Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 23:37 - Защо Договорът с Канада ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ! Всичко за Зловещия Капан СЕТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 555 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB-171828/

Търговското споразумение с Канада – СЕТА е националното предателство, което ще довърши и унищожи България! (Как ще се случи това, можете да прочетете в текста под снимката) И ние от Skandalno.net се питаме: Не може ли преди да бъде гилотинирана, малка България да даде поне една последна битка!? Битка за чест, достойнство и оцеляване! Очевидно е, че не може начело с продажно американско мекере като Бойко Борисов и мафиотската му омерта ГЕРБ!. Тогава? Какво правим? Идат избори! А след тях… Революция? Чудесно би било! Skandalno.net Целия материал Прочети по-долу:

imageТърговското споразумение с Канада е национално предателство!

С тази остри думи Корнелия Нинова влезе направо с бутонките на Бойко Борисов.

Днес най-после се стигна до ратифицирането на договора СЕТА и депутатите се размърдаха, за да не станат за смях в очите на електората и то две седмици преди изборите.

„Няма да спра да повтарям, че това е национално предателство! Известно ли е на някого, че Канада е подала жалба заради решението на ЕС за забрана за ГМО и хормоните в месото?

И това не е отсега. Канада отдавна атакува европейското законодателство, а в момента се мъчи да го прескочи. След САЩ, тя е най-големият производител на ГМО в света. И иска това споразумение, за да наводни България с генномодифицирани организми, които обаче ще съсипят здравето на хората и селското ни стопанство, което и без това едва се държи на крака.

В договорът с Канада – СЕТА  има защитна клауза за канадските селскостопански стоки, а за нашите – нито една такава.

Това хората знаят ли го?

Знае ли някой, че търговското споразумение с Канада – СЕТА налага на България задължителна квота за изкупуването на точно определено количество канадски хранителни продукти. И само квотата ни за внос на месо от тях е толкова висока, че надхвърля двойно потреблението в цялата ни държава!

Какво ще стане тогава със селското ни стопанство и особено с животновъдството? Ще трябва да заколим всички животни, защото нашата продукция е по-скъпа, понеже не е ГМО-боклук, а е екологично чиста. С приемането на СЕТА Еко-храните в България изчезват!

За да махне туристическите визи за хиляда българи, Бойко Борисов предава и продава цялата държава! Това как се нарича? Как да го определим? – обърна се Нинова към премиера.

Борисов, който отскоро носи сполучливия прякор „Бай Х*й“, защитава СЕТА със зъби и нокти, като манипулира обществото с твърдението, че ако я подпишем, Канада ще ни махне визите за българи.

Реформаторът Борис Станимиров  пък похвали  Меглена Кунева, която вчера незнайно в качеството си на каква е присъствала на съвета на търговските министри в ЕС. Овациите към нея са за това, че заявила, че няма да подпише споразумението, ако Канада не потвърди писмено решението за отмяна на визите за българи.

Кунева също бе обвинена от опозицията, че робува на чужди интереси и че със защитата на СЕТА заменя кон за кокошка. Атакуваха я Илиан Тодоров от „Атака“ и независимият депутат Велизар Енчев.

Въпросът е защо обаче чак сега се сети родната опозиция да се разпъргави по зловещия проблем СЕТА.

В Полша хората от месеци са на улицата и протестират.

В Унгария също.

В Испания направиха огромен митинг срещу споразумението. Народа скочи и във Франция.

Всички мислещи хора съзнават, че безконтролният внос от Канада, ще бъде всъщност и от САЩ и целият Стар континент ще бъде залят от боклуци.

Задокеанските стоки – американски и канадски, ще бъдат защитени, нашите – не! И пазарът ни ще бъде залят от отровни храни, които в Америка ги ядат само бедняците.

Икономическа колония на Канада и САЩ ли ще ставаме?

Ще убиваме старите, инвалидите и бедните ли?

Не може ли преди да бъде унищожена, малка България да даде поне една последна битка!? Битка за чест, достойнство и оцеляване!

Очевидно е, че не може начело с продажно американско мекере като Бойко Борисов и мафиотската му омерта ГЕРБ!.

Тогава?

Какво правим?

Идат избори! А след тях… Революция? Чудесно би било! Skandalno.net




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13767573
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930