Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2016 21:08 - Резолюцията на ЕС срещу Православието е факт! Лъжци се оказаха всички дето отричаха и неглижираха…
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1760 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://bultimes.com/rezolyutsiyata-na-es-sreshtu-pravoslavieto-e-fakt-lazhtsi-se-okazaha-vsichki-deto-otrichaha-i-neglizhiraha/

image Резолюцията на ЕС срещу Православието е факт! Лъжци се оказаха всички дето отричаха и неглижираха… Публикувано на 23.11.2016  в България/Свят

image image

Резолюцията на Европейския парламент срещу православието е факт. Гласувана е днес. Въпреки неглижирането от соросоидните коментатори у нас, и обявяването на предварителните информации за „лъжи“, накрая лъжци се оказаха самите те. В резолюцията то е изрично посочено като средство за руска пропаганда. Точният текст е следния:

„Recognises that Russia has been aggressively employing a wide range of tools and instruments, such as special foundations (Russkiy Mir,) multilingual TV stations (Russia Today, RIA Novosti), news agencies (Sputnik), social and religious groups (including the Orthodox church), social media and internet trolls to challenge Western values, divide Europe, gather domestic support and create the perception of failing states in the EU’s eastern neighbourhood;“

След това гласуване, Православната църква фактически е приравнена на всички други, които „водят пропагандна война“ срещу ЕС, т.е. Русия, Иран, Ислямска държава и пр. Забележителна е злобата на вносителите, които са подчертали Православието изрично, а не просто да оставят текста, че Путин ползва „религиозни групи“ за пропаганда. Никоя друга религиозна група не е спомената поименно.

Толкова грозна атака срещу религията на около 50 милиона души в ЕС (10% от населението) проправя пътя на необратим разпад на съюза.

Разбира се, очаквайте сега соросоидите да наскачат и да обвинят религията за виновна, а „атлантическите ценности“ за свещени. Винаги в историята е имало такива. Православието ги е надживяло всичките. / ГН

 

 


Quo vadis, domine?: EС обяви в резолюция православието за опасна пропаганда!

image

Депутатите в Европарламента приеха резолюция за противодействие на руската пропаганда, съобщава телевизия RT. В документа като най-опасни се споменават информационната агенция Sputnik и самата телевизия RT.

В гласуването са участвали 691 депутати. 304 депутати са подкрепили резолюцията, против са били 179, а 208 са се въздържали.

В началото на октомври беше съобщено, че комисията по външните работи на Европарламента се е занимала с руската пропаганда, насочена срещу страните от ЕС и е одобрила план за противодействие. В документа се посочва, че най-голямата заплаха за Европа са Русия и „Ислямска държава“.

image image

Сред основните пропагандни средства на Кремъл според евродепутатите са телевизия RT, информационната агенция Sputnik и Руската православна църква.

Автор на документа е евродепутатът от Полша – Анна Фотига.

В резолюцията православието е обявено сред „опасните видове идеологии“, защото пропагандира своите християнски ценности и разширява влиянието си в целия свят. 
В момента в ЕС православни са България, Гърция, Румъния и Кипър. Големи православни малцинства има в Хърватия, Словения, Литва, Латвия, Естония, Чехия и Словакия. А в Германия има цели 3 милиона православни вече.

В доклада се обръща внимание, че според разузнавателните служби на някои европейски страни Русия има намерението да извършва операции за дестабилизиране на други държави, обясни по време на дебата в Страсбург евродепутатът Андрей Ковачев, който е автор на някои от поправките в текста.

Тази седмица докладът, който в момента обсъждаме, стана повод за нова атака срещу Европейския съюз, като подобни медии твърдят, че Европейският парламент готви в последния момент тайна поправка към доклада, която да забрани православието.

Пример за хибридна информационна война, и показва защо Европейският съюз трябва да противодейства на пропагандата. Много съжалявам за това, което чух от колегите от европейските социалисти и демократи, че те ще се въздържат при гласуването, коментира пред БНР евродепутатът Андрей Ковачев.

Източник: КРОСС

Точният текст гласи:

„Recognises that Russia has been aggressively employing a wide range of tools and instruments, such as special foundations (Russkiy Mir,) multilingual TV stations (Russia Today, RIA Novosti), news agencies (Sputnik), social and religious groups (including the Orthodox church), social media and internet trolls to challenge Western values, divide Europe, gather domestic support and create the perception of failing states in the EU’s eastern neighbourhood;“




Гласувай:
4



1. germantiger - ...
23.11.2016 22:17
Руската и Българската православни църкви и не се покаяха и не се изчистиха от кремълски престъпници, агентура, подлоги - тези две църкви извършиха бо, атеистични престъпления към манталитет и совй народ.

ЕС първо уби своите църкви и народи и след това посегна на източния боклук.

Първите жертви са на запад!
цитирай
2. bogolubie - Все пак, нищо не става без Божие позволение!
24.11.2016 08:03
Вярата в Христос е на изпитание и всеки лично и всяка църква ще трябва да докаже вярата си. Колкото и да не искам да спомена баба Ванга, трябва да призная, че се изпълнява пророчеството й, че в Европа водеща религия ще стане исляма. Слаба вяра имаме. Ето, ще се изпълни още едно пророчество, от Слава Севрюкова, че Турция ще ни отнеме твърде апетитни територии. Какво ще остане от нашата държава?!
Всички виждат, но дори не желаят да благословят родината си. А словото е Бог! Едно свято слово: Да бъде благословена България! е много важно да се каже пред Бога. Но, колкото и да обяснявах тази простичка, но най-важна истина, никой не каза след мен "Да бъде!". Това е свличането на земята и никой не ни е виновен, щом не искаме истината, щом не можем да дадем благословията си, която пари не струва, но....трябва обич към всичко, което Бог ни е дал да стопанисваме в земния ни живот.
цитирай
3. germantiger - блг че сте допуснали коментара ми
24.11.2016 11:29
Баба Вангелия сгреши и то неведжън - най-пресния пример е, че сащ не трябваше да имат президент след обама и да се разпаднат, иначе БПЦ гледа на Вангелия като на от Дявола или?

Аз не благославям никои родини, защото не чувствам като родина нито България, нито Германия отнесени към произхода ми за жалост.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13773357
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930