Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 21:44 - Става Страшно: Лишиха Доналд Тръмп от Власт! САЩ ГЛАСУВАХА ЗАКОН ЗА ВОЙНА С РУСИЯ! ЦРУ, ФБР и Пентагона ще са подчинени на Хилари! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1630 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%BB%D0%B8%D1%88%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B4-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BF-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%83-173023/
Emiliya Scott преди 2 часа ·   

За да не останат по-назад от своите западноевропейски „събратя“ и да покажат, че са по-големи „борци“ срещу „руската угроза“, огромното лоби евро глобалистите в американския Конгрес внесе Законопроект за… Война с Русия! Това изобщо не е шега!!!

Европейският парламент, който е контролиран от поддръжниците на глобализма и работи за това мега корпорациите да получат неограничени правомощия, а държавите да им се подчиняват във всичко, прие Резолюция, с която на практика създаде Министерство на пропагандата, което да бори „заплахата“ от… руските медии.

И ако напъните на Брюксел в очите на европейските граждани изглеждат жалки и смешни, то след включването на Вашингтон, играта загрубя.

За да не останат по-назад от своите западноевропейски „събратя“ и да покажат, че са по-големи „борци“ срещу „руската угроза“, огромното лоби евро глобалистите в американския Конгрес внесе Законопроект за… Война с Русия! Това изобщо не е шега!!!

Страшното е, че новият закон е внесен от републиканеца Девин Нунес, а съавтор му е демократа Адам Шиф. Този акт е още едно потвърждение на информацията, че републиканци и демократи са се съюзили срещу „неуправляемия“ Доналд Тръмп, за да отнемат пълномощията му и да го направят кукла на конци.

Новият проектозакон предвижда да бъде създаден специален Комитет, с ранг на министерство, който да обединява ЦРУ, ФБР, Пентагона и всички останали разузнавателни наземни и космически служби на САЩ.

Още по-зловещото е, че този „Комитет“ и включените в него ведомства, няма да са подчинени на президента Доналд Тръмп, а ще зависят от преките разпореждания на американския Конгрес. Разбирай – от Републиканската и Демократическата партии, в които е пълно с ястреби на войната.

Основната и най-важна задача на тази Чрезвичайка ще бъде, ни повече, ни по-малко… разкриване на „тайните“ операции на Русия и противодействие срещу тях с невоенни и военни средства.

Нунес и Шиф предвиждат този комитет да направи максимално интензивен обмена на разузнавателни данни с Евросъюза. Това означава, че в бъдещата война с Русия вече явно се обединяват не само Републиканската и Демократическата партии, но и Европейския парламент и американския Конгрес.

Тоест „вечните колониални дружки“, които богатеят от векове, защото държат в подчинение и ограбват целия останал свят, сега се съюзяват срещу Русия, като главна заплаха за изпълнението на тяхната отдавнашна мечта за световно господство и редуциране на земната цивилизация.

Какво ще се случи като следствие от този закон?

Ами първо, конгресмените ще се опитат, в нарушение на американската конституция, да лишат Доналд Тръмп от дадените му правомощия и да го превърнат във фигурант, от когото нищо не зависи. Това мислят да постигнат чрез заложеното в проекта за закон „ново“ подчинение на Пентагона, ЦРУ и ФБР, което заобикаляйки президента,  поставя  тези институции директно на разположение на войнолюбивите конгресмени.

image

Нещо повече. Ястребите на войната около Хилари Клинтън искат да създадат държава в държавата и власт във властта. Една паралелна власт, която да не признава пряко избрания от народа президент и зад гърба му да прави каквото си поиска. Разбира се, винаги завоалирано като: „ в интерес на националната сигурност на Съединените щати“. Само че думите „национална сигурност“ отдавна са изключили интересите на държавата САЩ, а включват единствено частните интереси на мега корпорациите, банките и военно- промишления комплекс.

Дотук ястребския план сработва и чертае нови „вери хепи“ и „найс“ хоризонти пред самовлюбената и разядена от пошли удоволствия американска върхушка, която паразитира върху гърба на своя собствен народ и още милиарди хора-роби по земното кълбо.

Само че когато някой се помисли за велик, той започва да подценява останалите, започва да ги смята за безмозъчни същества, като му убягва най-важното! Да „великите американски конгресмени“ пропускат нещо изключително важно: Те не разбират или отказват да проумеят, че тяхното обединение е един крехък сговор, на още по-крехката англосаксонска върхушка, събрана единствено от алчната обща цел да прави пари от въздуха! Една върхушка, която е изолирана от света  зад  железни стени.  Едно вавилонско сборище от лентяи, комисионери и международни финансови гешефтари, отглеждани в златна клетка и загубили всякаква връзка с реалната действителност.

А в тази сурова днешна реалност съществуват народите от бившия втори и третия свят, изпълнени с гняв и омраза от безумния геноцид и унищожение, на които са подложени. Те вече произвеждат, търгуват и творят наука! Но САЩ диктаторски им пречи да се развиват! С войни, с преврати, с икономически и финансови удари. Целта на Запада е Индия, Китай, Бразилия и всички останали страни от т. нар. навремето „трети свят“ да не са му конкуренти. Но те са тук, съществуват и се борят за правото си на развитие и достоен живот. И по-важното- те са по-многолюдни. Затова колкото и могъща към момента да изглежда властта на западния мулти-глобален олигархизъм, тя ще рухне като картонена кула, когато срещу нея тръгнат милиардите онеправдани в свещения Ден на гнева!

А още по-страшен за самозабравилите се „конгресмени“ е фактът, че вече народите си имат своя могъщ водач. Защото именно Русия, както винаги в историята, е начело на народния гняв. И пак е символ на вечната човешка мечта за щастие и по-добър живот. А мечтите са неунищожими. И когато тръгнат напред – няма сила, която да ги спре! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Тагове:   САЩ,   война с Русия,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749485
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930