Норвежката сьомга не е това, което потребителите си мислят, че е, или което би трябвало да бъде. За ползите от консумацията на сьомга е изписано предостатъчно. За това колко полезни са мастните киселини, които се намират в червената риба, за кожата, косата и мозъка има стотици научни доказателства. Но, трябва да отбележим, че само качествените продукти са в състояние да подобрят здравето. Това твърдение се отнася и за сьомгата. Месото на тази риба влиза в менюто на хора, които се борят с някои доста сериозни болести, като рак например.
image: https://www.diana.bg/wp-content/uploads/2016/10/mutirala-somga.jpg
Норвежката сьомга, за ужас на потребителите, не претендира да е висококачествен и безопасен продукт. Това не е риба – това е истински синтез на токсини!
Френските журналисти Николa Даниел и Луи де Барбейрак тръгват на пътешествиеТе пътуват до Норвегия и до Виетнам, за да разберат какво се случва във фермите, където се отглеждат някои от рибите, които се консумират често. За Николa Даниел и Луи де Барбейрак това съвсем не е първото разследване в тази насока. Двамата журналисти се занимават със злоупотребите в хранителната индустрия поне от няколко години.
Успяхме да открием видео с руско аудио, което може да бъде разбрано от по-широк кръг читатели. Онези, които искат да се запознаят с цялото разследване на Николa Даниел и Луи де Барбейрак може да прочетат материалите и да изгледат цялото видео ТУК. Два кадъра са достатъчни, за да поискаме да забравим за този деликатес за вечни времена.
Уловът на риба в Норвегия носи $ 4 милиарда на година и е на второ място след добива на нефт. Грандиозен бизнес! Разбира се, за производителите на риба е неизгодно да разпространяват истината за това, което този продукт съдържа. Те мълчат за голямото количество токсични химикали, които сьомгата съдържа. Според френските журналисти с право можем да наречем рибите, които се отглеждат в някои ферми във Виетнам и Норвегия, най-токсичната храна на света.
Припомняме, че преди време Нова телевизия излъчи репортаж за заразен пангасиус, внос от Виетнам. За да се стимулира растежа на рибата се използват неразрешени ветеринарно-медицински препарати. Не по-различно е положението и с норвежката сьомга. Информацията, която френските журналисти разкрили, станала причина за настоящия скандал.
image: https://www.diana.bg/wp-content/uploads/2016/10/somga.jpg
Само пример: малка норвежка ферма може да развъди до 2 милиона риби в даден момент
И всичко това се прави в името на парите! Представете си само – толкова много риби, отглеждани в пространство, което не е достатъчно за техния брой и размер… Това означава, че тези риби почти непрекъснато са болни, или са непрекъснат развъдник на болести. В състояние на реална епидемия, при рибите, отглеждани в норвежката ферма се наблюдава панкреатична некроза и инфекциозна анемия. За да спасят колкото се може повече риби от инфекцията, във водата се наливат специални пестициди, което прави месото токсично.
Read more at https://www.diana.bg/riba-za-masovo-porazhenie-tsyalata-istina-za-norvezhkata-somga/#MoXgHRtOcSgpI1dc.99
Безопасни ли са ваксинациите? - Първа ча...
за радиоактивната вода в България
По-скоро кемтрейлса, с който ни пръскат повече от 11 години тежки ниско летящи самолети е МАСОВО ПОРАЗЯВЯАНЕ или по-точно казано ГЕНОЦИД. На много от вас това е смешно, нелепо, конспирация и какво ли не още, но това е жестоката истина и за нея правителствата яко мълчат. Тя е пред вас и можете да я видите ясно всеки ден, да чуете рева на нисколетящите самолети, да видите мъглата от химикали, отрови, мукоплазма, нано частици алуминий, които падат върху нас, които дишаме, които пием с водата, които онравят всичко над което се изсипват. Време е да си отворим очите за истината!