Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 17:45 - ИЗТЕЧЕ СЕКРЕТЕН ГЕРМАНСКИ ДОКЛАД: УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В ХОД! ВСЕКИ МОМЕНТ НАХЪЛТВАТ МИЛИОНИ…
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2687 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://webnovinar.com/2016/05/23/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D1%87%
D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%
B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-%D1%83%D0%BD%D0%B8/


image

Поверителен доклад на германското разузнаване предупреждава, че всеки момент ще започне организирано пренасочване на бежанския поток към България.

Големите германски медии разпространиха вече части от доклада, според който страната ни остава единственият път на мигрантите към ЕС.

Македония охранява границите си здраво, същото прави и Гърция, пътят през Егейско море вече е пресечен и единствено България остава разграден двор.

Дълго строената гранична ограда с Турция все още не е готова. Броят на граничните полицаи е прекалено малък и те не залавят почти никого. Медиите дават и примера със самоорганизиралите се граждански отряди, които с голи ръце започнали да хващат мигранти и да ги предават на службите. Разказват и историята на Динко от Ямбол.

Авторите на изследването вече са предупредили България, че бежанският поток се пренасочва към нас: „В резултат нa взетите мерки в Егейско море каналджиите вече избират  маршрута от Турция през България, а от там – сухопътен преход към Западна Европа. Като крайната цел на маршрута са Австрия и Германия”.

Анализаторите обаче са скептични, че ще можем да се справим с мигрантската вълна. Страната ни нямала пари, нямало достатъчно гранични полицаи, а правителството ни се чувствало изоставено от ЕС, коментира вестник „Билд“.

Че бежанците идват, вече е ясно. Сипват ги в коли, в камиони, дори в товарни влакови вагони.

Правителството може и да се чувства изоставено, но Бойко Борисов – не.

Със завиден оптимизъм той твърди, че охраняваме границата си строго и сме за пример в ЕС.

Не знаем как браздата с Турция се охранява, но бежанците вече са налазили страната ни, като скакалци. Най-вероятно прелитат през недостроената ограда, като Батман, или просто я заобикалят. Тук ги чакат каналджиите, които направиха сериозен бизнес от емигранти, натъпкани в багажници, в пикапи, във всякакви превозни средства. А случайни редки проверки ги хващат навсякъде. Останалите си преминават и единственото, което може да ни успокои донякъде е, че засега не искат да остават тук, а бягат.

Може би като се раздрусат по дупките на родните пътища и като видят бедните ни изоставени села, мислят, че и тук е имало някаква война.

Вярно, че е минала – войната на криворазбраната демокрация и на борбата за оцеляване в условията на глобализация, пълзящ олигархизъм и античовешки псевдо-капитализъм. След тази война българите изглеждат по-опърпани и гледни, от самите мигранти.

А за управляващата у нас колониално – политическа каста единствено важното е Бойко Борисов и задокеанските му господари да са доволни, а ГЕРБ да отчита фалшиви и кухи успехи в отдавна изпразнения от съдържание Брюксел.

Останалото е мълчание. Поне тук в България. А вместо това мълчание трябваше да има улична революция!




Гласувай:
7



1. kuschel - И ти като най-силната ми съмишле...
27.11.2016 06:11
И ти като най-силната ми съмишленичка във фейса си релегиозна, но пък не мога да не призная, че си невероятно точна политически. За един атеист е трудно да преглътне религиозната замаяност на някои хора, но направих компромис в името на по-важните задачи на деня. Поздрави, не само за тоя пост!
цитирай
2. bogolubie - Ако не си отваряме очите, няма да знаем за какво да се молим най-спешно!
27.11.2016 10:52
Двама и трима да се молят за едно и също нещо, Бог им го дава. Нали така пише и аз вярвам на моя Господ. Ако хората знаят силата на Словото, нещата щяха да вървят в по-добра насока. Бог може да е замислил нещо, но може и да се откаже, ако тези, които Го поставят на първо място, го поискат с
вяра и страхопочитание, и обич. А вярата в Бога идва от слушане преди, а сега и от четене. Хората не знаят колко сме били ограбени душевно от атеизма. Умолявам Господ да ти се открие по някой от Неговите начини! Ще заживееш нов живот! Наистина!
цитирай
3. kuschel - Това е невъзможно. Твърде много съм ...
27.11.2016 11:53
Това е невъзможно. Твърде много съм учил за религииге. Освен геополитиката, това ми е другото хоби.

Ако признаем съществуването на Аврамическия бог (Яхве, Елохим, Адонай,..,Аллах), то трябва за признаем и Кришна и Виракоча. Това е демократично.
цитирай
4. bogolubie - При живия и истинен Бог няма демокрация.
27.11.2016 12:59
При него има йерархия! Бог е Бог над боговете и Цар на царете. Само пред Него трябва да свием коленете си. Не сме в състояние и с възможности да Му се опрем. Той казва, че всяко коляно ще се преклони пред Него и това ще стане в крайна сметка. Ще ни пресеят ангелите, които са натоварени с тази мисия. Може да си прочел някъде, където съм цитирала Марко Поло. Не гледах всички серии, но точно това го видях и чух, и запомних: "Колкото повече опознавам другите религии, толкова повече обиквам Господ Йисус Христос." Чудото е в Него и Неговата всеобхватна любов към създаденото от Всемогъщия Творец. Но всяко нещо с времето си. Който е познал наистина Христос, умира, но не Го предава! И не се знае кой е по-напред и кой е по-късно призован и избран. Само Той си знае. А най-върлите Му врагове, които Той привика, започват да живеят живот само за Неговото дело и умират за Него,така, както се случи със Савел, станал апостол Павел. Явява се и приема много мюсюлмани, които стават верни Негови последователи.
цитирай
5. kuschel - Как говориш само. Вярваш ли в тия ...
27.11.2016 16:34
Как говориш само. Вярваш ли в тия фантасмагории или ми се подиграваш?
цитирай
6. bogolubie - Как бих могла да се подигравам?!
27.11.2016 19:51
Аз след дни ще навърша 65 години. Много видях и патих в моя живот. Две години подред 1989 и 1990 си слагах съзнателно край на живота. Първият път три денонощия бях в кома. Това ми се случи, след като Божията Майка с Младенеца в дясната й ръка ми се яви на небето в чиста синева, без облаци. Тогава дяволската сила е побесняла и се опита да ме унищожи. Първият път бях в толкова силна депресия, че казах "Ако имаше Господ, нямаше да съм в това положение." Но, Той ме вдигна два пъти, след това падение и ми се разкри. Затова Го обичам толкова много. Дано само издържа докрай! С Неговата помощ, разбира се. Така че ти пиша най-чистосърдечно. Господ ми даде самочувствие на достоен човек, даде ми знания, вдъхна ми силна вяра....Зарязах светската работа и освен тази в интернет, се грижих за болни хора десет години. В момента си почивам, но пак ще си потърся някаква работа, защото нямам пенсия, а и ми е по-добре да върша нещо. Истината ти казвам. С вярата и Господ шега не бива.
цитирай
7. bogolubie - По-честно е човек да каже, че не чувства Бога и не Го познава, и тогава няма вина.
27.11.2016 20:02
Лошото е, когато някой отрича Бога, без да се е опитал да Го потърси или да попрочете за Него. Това вече е грях. Но само човек да Го призове, Той отговаря по някакъв начин. При всеки е различно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710103
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031