Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 14:26 - Преврат и контра-преврат в САЩ?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://svetoven.pogled.info/amerika/news/79035/
prevrat-i-kontra-prevrat-v-sasht


 /Поглед.инфо/ Ден преди президентските избори в САЩ става известно, че преди дни Клинтънови и тяхното обкръжение са извършили безкръвен държавен преврат. Стив Печйеник, ветеран от американското разузнаване, огласява новината; както и противодействието на преврата, което оказват ветерани и бивши служители на американското разузнаване за недопускане на Хилъри Клинтън в Белия дом.(рус. ез.)

 

Ето пълният текст на изявлението на Стив Печйеник:

„На 1 ноември 2016 г. Хилъри и Бил Клинтън и тяхното обкръжение извършиха граждански държавен преврат.

За разлика от традиционното разбиране за държавен преврат, в който участват военнизирани сили, превземайки Белия дом, както показват в кината, например, този преврат беше проведен тихо и много ефективно с помощта на корупцията и присвояването. Клинтънови си присвоиха Белия дом, правосъдните органи, ЦРУ, ФБР, генералния прокурор Лорета Линч, директора на ФБР Джеймс Коми, и група лица взаимносвързани един с друг, посредством политическо кумство.

За да спрем този държавен преврат, ние, от общността на разузнаването и от други организации, създадохме неформално обединение. От името и със съгласието на това обединение ви съобщавам, че сме започнали действия по предотвратяване на преврата, или контра-преврат, с помощта на Джулиън Асандж и „Уикилийкс”. Нашите действия принудиха директора на ФБР да възобнови делото срещу Хилъри Клинтън и да даде гласност на електронните писма, съдържащи се в досието на Антъни Винър. Важно е не само възобновяването на делото, а фактът, че много от нас, които сме свързани с организацията на този контра-преврат, казваме на администрацията: „Знаем, какъв е вашият замисъл. И не само знаем, но правим всичко възможно, за да попречим на опитите ви да наложите Хилъри Клинтън за президент на Съединените щати!”

В същото време предявяваме обвинения и ще осъдим президента на САЩ, генералния прокурор Лорета Линч и много други, които са въвлечени в мащабната корупция под прикритието на фондацията „Клинтън”.

Техният държавен преврат бе тих; нашият контра-преврат също е тих. Началото на преврата може да се проследи в интернет. По-точно, за първи път в човешката история един преврат възниква в интернет. Контра-превратът също възникна в интернет. По инициатива на смели хора, които са работили във ФБР, ЦРУ, във военното разузнаване, мъже и жени от 15 други структури на разузнаването, на които им писна от корупцията на Белия дом, в правосъдното министерство, в системата на разузнаването.

Решихме да предприемем действия, за да спасим републиката. Затова извършваме контра-преврата с помощта на Джулиан Асандж, който се явява изключително важен елемент със своята смелост и способности да излезе открито, като огласи всичките електронни писма, които ние му предоставихме, за да се подкопае кампанията на Хилъри и Бил Клинтън.

По-такъв начин, американци, ние тръгваме към действителна смяна на властта. Може да я наречем Втора американска революция!

Ние нямаме пистолети, оръжие, нямаме намерение да убиваме, нито да причиняваме вреди някому. Но ние, американската общественост, ветераните, бившите служители от разузнаването, какъвто съм и аз, трябва да спрем Клинтънови по пътя им към властта, която те не заслужават. В същото време ще направим всичко възможно, след края на мандата на Обама, той да бъде съден за държавна измяна без всякакви възможни помилвания.

Ние искаме мирна смяна на властта в тази велика американска република. Довеждам до знанието ви тази новина, за да бъдете в курса на това, което се случва. Историята се твори сега директно пред нашите очи. И аз се гордея, че на мен се падна честта да ви съобщя това...”

Източник: politikus.ru



Тагове:   преврат,   сащ,   или не,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707417
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031