Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 23:44 - Лъсна ЗЛОВЕЩИЯ ПЛАН НА БОРИСОВ ЗА ВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА: Хвърля България в МИГРАНТСКИ ХАОС! Вижте подробностите:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%
D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89-173095/


imageОще преди да заглъхнат и отзвучат по световните медии нафуканите, но лишени от всякакъв реализъм, думи на турският президент Ердоган, че целта му била да „Сложи край на управлението на Башар Асад“ и  веднага по вестници и телевизии плъзнаха дежурните баячки и пророчици на Бойко Борисов.

Вечният брояч на гербаджийски гласове Михаил Константинов и несменяемият директор на НИМ, големият приятел на премиера в оставка, Божидар Димитров, в един глас започнаха да пророкуват как джихадистите, които се криели между бежанците, щели да нахлуят през границата и  да опустошат България.

Професорът-историк Божо Димитров изригна в ефира на Канал-3, че 200 хиляди въоръжени до зъби ислямисти са тръгнали към турско-българската граница, а неговият подгласник – математикът на всички герберски избори Мишо Константинов пророкува, че започва война между НАТО, Турция и Русия,  и че в тази „страшна“ обстановка трябва Бойко Борисов да си остане на власт, а не да си играем на  избори.

Тоест, послушниците и храненици на проваления премиер Борисов се заеха с всички сили да подготвят почвата за неговото триумфално завръщане на власт. Те използват един наистина зловещ за България проблем, като нахлуването на ислямистите, не за да търсят и предложат начини за неговото решаване, а за да внушават на хората, че ако Борисов на е премиер, България ще загине! Редно е тогава да запитаме поне историка Божидар Димитров как  родината ни е просъществувала 13 века без Борисов??

Желанието на двамата „мастити анализатори“, но всъщност герберски подлоги, да останат с Бойко във властта, този път обаче няма да се осъществи. По простата причина, че техния „кумир“ вече никой не го иска. Нито народът, нито Русия, нито неговите „покровители“ от САЩ.

Нека напомним на тези щатни „врачки“, че мигрантите заливат и нас, и цяла Европа, вече втора година. И вече втора година, тези платени „птицегадатели“, заедно с цялата останала пи-ар и баджак-журналистическа пасмина около Борисов, не правят нищо друго освен да ни плашат с нечуван апокалипсис и изчезване на България, ако Премиерът-Слънце не е на власт.

Искам да кажа, че проблемът с мигрантите не е нов. И че Борисов е на най-високото място в управлението на държавата вече 8 години.  Тогава е повече от резонно да се поинтересуваме какво са направили двата кабинета на любимият им Бойко, щом и той, и неговите двама медийни „съветници“ към днешна дата признават и осъзнават колко е страшна джихадистката напаст за България?

image

Ето какво правят, казано накратко:

Първо: Борисовите апологети и храненици непрекъснато се опитват да ни внушат, че държавата няма пари, няма полицаи, няма военни и ние сме съвсем беззащитни пред мигрантите.

Второ: Непрекъснато ни лъжат, че нещо се прави на границата, за да се обезопаси тя. Говори се за някакви телени огради, за някакви пари, потънали незнайно къде, за това че границата била много дълга и не можело да се охранява ефективно…

ВСЪЩНОСТ НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е ИСТИНА! Ние имаме 20 хиляди добре обучени и въоръжени до зъби ПРОФЕСИОНАЛНИ войници и офицери. Имаме 100 хиляди полицаи. Ако двайсетина хиляди от тях са помощни полицейски служби, то общо боеспособната ни армия и полиция наброява 100 хиляди души.

Всеки некорумпиран премиер, дори да не е „генерал“ като Борисов, веднага и без да се замисли, би запечатал границата само с една десета част от тази 100 хилядна армия военни и полицаи.

И незабавно би започнал да строи нормални помещения и инфраструктура за граничарите. По най-бързия начин би възстановил ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ, които да охраняват надеждно и стабилно границата. Още преди три години би заградил с висока бетонно телена стена границата!

Защо нищо от това не е направено? Защо се дават милиарди за саниране на блокове, което не е толкова належащо, а за спирането на унищожителния за народа ни мигрантски поток не се прави нищо? Защо граничните полицаи умират, катастрофирайки с военни камиони-катафалки още преди да са стигнали границата? Защо те мръзнат в набързо скалъпени палатки, без най-елементарни условия за живот? Защо жени полицайки, дежурят сами на морската ни граница, в помещения без вода, светлина, отопление, без храна… и трябва да залавят тълпите от млади и яки „бежанци“ само с един пистолет и няколко патрона ?  ЗАЩО??

Ще ви кажа защо: По простата причина, че Бойко Борисов, за да получи Западната благословия да стане премиер, е продал душата си на дявола! Затова!!

Защото той не е премиер на българите! Той е Вашингтонски и Брюкселски назначенец и послушник и изпълнява всичко, което му наредят онези ЗАПАДНИ ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, които са го издигнали във властта!!

Точно затова президентските избори от 13-ти ноември се превърнаха в НАРОДЕН СЪД за наглото антибългарско управление на мекотелото, наречено премиер в оставка!

И Борисов ще направи най-добре, вместо да се гласи за трети мандат, да избяга от България, докато е време, защото народния гняв вече е страшен.

И никой няма да може да го спаси! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13760206
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930