Постинг
12.12.2016 18:31 -
Рецепта за бутер тесто
http://bg-vkusotii.info/?p=21557
Масло - 250 грама; Гореща вода - 1 чаша; Яйце - 1 брой; Сол - щипка; Захар - 1 чаена лъжичка; Брашно.
Стъпка по стъпка рецепта за бутер тесто Маслото се разтопява, оставя се да се охлади, но не съвсем студено. Докато маслото се разтопи, разбивате яйцето със сол и захар, добавете чаша топла вода, разбърквайте добре. Към получената маса добавете разтопеното масло, разбърквате и започвате постепенно да добавяте брашното. Колко брашно да сложите, ще разберете, когато получите тесто, което да е еластично, малко мазно и да не се залепва по ръцете ви. Бутер тестото е готово. Ако имате малко свободно време, можете да го оставите в хладилника за 30 минути, и след това да го ползвате за вашите кулинарни шедьоври!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.