Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2016 07:43 - Пламен Пасков в Плевен: Ние знаем как да възстановим суверенитета на България
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 510 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://www.bta.bg/bg/c/VT/id/1450431 Пламен Пасков в Плевен: Ние знаем как да възстановим суверенитета на България 2 ноември 2016 / 16:57     image

VT 16:56:31 02-11-2016 
PP1654VT.033
Плевен - избори - кандидати - Пасков-Съев - ПС

Пламен Пасков в Плевен: Ние знаем как 
да възстановим суверенитета 
на България


Плевен, 2 ноември /Малин Решовски, БТА/
Кандидатирахме се за президент и за вицепрезидент на България, защото можем да назовем, да обясним и да докажем не следствията, а първопричините за бедите на днешна България. Това заяви на пресконференция днес в пресклуба на БТА в Плевен независимият кандидат за президент Пламен Пасков.
Той уточни, че двамата с кандидата за вицепрезидент Светозар Съев знаят как България може да стане суверенна държава и да възстанови своя монетарен суверенитет - финансов, икономически - как страната ни може да възстанови своята индустрия, как чрез реиндустриализация да си възстанови работните места - т.е. поминъка на хората. Ние можем да докажем как ще върнем нашите над 3 милиона съотечественици, които са напуснали България не защото не я обичат, а защото са загубили този поминък тук, допълни Пасков. Ние знаем как можем да преодолеем този критичен момент, в който се намира днешна България, особено в условията на глобални титанични сблъсъци на глобалната геополитика, посочи той. Част от нея неизбежно е България, като изключително важна и стратегическа територия, която не може да бъде игнорирана, е убеден Пасков. 
Кандидатът за президент поясни, че двамата постоянно се сблъскват с медийно затъмнение по време на своята кампания. "До 20-тия ден медиите, включително и национални, умишлено или не, игнорираха не само нашата кандидатпрезидентска двойка. Според нас имаше организация, заговор или указание - не само срещу нас. Не искаме съчувствие - това са правилата на играта - играем сурова игра. Фактически ние сме участници в една война", заяви Пасков. "България е във война и то като победен, за съжаление, народ, като победена икономика и територия - под пълно външно управление. И всеки опит да бъде произнесен главният проблем, а именно липсата, отнемането на пълния ни суверенитет, не се приветства от колониалните механизми, от инструментите на колониалната администрация на външното управление, каквито са голяма част от частните медии и управляващите на страната ни", смята кандидатът за президент. Т.е. отношението към нас е закономерно, затова имаме бойна настройка да правим това което правим, а не да се оплакваме, каза още той. 
"Целта ни е да разкъсаме въпреки всичко пелената на дезинформацията, на медийното ни игнориране, което заобикаля не само нас, а всички българи", заяви Пасков. После той зададе поредица от въпроси към Корнелия Нинова, на кандидатите на ГЕРБ и БСП. Пасков разви подробно тезата си и за свободата на словото в България, в отговор на журналистически въпрос.
Кандидатът за вицепрезидент Светозар Съев подробно разви тезата, че "България се намира в една схема на икономически колониализъм". Ние сме подложени на системен икономически геноцид, от който страдат различните системи в обществото, включително и здравната, посочи той. Ние трябва да си върнем България, заяви Съев.

(Видеозапис на пресконференцията в Плевен на независимата кандидатпрезидентска двойка Пламен Пасков-Светозар Съев е излъчен в емисия БТА-Live).

/ПП/




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707862
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031