Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 08:29 - ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТЕНЕ: ОТВОРЕНО ПИСМО КЪМ БОЙКО БОРИСОВ ОТ ПЛАМЕН ПАСКОВ! ОТНОСНО БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА - See more at: http://www.pan.bg/view_article-59-349558-Z
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1173 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://www.pan.bg/view_article-59-349558-ZA-ZADYLZhITELNO-ChETENE-OTVORENO-PISMO-KYM-BOJKO-BORISOV-OT-PLAMEN-PASKOV-OT.html

ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТЕНЕ: ОТВОРЕНО ПИСМО КЪМ БОЙКО БОРИСОВ ОТ ПЛАМЕН ПАСКОВ! ОТНОСНО БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА      inShare Pan.bg28 авг 2016 | 23:06 image (36103) image(12)ГЛОБУС imageПламен Пасков: Бойко бил казал: „Който знае какво да правим с тежката ситуация, да казва, и да помага!“ Добре, казвам, и го приемете най-сериозно като отворено писмо към премиера: 

Бойко бил казал: „Който знае какво да правим с тежката ситуация, да казва, и да помага!„ 

Добре, казвам, и го приемете най-сериозно като отворено писмо към премиера: 

Нещата са прости, но явно не са за прости хора. 

___ 

Господин Борисов, ако наистина най-после сте разбрал, че и Вашият собствен задник е на пангара, и наистина искате да направите нещо (но не знаете – какво), имате месец и половина и целия държавен ресурс за нещо, което вашият начал…простете, добър приятел Ердоган прави за часове, и дни: 

1. Завършвате оградата на границата. Бетонна! Като израело-египетската. 5 метра висока, с вишки, кули, и системи за наблюдение и въоръжени постове. 

2. Надписи на 4-5 езика, включително турски, и арабски: „Гранична зона! Стреля се без предупреждение!“ Турската граница е точно така. И наистина стрелят! Питайте Ердоган, или Бинали, ако не ми вярвате. 

3. Минирате границата. 

4. Предислоцирате полиция, жандармерия, и кашкавалената армия там. Зер, бюджета им е по милиард и нещо, позволете им най-после да изпълнят конституционните си права и задължения. 

5. Разрешавате и контролирате (без да им пречите!) въоръжени гражданските отряди за патрулиране и самозащите по границата. 

6. Подготвяте информационно населението. Без лъжи, измислени оправдания, и демагогия. 

7. Натирвате БХК, и всички НПО и прочее античовешки и антибългарски „правозащитни“ соросидни организации, и разрешавате на полицията най-после да си бъде полиция. 

8. Връщате на Ердоган всички лъже-бежанци, и всички, които на нас ни връщат от Европа, и от Сърбия. Ако ви е приятел, и сериозен политик, не би трябвало нито да се се сърди, нито да се учуди. Сериозните хора така правят. 

Накратко, можехте, и все още можете да направи точно това, което направиха Унгария, Сърбия, и даже да предложи на Балканите да направим местна „Вишеградска четворка“ по същия принцип: България, Гърция, Македония, и Сърбия. 

Всички ще се откликнат ВЕДНАГА! 

Господин Борисов, ако вместо да направи всичко това, вместо поне да го започне, вместо даже да го кажете (още утре!), продължите да си играете на момченце за всичко – пощальонче на Ердоган, сякаш си няма пощи и служби в ЕС държавите за това, значи, отново и отново, но този път фатално, безотговорно, 


и престъпно лъжете българите, и Н.В.Българския Данъкоплатец! 

Времето до октомври изтича като пясък през пръстите ни! 

Разбрахте ли ме, Бойко Борисов, Борисов, Бойко, Бойко Борисов,Бойко Борисов? 

Пак Ви питам – разбрахте ли ме? 
Защо не действате тогава? 
Какво чакате!. - See more at: http://www.pan.bg/view_article-59-349558-ZA-ZADYLZhITELNO-ChETENE-OTVORENO-PISMO-KYM-BOJKO-BORISOV-OT-PLAMEN-PASKOV-OT.html#sthash.n7E5qigy.dpuf



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Не е въпрос само на знание.
07.11.2016 14:19
Не Ердоган направи "преселението", той се опитва по-малко да загуби и, ако може, да спечели. Ние нито по собствено желание останахме без самолети, нито без "Топол М". Даже единодушно да решим да отгладуваме и да вдигнем 5-метрова стена (а това ще струва милиарди, а ние нямаме право да печатиме пари, а идват падежи на заеми) та даже да сме единодушни, ще ни бъде казано да си налягаме парцала. Да обяснявам ли защо Израел и САЩ могат да вдигат стени, а ние РАЗРУШИХМЕ НАШАТА. Чужд ултиматум... Може би и авторът е скачал от възторг срещу тоталатарните стени.
цитирай
2. bogolubie - Откакто се помня живея сред турци...
07.11.2016 14:29
Още при Тодор Живково време, простички туркини казваха, че Америка ще накаже Тодор Живков и България. И още... те знаеха, че ще им налагат български имена, а ние не си го и помисляхме дори... Това което САЩ и Турция са били замислили за България не е от вчера. На нас са ни скроили шапката още много, много, много, преди да чуем и видим. Като не знаеш какво правят големите, малките ще ти кажат. Манджата се готви в къщата, но мирише и на пътя.
цитирай
3. krumbelosvet - Туркините от махалата са знаели, че Горби ще се предаде?
07.11.2016 20:35
Защото ако не се беше предал, Америка и Турция щяха само да агитират махленките, докато свикнат с имената си, както българите в Турция, тия мялцина коита не избягаха и останаха живи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13773145
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930