Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 08:00 - Започна се: ТУРЦИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСИЯ! Пироманът Ердоган пали Трета Световна Война!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 614 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.12.2016 08:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-173049/

  image image image

Турският президент Реджеп Ердоган обяви война на Русия с вчерашното си изказване, че е дислоцирал войските си в Сирия, за да свали от власт „кръволакът“ Башар Асад! Заявяване на подобни намерения от Анкара си е чисто обявяване на война на Руската федерация, коментираха висши военни в Москва! Цялата статия виж по-долу:
image„Не искаме да завземаме територии от сирийската държава. Турската войска влезе в Сирия, за да сложи край на „държавния тероризъм“, упражняван от Асад и да възстанови справедливостта“. Това заяви вчера турският президент Реджеп Ердоган на симпозиум в Истанбул по проблемите на Близкия Изток.

Нека припомним, че досега официално обявеното намерение на турските военни подразделения в Сирия, бе да се борят с Ислямска държава.

От вчерашното изявление на Ердоган, обаче, става пределно ясно, че „борбата“ с най-страшното чудовище, създавано някога на планетата и чиито създатели са САЩ, Турция и Саудитска Арабия, се отменя, и на преден план излиза унищожението на „терориста“ Башар Асад, зад когото плътно стоят Владимир Путин и хиляди руски ракети за близко и далечно поразяване.

Това свирепо изказване за една минута демаскира тайните планове на турския президент и напълно разкри истинските му намерения. Което е ни повече, ни по-малко – обявяване на война на Русия!

Разбира се, че босфорският султан Ердоган никога не е имал за цел да унищожава своето отроче Ислямска държава, защото тази групировка му е крайно нужна.

Не е много трудно да се досетим защо арабските главорези под черните знамена са нужни на Ердоган.

Истината блесна още миналия месец, когато турската армия нахлу в Ирак и Сирия. Целите на турското самоволно нахлуване в пределите на тези суверенни държави бяха две. Първо, да се ликвидират кюрдските бойни отряди в Ирак и Сирия, които до този момент бяха едни от най- мотивираните и успешно действащи военни единици срещу главорезите от Ислямска държава. А Ердоган се стреми да ги ликвидира- за да не направят обща държава с кюрдите в Турция, които са една трета от населението й.

image

Втората цел на нахлуването на Ердоган в Сирия бе в съюз с терористите турската армия да разпокъса Сирия, да свали законно избрания президент Башар Асад и на негово място да сложи турска марионетка от така наречената Сирийска свободна армия, която бе създадена от Ердоган от средите на тюркското малцинство в Сирия и действа под негов контрол.

За да изпълни тези цели, Ердоган играеше като клоун и се обявяваше ту за „приятел“ на САЩ, ту за „приятел“ на Русия. Лошото е, че когато човек се опитва да седи  на два стола, накрая неизбежно пада на земята.

Русия и руският президент Владимир Путин, в името на мира, направиха големи отстъпки на Ердоган. Руското разузнаване отдавна доказа, че той е един от създателите, (заедно със САЩ и Саудитска Арабия) на Ислямска държава и съучастник на терористите, който посредством сина си продаваше на безценица източеният от ислямистките главорези сирийски нефт. И така финансираше чудовищното разрастване на Ислямския халифат в Сирия, Ирак и Либия. Въпреки това и за доброто на руския и турския народ, Владимир Путин се опита да се помири с него.

Преди месец отново Владимир Путин и Русия помогнаха на Ердоган да избегне преврат, организиран от САЩ, който целеше да го отстрани от власт или да го убие.

Вместо благодарност, обаче, руснаците получиха втори удар в гърба, този път под формата на „гръмки заявления“ на Ердоган, че щял да свали от власт “кръволока“ Асад. Това нелепо бръщолевене е насочено пряко срещу Русия и по същество обявява война на Руската федерация, която от една година, с цената на много жертви, помага на правителствените сирийски войски да унищожат ИД и да запазят териториалната цялост на Сирия.

Самозабравилият се турски пилафчия, който нагло и пред очите на целия свят се бие със собствения си народ, с кюрдите, със сирийските и иракски правителствени войски, сега се тупа по гърдите, като смелия Чунг и в апокалиптичен транс обявява, че е готов да воюва и с Русия.

image

Турският „борец за справедливост“ със сигурност забравя, че Съединените щати също се опитаха да свалят Башар Асад.  И не успяха. Но Ердоган си въобразява, че ще успее, защото абсурдното му желание да възкреси Османската империя, замъглява погледа му и той , досущ като един нов Нерон, е готов да подпали целия свят, за да изпълни своите налудничави прищевки.

Аман от Нероновци, би се провикнал някой наш съвременник. И ще сбърка. Защото нерончетата като Ердоган могат да виреят единствено под крилото на едни други, по-големи от тях пиромани – американските – които също като пишман приятеля на Русия, се опитват да опустошат и завладеят света.

Само че няма да се сбъднат нито турските, нито американските „мечтания“. Защото светът е по-голям, и по-силен, и по-мъдър от всички Нероновци. И защото начело на този онеправдан свят вече стои непобедимата мощ на Русия и нейния изключителен лидер – Владимир Путин. А зад него стои 6 милиарда плебс, който вече категорично отказва да бъде такъв. От Китай и Индия, та чак до Бразилия! И този плебс ще се бори! О, как само ще се бори! Най-интересното тепърва предстои! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13772940
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930