем да кажем, че тя въплъщава скромната, грациозна, звездна съпруга и майка:

image

Някои американци се възхищават на звездната двойка, Доналд и Мелания. Мъжественият лидер в черен костюм и неговата елегантна съпруга в прилепнала рокля.

В интервю през 1999 за New York Times, Мелания споделя, че ако Доналд стане президент някой ден тя ще бъде “традиционна” Първа дама. “Като Бети Форд или Джаки Кенеди. Ще го подкрепям.”



Тагове:   живот,   Мелания Тръмп,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13760343
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930