Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 18:25 - Полиция и граждани в Русия помляха от бой мигранти! Резултатът – нямали търпение да се върнат в Афганистан
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 3522 Коментари: 8 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://webnovinar.com/2016/11/28/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%
86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1/

 

Руснаците едва не са ги линчували на място

В района на Мурманск от Скандинавия са били върнати почти петдесет бежанци. Същите, свикнали да се държат безнаказано и с агресия, се опитали да наглеят, както в Норвегия, така и в Русия, пише mirtesen.ru

Под прикритието, че не знаят езика, те не плащали в магазините – просто влизали вътре, взимали стоки, които им трябват излизайки без и копейка да заплатят, а за капак на това на малки групи заграждали момичета, които били сами държейки се непристойно с тях отправяйки им сексуални намеци …

„Е, ние сме в Европа, в Европа сме“- смеейки се цинично говорели на английски нашествениците. Само, че са объркали Европата с Русия!

Бежанците били респектирани веднага и набити. От една страна от ядосани граждани, а от другата от ченгета, които са били извикани по сигнал.

Руснаците едва не са ги линчували на място! На мнозина от тях ще им държи влага дълго време, дори криенето по дворовете не им е помогнало. Крайният резултат за един ден е 18 в болницата, а 33 арестувани. В момента са нетърпеливи да се върнат по домовете си в Афганистан и не искат и да чуят нито за Русия, нито за Европа ..

Районът на Мурманск се използва от мигрантите, като транзитен пункт по пътя към Европа. Бежанците пристигат в Москва, а след това вземат влак или самолет до Мурманск, откъдето стигат до границите на Финландия и Норвегия.




Гласувай:
10



1. solinvictus - По православно са ги помляли хехе, ...
28.11.2016 22:38
По православно са ги помляли хехе ,првославната вера е най богоугодна ... поповете хулят педалите, но обичат гейовете...:)
цитирай
2. bogolubie - Не богохулствай!
29.11.2016 07:04
Сега се присмиваш, но смехът ти ще се обърне в плач. Господ Бог е, Който вижда и чува всичко. Ти не си опознал вярата, не я познаваш, за да я хулиш! Грешници има навсякъде, по всяко време, но те не могат да съсипят даденото и сътвореното от Бога. Надсмей се над себе си, на своята глупост, защото въпреки че нищо не знаеш, дръзваш с пълно безумие да се подиграваш. Господ да те благослови и да те спаси! Амин!!!
цитирай
3. rosiela - В това отношение
29.11.2016 08:19
са напълно прави. Българите да си вземат поука.
цитирай
4. germantiger - +
29.11.2016 10:24
Проблемите на България са на ПЪРВО МЯСТО тук – сред нейните предатели, печалбари, лъжетърговци или олигарси. За тези, които пишат срещу Европейския съюз и САЩ – защо децата ви бягат там, а не в Сибир, Куба и Корея?! Колко българи живеят в Щатите и кълнейки САЩ, заклевате ли българските си наследници?!

Когато пишете анти западна Европа и Америка, сещате ли се какво имате вие – там?!

Имате бгкръчми и ресторанти десетки (със сайтове) в „германия”, едно хубаво рекордно хоро си спретвате на стадион в Берлин, имате си бгучилища в Лондон, имате си ден на България в Чикаго и читалища също, в Испания и села с мнозинство в населението бгемигранти... Чужденците имат ли тук това и ако го имаха как вие бгнационалистите бихте писали против тях?!

ДЪРЖАВА В КОЯТО КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА СМАЗАНИ, А БЕШЕ СЪЗДАДЕН ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ ЗАМИСЛЕН ОТ ТЯХ, ДЪРЖАВА В КОЯТО МУТРИ И ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ БЯХА ГЕРОИ НА ПРЕХОДА (подобие само в Россия и никъде другаде), ДЪРЖАВА В КОЯТО МАНТАЛИТЕТА ДА МАЧКАШ РАБОТНИКА И ДА РАБОТИШ НЕУСТАВНО Е ПРАКТИКА...
ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ОПРАВЯНЕ!

ВСЯКАКВИ НАДЕЖДИ, МИСЛИ И ФАНТАЗИИ ЗА БЪДЕЩЕ, ПРОМЯНА КЪМ ДОБРО СА АБСУРДНИ, НАИВНИ И ИДИОТСКИ – БЕЗУМНИ! Цената ще бъде платена и тя се плаща не от днес, дай Бог да не е смъртта на цяла една нация (уж невъзможно, но дали?!).

Държава не се оправя и не се поправя с протести, палежи, дори с мечтите на някои да убива виновници. Бесилото, народния гняв, камъните в прозорците не създават утре работно място, не произвеждат хляб, нито печатат с вълшебна пръчка (разб. преса) пари...

Всеки, който си въобразява и се надява да има добро и по-добро е глупак!
цитирай
5. germantiger - и
29.11.2016 10:29
БЪЛГАРИЯ НИКОГА (или поне в близките десетилетия) НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ, ЗАЩОТО:

1. След 1990г. никой червен не бе съден, червените пари не преминаха в държавата, а с тях бе създадена квазиикономика! Фалшивия фундамент, извратеното „стопанство и пазар”, мутренската среда са непреодолими и господстващи. Техните последствия дават и ще дават „плод” поколения подред!

2. Манталитета на бгработника (не всичкия – има чудесни млади и не само млади качествени професионалисти) да скатава, спи, краде и ПИЕ на работното място. Манталитета на бгработодателя (не всичкия – има съобразителни и коректни шефове) да плаща малко и със закъснение. Тези „две воли” са деструктивни, непродуктивни и традиционни!

3. Външните фактори – те са едва на трето или последно място за мен. Планове, общества, конспирации, велики сили и сие може да има и може би има, но те са след българина и неговите вини (не обикновения българин, който е ЖЕРТВА, а „необикновения” посткомунист - дивкапиталист или въобще изцеждащ своя народ. За проблемите на българина не е виновен баварския селянин, винаря в Бургундия и Шампан, лондонския финансист, австрийския коцертмайстер или друг нейде. До момента България получава повече пари, отколкото внася в ЕС (не съм му фен)! Сред външните ликвидатори на България пиша първо Россия и нейното лоби тук, след това турското, американското и европейското мисля въобще е последно – като влияние и вина!
цитирай
6. solinvictus - За Господ(аря) не съм казал нищо, за ...
30.11.2016 01:09
За Господ(аря) не съм казал нищо,за Неговите наместници иде реч...каква любов проповядват?
Може отново да въстановят Светата Инквизиция за хулители на поповете с мерцедеси?...:) Едва ли миряните си мислят ,че попът е Господ?
цитирай
7. bogolubie - Каква любов проповядват поповете?!
30.11.2016 07:32
А ние каква излъчваме?! Вижте, това несериозно отношение към свещеничеството осквернява отношенията в църквата и живота. Ти си отдай своето уважение, а той, ако е виновен, ще си отговаря пред Господ Бог. Виждам как и свещеници са наказвани, но това не е наша работа. Хората не знаят, че когато се силят да осмиват,да съдят и да наказват, отнемат правото на Бог да стори това. А човек не може да бъде безгрешен и могъщ като Господ. Никой не може да прецени точно греховете на свещеника. Може да има верно, може да е клевета, и тяхната работа не е толкова лесна, както изглежда в очите на завистливите. Освен това, сега не е време, когато може да се качват на магарета и да обикалят надлъж и на шир. Имат нужда от коли, особено за тези, които обслужват няколко села. Ако ние им даваме уважение като на Божи служители, те ще се чувстват такива и това ще ги държи във форма, щат не щат.Писано е, не си отмъщавайте, любезни, а оставете място на Божия гняв! В живота си видях, колко лошо бяха наказани тези, от които плачех, но се свивах и не се разправях,и не им желаех лошото, докато някои, с които се мъчих да се разбера и да постигна правдата, останаха ненаказани, или поне засега. Бог е в живота, само човек да има сетивата да наблюдава какво става, и ще се увери в ИСТИНАТА. Господ сам заявява, че е Истината, Пътя и Живота. Ако искаш вярвай, ако не искаш, недей! Насила хубост не става!!!!!!!!!!!
цитирай
8. solinvictus - Вярата е за простия народ! Така е, ...
30.11.2016 22:33
Вярата е за простия народ! Така е ,попът станал материалист ,обзавел се с лимузина,станал част от фирмата за туризъм ,придобили процент дялово участие и когато краднал парите ,казва ,че него не могат да го съдят гражданските съдии ,щот бил ДухОвно лице ,и него Господа(ря) Му щял да го съди ... та това е наглост и подигравка с верующите миряни ,дето отделят по два три лева да ги дадат на някой дегизиран просяк,който после дарил на поповете 100 000 левът :) )))) та това е някакво предприятие? Аз ставах кръщелник на едно русначе, направо ми се повръщаше от наглия поп ... първо некъпан,мирище на вълк от 10 метра,по брадата му можеш да разбереш какво е ял преди три дни,пристилката която слага преди мрънкането ,може би не е прана откакто е станала такава,водата дето ши го кръстим бебето беше студена , и на забележката ,коятто му направих ,да не го разболее се отзова с такава омраза ,че щеше да ме удари с кръста хехе ,мосле мрънкаше някакви неща дето само той си знае,прави някакви магии и накрая каза 200 евра ... това ли е Кръщението на свободната воля в християнския Бог и Църква .... това е ПАРОДИЯ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705020
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031