Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2016 14:43 - Президентът Румен Радев: НАРОДНИЯТ СЪД ПРИЗНА БОРИСОВ ЗА ВИНОВЕН!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1592 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/wp-content/uploads/2016/11/rumen_radev11.jpg


imageКакто Владимир Путин и Доналд Тръмп се борят, всеки в своята страна, с глобално- американска партия на войната, зад чийто военен мундир, обкичен с ордени от костите на убити хора по целия свят, надничат големите банки от Уолстрийт, американският  военно-промишлен комплекс и транснационалните компании, така и Българският президент Румен Радев започна битка, която народът му възложи на отминалите избори.

Битка с ГЕРБовите креатури на американските ястреби на войната у нас.

Сражение за извеждане на България от орбитата на кресливите войнолюбци от ЕС и САЩ.

Едва ли има нужда от доказване, че и двете правителства, които Борисов състави, са най-русофобските в историята на България.

Там антируските ястреби, като че ли се биеха кой да направи по-скандално изявление по адрес на Русия, кой да навреди по-необратимо на връзките ни с великата славянска страна и така да изпрати бързо и сигурно, българският народ, в костеливите прегръдки на… мизерията!

Всички си спомняме как безобразният министър на финансите в кабинета Борисов-1, когото хората наричаха  „малката пица“ и „хер Флик“,  ломотеше в несвяст, че щял да „напляска руснаците“.  Е, не ги напляска, защото нямаше с какво! Но пък докара народа до границите на незапомнена бедност.

Не е нужно да напомням за крайните русофобски изявления на министрите Даниел Митов, Николай Ненчев, протестъра-министър  Христо Иванов, калинката Румяна Бъчварова, здравният- Петър Москов, който поиска да взема пръстови отпечатъци от всички…

Над тях се мъчи да се изправи, но някак не успява, заради крехката си физика,  Борисовия послушник и бивш президент Плевнелиев. Той пък, по време на целия си мандат не се умори, в пристъп на овче раболепие към господарите от САЩ и ЕС, да обявява Русия за враг № 1 на България.

Начело на тази редица от продажници стоеше, разбира се, прикриващият се в овча кожа вълк, Тартор на русофобите в България – Бойко Борисов. Точно той нарече българския народ „лош човешки мат*риял“, защото знаеше, че 85% от българите обичат своята посестрима Русия.

Тази войнстваща русофобия, богато платена от Запада, ни изхвърли от огромния руски пазар, нанесе невероятни вреди на родната промишленост и селско стопанство и доведе страната ни до ужасяваща бедност.

И именно срещу нея започна битка генералът от военно-въздушните сили, президентът на България – Румен Радев.

Още в първото си изявление той зашлеви силен генералски шамар на псевдо -премиера, като заяви: Бойко Борисов не е държавник, не е бил държавник и никога няма да бъде такъв!

Случайно ли беше това изявление на Румен Радев? Съвсем не! Той разбираше, че управлението на Борисов работи против националния интерес, че обслужва само една малка западна върхушка, която има за цел да съсипе страната.

image

Съвсем спокойно, но и достатъчно твърдо, в неговия лишен от креслив патос стил, президентът Румен Радев каза, че БОРИСОВ Е ПРОБЛЕМ И ЗЛО за България.

Заяви, че БОРИСОВ е установил  ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА, която не търпи друго мнение, освен това на Самодържеца.

Каза, че ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ Е ПАГУБНО ЗА СТРАНАТА!

Но  БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ, която Румен Радев започна, съвсем не се изчерпваше с това.

Новият президент на България категорично заяви, че БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА ЛИКВИДИРАНИТЕ ОТ НЕГО ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ, КАКТО И ЗА УНИЩОЖЕНАТА ИКОНОМИКА.

С други думи – генерал Радев с действията си доказа, че НАРОДНИЯТ СЪД НА ИЗБОРИТЕ, КАТО ИЗЯВА НА ВЪРХОВНАТА НАРОДНА ВОЛЯ, е признал Борисов за виновен.

Престъпленията срещу българския народ и националните интереси на България, не трябва да остават ненаказани!

Всеки политик трябва да отговаря за причинените от него вреди на националния интерес.

Властта на истината и закона трябва да бъде над силата на парите!

Политическата власт на олигарсите трябва да бъде изкоренена.

Само тогава България ще тръгне напред.  Това са принципите, към които ще се придържа ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ.

Мнозина от вас ще свият скептично устни и ще се запитат дали това изобщо е възможно да се реализира?  МОЖЕ, РАЗБИРА СЕ! Но трябва силно и всички да го поискаме.

Трябва всички да излезем на следващите избори и като един да гласуваме срещу олигархията, срещу русофобията!  Срещу слугинажа към САЩ и ЕС! Срещу Борисов, който направи страната мигрантски център! Срещу разсипването и ограбването на икономиката ни от Запада!

В Библията пише: „Поискай и ще ти се даде!“  Значи трябва да поискаме и да отстояваме желанието си за свобода и достоен живот. 

Защото мълчанието на агнетата ги превръща в стадо!

А ГОРДИЯТ, МАЛЪК, НО ДРЕВЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ Е СТАДО – И ЩЕ ГО ДОКАЖЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
2



1. krumbelosvet - Даже в сегашните граници БГ не е малка.
22.12.2016 08:21
Има много по-малки. Сърбия например. Не сме и малко, особено ако помним, че отвсякъде граничим със себе си. Даже италианската България не е забравила българското име, и двете Волжки Българии също, и, ако е писано, в един ден забравеното от света може да се прояви.
цитирай
2. dimat - Превъзходно звучи...
22.12.2016 18:34
..приспивно оптимистично!Съвсем според манталитета на стадото,наречено "народ"!

Стои "народа" и както в приказките,чака "добрия юнак",да дойде и с един замах да му поднесе реки от мед и масло!

А "народът" си е съвсем същото стадо и не е мръднал от това,което са писали велики БЪЛГАРИ,като Ботев("В механата,,),като П.Р.Славейков("не сме народ,А...) и много други!

Хайде да видим при предстоящите "избори",дали "гордият,малък,но древен народ,не е стадо?!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707364
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031