Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2016 21:40 - Извънредно Опасно! САЩ НАСОЧИ ДЖИХАДИСТИТЕ ОТ ИД КЪМ БЪЛГАРИЯ! Превръщат ни в Арабски халифат! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%
B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D1%
89-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B4%D0%B8-171855/



Извънредно Опасно! САЩ НАСОЧИ ДЖИХАДИСТИТЕ ОТ ИД КЪМ БЪЛГАРИЯ! Превръщат ни в Арабски халифат! Виж Тук:

imageНачалникът на Генералния щаб на руската армия Валерий Герасимов  предупреди така наречената Международна коалиция начело със САЩ, че имитираните от тях военни действия край град Мосул в Ирак ще доведат не до унищожаване на терористите, а до тяхното прогонване в Европа. Той подчерта, че „свободно придвижващи се групи джихадисти в Близкия Изток, Балканите и Европа, може да доведе до ужасяващи последици.“

Предупреждението на Русия дойде на фона на широко прокламираното в западните медии, „освобождаване“ на иракския град Мосул от „Международната коалиция“ на САЩ, което освобождение нито е започнало, нито някога ще започне.

По простата причина, че целта на Щатите никога не е била освобождаване на Ирак или Сирия от тероризма, а организиране, въоръжаване и изпращане на ислямистките пълчища към Балканите и Европа.

Сега, край Мосул, който се смята за „столица“ на Ислямска държава“ в Ирак, се прави точно това. Въоръжените, богато платени и обучени джихадисти, се насочват от американски „инструктори“ към Стария континент.

Защо Съединените щати си дават толкова труд?

Всичко е част от един по-голям, пъклен план за създаване на „контролиран“ хаос, разпокъсване и овладяване на Близкия Изток, Русия, Китай, Индия и Европа. С две думи – американски план за контрол върху целия свят.

Ако си спомняте, през 2014 година започна тъй наречената „Арабска пролет“, чрез която бяха осъществени държавни преврати и потопени в кръв редица арабски страни като Ирак, Либия и Сирия. Над 1,5 милиона араби загинаха в резултат на „контролирания“ от САЩ „пролетен хаос“.

„Добричкият“ Чичо Сам  организира и постоянно въоръжава терористична армия от радикални ислямисти, която взриви арабските страни и създаде  Халифат от убийци, наречен „Ислямска държава.

А в момента, имитирайки сражения край градовете Рака в Сирия и Мосул в Ирак, щатската „коалиция“, постепенно изтласква джихадистите от Ирак, Сирия и Либия, през Турция, към Балканите и Европа.

А България е „вратата към Европа“ и най-близкия съсед на Турция. Затова именно към нас най-напред ще се насочат  въоръжените до зъби „бойци на исляма“. Ще ни прегазят, ще превърнат България в мюсюлмански халифат, и ще продължат към разпадащия се ЕС.

Скъпо платените млади арабски мъже, които Борисов нарича „бежанци“, са само предния отряд, който вече започна да създава в турските райони Нов Ислямски Ред.

Ислямистките емисари прекръстиха Харманли в „Кхермаллах“, а Бургас в „Куикли“.

Когато дойдат въоръжените им събратя – убийци, българската държава ще престане да съществува, понеже  Борисов не направи нищо, за да ги спре.

Първо – не направи стабилна ограда по границата с Турция. Не се трогва и сега, когато Ердоган открито заяви териториални претенции към българското Черноморие и половин Тракия (включително тази част, която се намира в Гърция- б.а.)

Второ –  похарчи милиарди за магистрали и „красиви“ площади в няколко града, но не даде пукната пара за възстановяване на познатите от миналото гранични войски. Днес по българската граница само тук-там, има  по няколко полицаи, умиращи от студ и глад в импровизирани платнени навеси.

Трето – Премиерът – Слънце,  продължи с пълна пара доунищожаването на нашата, страховита навремето, армия.

И накрая, ако някои българи-патриоти, решат да спрат част от нахлуващите орди, рискувайки живота си, Борисов ги арестува и ги предава на следствието?!

Нима американската марионетка от Банкя, не знае какви ги вършат турските радикали в българските градове и села? Или не знае какво правят Щатите в Ирак и Сирия?

Знае, но мълчи и затваря очи пред превръщането на нашата мила родина в Ислямски Халифат! Изпълнява стриктно зловещия план на янките за ликвидиране на България, на славяните и на православните християни.

А докато Америка крои и реализира пъклените си планове стъпка по стъпка, Русия разгръща целия си мощен Северен флот и част от Балтийския в Средиземно море, за да унищожи терористите от Ислямска държава в Сирия.

Огромната славянска страна напряга всички сили, за да победи терористите, защото знае, че така ще ликвидира и престъпните стремежи на щатската върхушка за разпокъсване и поробване на целия свят.

Великите сили водят война за диктат, контрол, справедливост и оцеляване… А ние, българите, като едни непоправими глупаци и… да си го кажем – Кръгли Идиоти… пак сме от грешната страна на барикадата! Ако очаквате оптимистичен български финал в тази статия, ние от Skandalno.net не го виждаме!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707763
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031