Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 23:00 - Венци Ангелов Чикагото
Автор: toshelina Категория: Други   
Прочетен: 3734 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.01.2017 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageЗа Венци Ангелов бях чувала още от първите му появи в медийното пространство.Впечатли ме една негова публикация за трагедията в Хитрино,намерих го във фейса,предложих му приятелство и той го прие,после взехме да си пишем и намерихме много общи теми,които обсъждахме. Венцислав Ангелов,по- известен като Чикагото е роден през 1968 година.Завършил е СМУ,,Феликс Дзержински" в гр, Пазарджик,работил е в системата на МВР и е бил пряк участник във ,,Възродителния процес"" и ,,голямата екскурзия"( 1984-1989 г.).Семеен е и е баща на 7 деца.


1 Венци,разкажи ми нещо от твоите детски години,какво дете беше,обичаше ли да играеш футбол или те интересуваха други неща?

       Здравей Мила..!!! Роден съм на 05.09.1968 година , трето дете в бедно работническо семейство..  Бях много палав и голям инат, от малък се увличах по футбола и бих могъл да стана добър футболист..Баща ми имаше мотор с кош и аз като трето дете винаги се криех в краката на брат ми и сестра ми тъй като не беше позволено за трима души да се возят в коша..Така пътувахме из всички села , когато ходихме по сборове.

2 Може ли да се сетиш за една случка от детството ти,която се е запечатила в съзнанието ти и никога няма да забравиш?
 

                              От тези моменти и от спирането ни от Катаджии, исках да стана милиционер от 7 годишен..Случки с мен колкото искаш, два пъти счупена ръка, спукано чело, вкарах си крака в задната гума на колелото за да видя какво ще ми се случи..Бях голям дивак..

 

Но и много болен..Имах гнойна ангина на сливиците и се наложи да отида да уча в едно Русенско Оздравително училище " Ангел Кънчев " кв. Късовци, гр.Плачковци

 

учих там от 3-ти до 8 клас

 

всички класове до Пазарджик съм завършил с отличен успех, СМУ Пазарджик също - трети по успех от професионалното обучение от повече от 360 школника от цялата страна..

3 Ти си баща на 7 деца,да са ти живи и здрави всичките,кога успя да направиш толкова много деца?

    Станах баща на 18 години , когато бях школник в Пазарджик и без разрешението на МВР се ожених . Жена ми Ива почина в катастрофа през 1995 година , тя остави две момченца - Данчо и Цецо на моите грижи , и на баба им и дядо им..След това създадох с много любов още 5 деца - Ейнжел, Винченцо, Пресиян , Патрисия и Алексис от три жени - Рени, Мими и Зори...!!! Никога не съм криел моите връзки с тях пред моите приятели..Никога...!!image

4 Как искаш да те запомнят децата ти,на какво искаш да ги научиш?

  Обожавам децата, може би защото аз като бях дете, бях много пъти наказван, бит, унижаван от възрастните..Те са моето богатство...Виж, аз не мога да бъда добър критерий за добър родител, защото по стечение на обстоятелствата, някои от моите деца израснаха без мен..Но това са лични неща, но..Децата си ги възпитавам да бъдат добри човеци..Много се карам, доста и пъти наказвам, но винаги гледам наказанието да не превиши провинението и след това показвам, че когато някой направи бела, трябва да се извини...За това какъв родител съм, могат да говорят те-моите деца...Винаги, винаги когато се карам, се поставям на тяхното място и им обяснявам като човек, че това което правят не е правилно, докато при мен, когато направех бела, ядях яки шамари , като казвам яки, значи наистина са яки от майка ми..Биеше ме през устата докато пусна кръв.

5 Ще ни разкажеш ли нещо за участието ти във,, Възродителния процес",в какво се състоеше то,какво и на кого изпълнявахте нареждания? 

Участието ми в събитията на 19.май 1989 година се стекоха много бързо и непредвидимо..Ако трябва да говоря в детайли няма да ни стигне мястото за интервюто, но ще ти кажа че беше доста страшничко и беше проявено абсолютно невиждана, нечовешка жестокост от страна на всички служители на ОУ на МВР. - Русе..Абсолютна жестокост, варварство и низост..Бяхме се превърнали в животни.Това е истината...Аз бях героя на събитията,защото се осмелих да извадя моето служебно оръжие и да стрелям във въздуха, може би около 10 пълнителя, докато се разбяга разяреното стълпотворение от хора искащи - Имената си, дадени им от Бог, беше жестоко, нека вашите читатели изгледат интервюто ми при Карбовски в Отечествен фронт ,което е доста разпространено в ютуб и фейсбук .Възродителния процес беше активно мероприятие на КГБ. и ДС с цел индиректен сблъсък с Турция...Противопоставянето на етноси в нашата Родина е абсолютно пагубно и противоречи на здравия разум....Сега тази политика продължава, но под друга форма..Казах истината за събитията в град Дулово с ясната цел, че истината трябва да се знае от всички и за да поясня на едни самозабравили се човешки хуманоиди , върхушката от ДПС , а сега и ДОСТ, че номера им да употребяват един етнос - Българските мохамедани или както те се наричат турци за политически цели - НЯМА ДА МИНЕ...!!!

6. В кой момент от живота си реши да участваш в политиката и какви ти бяха подбудите?

 След последния ми арест на 22.08.2011 година, който продължи повече от 10 месеца, реших да създам фейсбук групата Народно Движение БАСТА.

image


7 Имаш доста интересно минало,винаги попадаш под ударите на закона,как си го обясняваш това?

      От 1996 година, аз съм едва ли не най-голямото зло в град Русе...От 1996 до 2015 година аз съм най-наблюдаваното лице на територията на Област Русе, лице представляващ особен оперативен интерес за службите в МВР, каквито се сетиш служби са ме наблюдавали..А същевременно, всички, запомни ..всички предприятия в Русенска Област се изкупуваха от техните последни директори за жълти стотинки..

8 Коя ти беше първата присъда и за какво те бяха обвинили?

    Първия ми арест беше на 10.12.1996 година, когато бях обвинен в нещо, което не бях извършил, потърпевшия не ме беше посочил като извършител ,напротив като човек, който му е помогнал да се спре срещу него побой, нанесен под въздействието на алкохол..Държаха ме при нечовешки условия в следствения арест на ОУ на МВР, РУСЕ, в една килия от около 8 кв. метра, 6 човека, представи си как сме живели там, как сме спали , изхождали в кофа с капак..Изкарах две седмици в килия № 5 , след протест от моя страна , бях преместен в килия №13.Окръжния Прокурор на гр. Русе - Люлин Матев скри делото ми в касата си и отиде на почивка на ски, с представител на тогавашната групировка СИК за Русе Мацола..По обвинение от РОП на трима лъжесвидетели, бях осъден на 1,6 години лишаване от свобода за едро хулиганство , заменено с три годишен изпитателен срок. от РОС , съдия по делото беше Сирманов, прокурор - Венелин Тодоров - един недоказан престъпник -Прокурор..!!! След това , през 2002 ново обвинение за контрабанда на цигари в особено големи размери, само по показание на шофьора на румънски тир, че съм му подал едно момче за да отидат и да натоварят стъклени чаши, бях задържан в следствения арест на гр.Русе два месеца , четири месеца домашен арест и след това принуден да сключа споразумение с Прокуратурата за 3 години лишаване от свобода, заменено с 5 годишен условен срок на изпълнение..Никакви категорични доказателства, никакви..Делото ще си го изискам и ще го направя публично....След това имам две поръчани от Прокуратурата обвинения за това че не съм обявил в установения от закона срок фирми които са изпаднали в неплатежноспособност - несъстоятелност..Две глоби имам наложени по тези поръчки на Прокуратурата, защо поръчани обвинения, защото съдружници в тези фирми съм бил с други лица, към тях няма никакви репресии, само към мен.В мои видеа , сега вече след като знам как работи урудската съдебна, полицейска и политическа система, разбрах че такива като мен, остри камъни са проблем за системата и те трябва да бъдат бавно, методично елиминирани..Знаем доста примери от най-новата ни история..С мен номера не мина..Създаването на фейсбук Групата Народно Движение БАСТА насочи вниманието на ПП ГЕРБ и на цялата политическа върхушка към мене..Започнах всеки ден да изобличавам корупционни практики, извършвани от представителите на ПП ГЕРБ - Русе - триото - Даков, Нунев и Стоилов - Бизнесмен- депутат и кмет.Ден след ден вършиш онова, което другите даже и на сън не можеха да си помислят да го направят..Годината беше 2012 месеците август, септември, октомври и след получена информация , че ми подготвят капан службите се изнесох в Кипър и от там продължавах да изтипосвам ПП ГЕРБ в нашата групичка, която тогава имаше около 2000 човека..

image


9 Кое те провокира да се опълчиш срещу банковата система в България,и как те арестува тогавашната ДАНС?

  Март месец 2014 година получих една доста шокираща информация, за това което предстоеше да се случи а, именно крах на банковата система, такава на каквато станахме свидетели през 1996-97 година..Номера не мина, след като видях как се подреди пъзела..Обявих това публично след направен клип от мен..Мирослав Станчев , мой приятел беше камермена ми и аз веднага след като направихме клипа той ме предупреди, че ще ме арестуват ако го пусна, защото той се е посветил само на борбата си срещу банковия картел в България и знае с какви методи работиха срещу него..Въпреки неговото предположение, аз пуснах клипа в социалната мрежа Фейсбук, чрез моя канал в ютуб...Направих една публикация, че следващата, трета банка, която ще бъде криминално атакувана ще бъде Инвестбанк и ареста последва на 28.06.2014 година , публично с качулка на главата, бях изведен от моя дом, като терорист..Но, спрях това,което може би историята ще ми отреди - обезценяването на над 36 МИЛИАРДА ЛЕВА ДЕПОЗИТИ НА ОБИКНОВЕНИ ХОРА от НАРОДА БЪЛГАРСКИ..!!!! Това беше плана на задкулисието..Една година получавах инфо от финансовото разузнаване , че големи бизнесмени изнасят огромни суми в евро в посока Швейцария и други офшорни зони в Европа, като се оправдават с един и същ термин - сложна политическа ситуация..Година на платени протести..

10 Кажи ми нещо за ареста ти в Кипър,за какво те обвиниха тогава и колко време лежа в следствения арест в Никозия?

   В Кипър за първи път се сблъсках с корумпирани до мозъка на костите си ченгета, които бяха най-големите наркодилъри...Попаднах в капан...Организиран от такива ченгета, с цел да покажат на обществото как се борят срещу нещо, което те разпространяват

 

Подхвърлен беше наркотик- хероин около 500 грама в автомобил на мой приятел - кипърски гражданин..Минах един цял процес съдебен от начало до край в Специализиран съд Никозия, Кипър..След 15 месеца и 23 дена съда се произнесе невинен по всички повдигнати обвинения , както срещу мен, така и срещу кипърския ми приятел..Началника на Полицията си подаде оставка, отдела по наркотиците ИКАН беше разсформирован и съставен изцяло с нови служители..Явих се в една телевизия и казах за всички корупционни практики в затвора , по продажбата на телефони за около 700 евро единия ..Бяха изловени офицери че са внасяли и продавали телефони на затворници..

11 Какви взаимоотношения имаш с Бисер Миланов петното,някога има ли ли сте еднакви идеи?

  •     Виж,по темата за Бисер Миланов - всичко което се е случило между мен и него е казано в една моя пресконференция..Само с два реда..Никога, аз и той не сме имали едни и същи мисли, идеи и каквото и да се сетите по отношение на една истинска и пълна ПРОМЯНА...!!! НИКОГА..Аз нямам и една милисекунда с него , тогава когато бях обвинен че съм се появявал на много места с него..Нито една милисекунда...Тогава когато аз бях в Кипър на плажа с моята дъщеря Патрисия, оня головлавия журналист Никодимов от канал 1 ме изтипоса че съм бил пред Министерски съвет и съм се внедрил в протеста с контрапротестиращи..Луда работа....Какво повече да кажа..

  • 12 Последната ти присъда е за подбудител за разпространяване на дрога,ти оспорваш това,но въпреки всичко те осъдиха,как ще коментираш това?            Последната ми присъда НЕ е за подбудител за разпространяване на дрога,а подбудител и помагач за държане на високо наркотично вещество на територията на Република Перу, само че нито прокуратурата, нито техния свидетел, са виждали , пипали високонаркотичното вещество..То съществува единствено и само в главата на един корумпиран престъпник - Окръжния Прокурор на град Русе - Огнян Басарболиев , който беше назначен за Апелативен Прокурор на град Велико Търново, след като изпълни една перфектна политическа поръчка срещу мен.Номера им не мина, защото по един много тънък от мен сценарий, се озовах в Испания..На 20.01.2017 година моята молба до Президента Румен Радев за помилване ще бъде в неговата канцелария..Това ще е един тест за него, тъй като той се обяви за истинска съдебна реформа, истинска борба срещу корупцията и думата ИСТИНА ще бъде негова пътеводна звезда...Ще видим , какво от всичко което казва е наистина ИСТИНА...!!!image


13 Колко време смяташ да се укриваш в Испания,не се ли страхуваш,че един ден може да те открият и да ти удължат присъдата?
 

   Самия зададен въпрос показва ,че ти липсват познания по отношение на Наказателното Право..Няма как да ми бъде удължена сатанински наложената ми присъда, даже и да бъда заловен, ще отворя ново дело тук в Испания и ще го спечеля, защото всички , които четат моите постове във фейсбук, по отношение на моето осъждане, знаят как бях осъден..Само искам да ти кажа две новинки, които не съм споделял още, научени съвсем скоро а те са.: 1 . Съдията , който ме осъди се казва Юлиян Стаменов и е педераст, хомосексуалист, има записи с неговите педалски изпълнения , когато е бил в позата на жена и се държи с компромати...Той е поръчков съдия в РОС и е един от всичките, няма да казвам тяхната бройка съдии на ПП ГЕРБ, които се държат, манипулират с компромати, които в основата са си чиста истина... 2. Служител на МВР , на висок пост в службите ДОИ и ДОТИ е взел рушвет от 30 000 лева, за да премахне всички рапорти на служители а подопечната му служба , които са ме следили в периода 25.07 - 07.08.2011 година, тъй като в този период, когато аз бях на остров Родос, Прокуратурата ме обвинява , че съм бил в Русе, в моя дом и съм извършвал подготовка за намисленото престъпление...Абсолютни смешници , сатанисти и гнусутии..За да се съгласиш да извършиш толкова много престъпления по моето дело , има само едно обяснение - Обекта - Венци Ангелов Чикагото ще бъде неутрализиран в затвора, няма друго обяснение..

 

И естествено това се и случи..Получих информация от МВР , че се е подготвяло моето физическо елиминиране в затвора в Белене, подал съм сигнал за това действие от приближени лица до Министър Председателя на Република България

 

в Оставка - Бойко Методиев Борисов и

 

до Главния Прокурор - Сотир Цацаров

14 Твоите публикации във фейсбук остро критикуват съдебната система и правителството на ГЕРБ,защо се опълчваш срещу системата,мислиш ли,че ти може да промениш статуквото и как ще докажеш правотата на твоите виждания?
 

  .Цялата система на управление в България лежи на една гигантска корупция, обвързаности на всички нива между корумпирани политици, техните кукли на конци - корумпирани ченгета, прокурори, съдии,следователи,

 

Корупцията е във всички служби , къде се сетите и няма никаква воля за справянето с нея, ...Корупцията е най-голямата заплаха за националната сигурност на страната

 

Всички корумпирани ще бъдат вкарани в затвора, всички до един..За сега може да ги спаси, глобалния катаклизъм , който ще сполети нашата Планета , идването на планетната система НЕМЕСИС - ПЛАНЕТАТА X - НИБИРУ....!!! Но това само ще забави този процес, но не и да го спре..Всички политически партии, са част от политическото и икономическо робство, което е наложено на народа на България, без той да се усети за това..Ние сме по ЦИОНИСТКО РОБСТВО, робство чиито изпълнители са всички които са САТАНИСТИ, т.е членове на масонски ложи и окултни общества, които са си продали душите  на ЛУЦИФЕР за власт и пари - Княза на Въздушната власт на Планетата...Номера им няма да мине..Всички в държавата на високи постове са под контрола на Масонските ложи..Всички до един...!!!

15 Определено знаеш доста неща,които не се споменават в медиите,от къде черпиш информация,сигурно си имаш и ти агенти,които те информират постоянно?

    Източниците на информация към мен са от МВР, ДАНС - бивши служители , Военното разузнаване.

.16 Основател си на една партия ,,БАСТА"",която контролираш отвън страната и най-вече чрез ,,Фейсбук",имаш доста последователи,как смяташ да продължиш нейната кауза,като ти самият си осъден и не можеш да се прибереш в България?

Аз не съм създател на никоя регистрирана съгласно нашето законодателство партия

 

 

ПП БАСТА беше създадена от две марионетки на Бойко М.Борисов - Миро Мършата и Емо Фаса, като целта беше да обезличат моята дейност , тук в социалната мрежа фейсбук..Номера не мина...Тяхната ПП БАСТА си остана там къде и е мястото, на боклука..image


17 Как мислиш да продължиш своята дейност?

   Моята дейност, ще продължи със създаването на Народна Партия ЗА СВОБОДА И ЧИСТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА...!!! Всичко предстои да се случи, почакайте още мъничко..Едно по едно, не обичам да слагам каруцата пред коня..Пробуждането на народа Български е вече факт, всички видяха истината такава каквато си е..Скоро време и слепите ще прогледнат и глухите ще започнат да чуват..

.18  С какви средства се издържаш в Испания,освен да поддържаш профилите си във ,,Фейсбук",занимаваш ли се с други дейности?

      В момента, повече от една година се издържам тук в Испания, като прося пари от приятели,които познавам основно чрез фейсбук, да аз прося милостиня..И не се срамувам от тези мои действия..И хората с които живея виждат това.

19  Как изкара новата година,какво най-много  ти липсваше в новогодишната нощ?     .Нова година изкарах абсолютно сам...Не ми е за първи път..Подготвен съм за това...Пътя по който съм поел е осеян с много препятствия, лишения, опасности....  

Знаех , че ще мина през много бури, през много урагани, но важното е че това е мой личен избор, за който не мога да виня, обвинявам никой..Повярвай ми, много хора ще влязат в затвора,

 

Моля се на Бог да ми даде сили да завърша това към което съм се устремил - ЕДНА ИСТИНСКА и ПЪЛНА ПРОМЯНА...!! ТЯ ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО НЕ..ОТИВАМЕ С ПЪЛНА СИЛА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, В КОЯТО НЯМА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛИ, НО ЩЕ ИМА ИЗБИТИ КОРУМПИРАНИ МНОГО ПОЛИТИЦИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ЧЕНГЕТА И ВСЯКАКВА КОРУМПИРАНА ИЗМЕТ И СМРАТ..ЩЕ ПОСТРАДАТ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ЖЕРТВИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ..Ако това се случи, и аз няма да мога да помогна на потърпевшите, защото процесите ще станат необратими..Моето най-силно оръжие е Конституцията и Законите в страната, които гарантират граждански и човешки ПРАВА...!!! В един такъв конфликт, те няма да съществуват...!!!

20   Какво ще пожелаеш на нашите читатели,на твоите близки и на твоите привърженици?

  •         На вашите читатели, на всичко мои приятели, последователи искам да им пожелая през новата 2017 година да бъдат най-вече живи и здрави..!!! Живи и здрави да бъдат и техните семейства, приятели и близки..!!! Нека Любовта, вярата им у човешкото в човека , уважението и състраданието да бъдат техни пътеводни звездички по пътя към тяхното добруване, духовно извисяване...Предстоят ни трудни и съдбоносни дни.image



                                                                  Стойка Божкова






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Блогрол