Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 23:27 - ПЛАМЕН ПАСКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ...
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1339252522774373&set=a.165779300121707.33792.
100000689151801&type=3&theaterВъпроси и отговори към кандидат президента д-р Пламен Пасков. Пламене, започвам да се гордея, че си ми приятел във фейса 
image:) Пикантни въпроси, пиперливи отговори, или каквото почукало, такова се обадило image:) Ето и въпросите на вашето внимание.

Господин Пасков, хората се опасяват от следните неща. Как можете да отговорите на опасенията им, изредени по-долу?
* Че ще правите разлика между българскитеграждани по физически белези - етнос, цвят на кожата, религия.
* Че сте поредният, който се опитва да си уреди животеца, но просто по оригинален начин и без пари.
* Че имате някакви неофициални споразумения с някои партии (например Атака). А кандидатурата ви като независим е просто прах в очите.
* Че сте проводник на руските интереси в България. Т.е. нищо няма да се промени за българите. Просто от американска ще станем руска (задунайска) губерния, за каквато те (руснаците) и без това ни смятат.
Сигурно има и други въпроси, но за тези се сещам сега.
Благодаря.

Пламен Пасков Krassimir Berov:Че ще правите разлика между българските граждани по физически белези - етнос, цвят на кожата, религия.
___
1. Аз правя много проста, но много по-важна разлика: тези български граждани дали са български данъкоплатци, или са социални паразити? Тези български граждани отнасят ли се към държвноконституиращия, и държвнотворчески народ – българите, нормално, или се отнасят зле, с презрение, и агрессия. 

Етнос на български се превежда като народност. Аз нямам нищо против която и да е от другите народности в България, която няма нищо против България, и българите. Цвета на кожата им си е тяхна работа. 
Въпросът е – как се отнасят те към България, и българите, и дали те са участници в държавния процес (като данъкоплатци) или са само получатели на социална помощ, която с еизработва от държавнотворческия народ, и от другите данъкоплатци. 

Циганите (понеже е ясно, че имате предвид тях) не бяха социални паразити преди 1989. Работеха навсякъде, и «циганска престъпност» като такава нямаше. 

Българските мюсюлмани, които нямат нищо против България, и българите-немюсюлмани, са за мен също такива български граждани, като всички други. 

Не такова е отношението ми обаче към днешното (след Недим Генджев) главното мюфтийство, което за мен лично е политически инструмент за ерозия, агент на чужда агентура за България. Агент, който работи против интереса на България, сее разделение, междурелигиозна ненавист, лъжи, манипулации, и разпространява уахаби и салафи ислям, който е военизирана политическа доктрина, неприемаща съществуването на различни от тях. 

Тези български граждани, които се водят по тази идеология, по тази доктрина и се отнасят по описания начин към България и българите-не-мюсюлмани, имат проблем с мене, и ще го имат, на какъвто и пост и позиция да бъда във властта. Именно тези, не българите-мюсюлмани като цяло!

Пламен Пасков Krassimir Berov: 2. Че ще правите разлика между българските граждани по физически белези - етнос, цвят на кожата, религия.
___
Пожелавам на тези, вторите, да си изберат който си им хареса от останалите 20 кандидата. Мнозинството от тях със сигрност ще им обещаят каквото им поискат, и ще се кълнат в скромност, нестежание, и служба в името на народа по последната си скъсана дрипа на гърба, и на пробития си политически джоб. 

Доколкото разбирам, хората, които ми задават втория въпрос, искат да чуят клетва за бедност, обещание, че след като дойда на власт, ще бъда по-беден от сега, а по възможност – по-беден и от тях. Странното е (всъщност, май не е странно), че единственото, което кара тези хора да питат за пари, за имане, и за доходи на отделно взетия бъдещ политик, е завистта. Те не питат за политики. Не питат за обществено благо. Не питат – какво, кога, и как смяташ да направиш за държавата, народа, данъкоплатеца, бизнеса. 

Те питат – «Ти ще посмееш ли да се обогатиш?!». България се разпада, гори пред очите ни, умира, заселват я, убиват ни, прокуждат ни, а те се притесняват за банковите сметки на неродени и неизбрани политици. 
Не питат – какво правят управляваните управляващи. 
Не разбират, че живеят в колония с външно управление. 
Не им пука, че са роби, скот, който е мамен, ограбван, лъган денонощно, от всички някога държавни, а всъщност колониални институции. 

Те дори не си дават сметка - защо дъщеря му е проститутка в Европа, защо жена му го е напуснала, защо е безработен, защо пенсиите са убийствени за пенсионерите, защо животът върви на зле. На тях за това е виновен съседа, лошият късмет, и за такива хора положението е винаги «аз съм ебати пича, но никой не ме обича». 

Виновен им е някой политик. Ако не е политик ще е партия. Никога няма да разберат, и да се замислят, че политиците са продукт на партийно-корпоративни структури, които на свой ред са резултат на добре премислени колониални системни средства. 

Тях ги притесняват моите (всъщност – техните, но не си признават) скрити мераци да се обогатя материално чрез политически средства. Времето доказа, че този въпрос се задава от хора, които, ако попаднат на каквото и да е ниво във властта, стават точно такива безогледни лапачи, дерибеи, и политически негодници (не са годни за политики), от каквито уж сега се страхуват. 

В момента е цяла напаст от политически скакалци, които не знаят, не могат, не искат, не стават, и не си признават. Те са мнозинството и в Парламента, и в управлението. 

Кандидат за президент на водещата «партия» - с фалшива диплома. Бърка държавата с Брюксел, и Русия със столица. 
Цялата им партия е изградена от треторазредни склададжии (пак с фалшиви дипломи) и четвърторазредни неуспешни някога ченгенца, едновремешния отпадък на червената номенклатура. 

Но тази специфична част от нашего брата «българина» (според мен – дълбоко оциганен и оскотял «българин»), която ми задава този въпрос, се притеснява аз да не би да искам да се обогатя. 

Вижте, на глупости и глупаци (без грам извинение – тези хора са вредни и опасни и за себе си, и за обществото), нямам намерение нито да отговарям, нито да споря с тях. Няма и да им доказвам това, което искат да чуят. Следвам съвета на Пушкин: «Не оспаривай глупца». Точка по този въпрос. Не ми го задавайте отново. Ще бъда доста по-недипломатично груб.

Пламен Пасков Krassimir Berov: 3. Че имате някакви неофициални споразумения с някои партии (например Атака). А кандидатурата ви като независим е просто прах в очите.
___
А може ли аз да задам насрещен въпрос? 
Като какво именно си представяте това «неофициално споразумение»? Какво, и как мога да дам аз на която и да е партия, ако вземем да речем 10-15-20%, и сме на границата на балотажа? 

Хората, които са гласували за мен, не ми се подчиняват по никакъв начин! Аз нямам медии, нямам структури, нямам наемници, и щабове, на които плащам, които командвам. Хората, които гласуват за мен, са от патриотите от протестния вот, и протестния от патриотите. Това са хората, които за нищо на света не искат в момента да отидат да гласуват за нито една от парламентарно представените партии, и дори и мен да ме нямаше в списъка с кандидат-президентите, те щяха да «гласуват» точно за тази партия, която е най-голямата в момента в България: над 50%: тази на «гъбарите». Тоест, на негласувалите. 

Да допуснем, че вземем някакъв граничен за балотаж процент: например 20%, или 25%. Вие (или задаващите този не много умен въпрос), наистина ли си мислите, че ако излезна пред тв екраните (които са буквално забранени за мен и екипа ни в момента – посочете ми 1 телевизия, където сте видяли мое участие даже не за изборите, а просто по какъвто и да е повод), и кажа: «А сега призовавам моите избиратели да гласуват на балотажа за…»(който и да е там). 

Как мислите, дали ще отидат да го направят? Според мен няма. И ще ме напсуват и мен, точно така, както в момента псуват всички. И най-вероятно ще бъдат прави. Те не са моя армия. И аз не съм техен командир, началник, или работодател. Аз нямам никакви ресурси да им казвам какво да правят, за кого да гласуват, и за кого да не гласуват! 

Това не е ли очевидно за тези, които задават тези не много умни «въпроси»?

Пламен Пасков Krassimir Berov: 4. Че сте проводник на руските интереси в България. Т.е. нищо няма да се промени за българите. Просто от американска ще станем руска (задунайска) губерния, за каквато те (руснаците) и без това ни смятат.
___
Също не много умен въпрос. Тези, които го задават обикновено ги питам: избройте ми тези руски интереси в България, които:
- са против българските интереси;
- са явно на масата като руски интереси на територията на България, и на Балканите.
Просто се опитвам да разбера – в защитата на кои точно руски (според питащите – антибългарски) интереси съм заподозрян. 
Странното…всъщност, логичното е, че тези които ми задават тоя въпрос, млъкват, и не знаят – какво да кажат. В най-добрия случай се сещат за Лукойл Нефтохим (който беше подарен на «руснаците» от Иван Костов, а не от Жан Виденов), и за най-високите цени на газта за България. Само, че, Лукойл (свят) до септември 2013 година беше собственост не на руснак, не на руски гражданин, не на руска фирма, и не на руската държава (проверете!). Лукойл беше собственост на една специфична холандска финансова групировка: ING. Пишеше си го на официалния сайт на компания Лукойл, в раздела Shareholders. Толкова за «руските интереси» чрез Лукойл, с които всъщност нямам нищичко общо, даже не се познаваме с който и да е както в България, така и в Русия.

Газпром при напускането на територията на Русия става собственост на 49,97% на чуждестранни (не-руски) компании, и 26-27% от цялата компания е фактически собственост на т.н. американски ADR фондове, които са физическа собственост на специфични фамилии, граждани на САЩ. 
Газпром е една хищническа, «демократическа» капиталистическа структура. Ръководството на Газпром не обичат Путин, плащат за създаването и функционирането на медии, които са яростно антипутински (телеканал НТВ, спътниковия оператор НТВ-Плюс, канал ТНТ, радиостанция «Эхо Москвы) и само пълен невежа, не много умен човек, и грантомотивиран борец за будната демонократична гражданска съвест с квадратен поглед и нездрав блясък в очите може да провиди в икономическите политики на Газпром «дългата костелива кървава ръка на злостното кремълско джудже». 
В защитата на какви други «руски интереси» съм заподозрян? Избройте ми ги. Много съм любопитен.
СССР завоюва България през септември 1944 с танковете. България беше със статута на военно-победена страна. Но на армията на тази «военно-победена страна» маршал Толбухин не отне оръжието, а я направи част от своята армия, и генерал Владимир Стойчев приемаше парада на победата на Червения площад след края на войната.

Крайният вдясно.
Тази «военно-победена страна» - България, беше индустриализирана с пряката (много често – безплатна) помощ от съветски специалисти, съветски технологии. Хикомбината в моя роден Димитровград е личен подарък от Сталин, не е плащан. И не само той!
Армията ни беше окомплектована, въоръжена, обучена, и боеспособна, а понятията «безработица», «престъпност», «глад», «бедност», «бездомници», «наркотици» бяха само в книгите и филмите на Запада. Нямаше ги в България. 
Ако се страхувате от такава нова «Задунайска губерния», каквото беше за периода 1944-1989, ще ви кажа, че първо – виждате призраци там където ги няма, и второ – който бяга от хубавото, и по-хубавото, просто не го заслужава. И няма защо да се оплаква, че живее в безизходицата и безнадеждността на колониално управлявана от англосакси територия. Която всъщност скоро ще стане Турция. Територия, която колонизатора поради странно (всъщност, извратено) чувство за хумор нарича «съюзници». «Съюзници», но след като ни е разоръжил до ниво водни платсмасови пистолети, и е направил армията ни на посмешище. И след като е унищожил,чрез колониалните си марионетки, хиляди български предприятия.
Други такива «умни» въпроси имате ли?

Край. Гласувай:
0
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 11549520
Постинги: 14718
Коментари: 2344
Гласове: 9288
Архив
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930