Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2016 14:18 - ПРОФЕСОР ПЛАМЕН ПАСКОВ ОТГОВАРЯ НА КОМЕНТАР....
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 660 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.10.2016 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
ПРОФЕСОР ПЛАМЕН ПАСКОВ ОТГОВАРЯ НА КОМЕНТАР, ОТНОСНО РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ НЕГО И ГЕНЕРАЛ РАДЕВ :



Понеже наистина смятам генерал Румен Радев за основен конкурент, а тук има хора, които се опитват да пропагандират и агитират за него, на база моите (но не и неговите) резултати от тестовета за IQ на MENSA, съм длъжен да дам някои пояснения:
___
Nikolai Todorov Valchev БО, сериозно ли смяташ че човек с IQ-114, ще е полезен начело на Държавата?

Nikolai Todorov Valchev Наистина ли, 114 показва че половината решения които взема човека са погрешни? Това е горе долу малко над нивото на Бойко! Радев има между 150 и 160, това значи зе взичките му решения са правилни. И е закономерно, иначе нямаше да е Жив-Пилот!
___
Господин Валчев, може ли IQ резултатите на досегашните президенти, на сегашните кандидат-президенти, и на последните 4-5 министър-председатели?

Да не се окаже, че хора със средно образование и с каскет, като Тодор Живков, са били в пъти по-полезни за държавата, от хора с висше икономическо и юридическо образование, с възел, вратовръзка, и скъпи костюми я предадоха, продадоха, разграбиха, и унищожиха?

Сигурен ли сте, че само цифрата на IQ на Менса е единствено вярната, единствено показателната за способността на един човек да взима решения на ползу роду?

Разбирам ви, че вашият избор е генерал Румен Радев. Няма лошо, и той е димитровградчанин.
Но е малко некрасиво да се занимавате с пропаганда в негова полза точно в тази група.

Защото има няколко неща, които никакво IQ не може да оправдае в положението на генерал Радев.

1. Той е разведен, а аз - не. И никога не съм се развеждал, и нямам намерение да го правя. Значи, моят избор на жена ми е бил по-правилен от неговия. Вие си ги смятайте по вашата методика, аз ги смятам по моята.

2. Той беше безпартиен, но прие да бъде кандидат на БСП - организацията, която беше избрана за основен инструмент на колониалното унищожение на България. 
Аз бях, съм, и ще остана вероятно дълго безпартиен. И никога, за нищо на света няма да приема да представлявам, или да работя за БСП. Запишете си го.

3. Той беше лобист за американски Ф-16, които са по-стари и по-лоши от МИГ-29, на които генерала беше летял. Решението със сигурност е правилно (въпрос на гледна точка) но не за България, а за американския ВПК, и, вероятно (не го твърдя) за самия Радев. На лобистите обикновено се отблагодаряват. Наричат го комисиона, което е приличната дума за корупция.

4. Той заяви ясно и еднозначно, на Копринка тази година, че изборът на НАТО и ЕС за него не се обсъжда. Което означава, че той е за колониалното статукво. Вероятно правилно решение, от гледна точка на колонизатора, и на слуга на колонизатора.
Аз обаче предпочитам да взема другото (неправилно според вас) решение, че НАТО и ЕС в този им вид (а друг скоро няма да има) са Зло за България, и това ни ограбва, убива, и унижава.

5. Той, летецът от българските ВВС, НЕ БЕШЕ против небето на България да се охранява "и от съюзници". "Съюзници" обаче в нашия случай означава тези, които третират България като военно победена държава: САЩ, и техните съюзници. Най-близкият и най-дълбок съюзник на САЩ (доскоро) е Турция. Което е предателство. Предателството е правилно решение само за предатели, и слуги на враговете на България.

6. Той каза неотдавна, че (вече) нямало да бъде "против Русия". Кое е вярното? За НАТО, и ЕС (които са ПРОТИВ Русия, по заповед на САЩ), или ще бъдеш на предизборна кампания "не против Русия", а после ще спазиш (както през целия си период досега) директивите на НАТО да бъде Плевнелиев v2.0? 
Това за правилно решение на летец ли го броите, или за политическа демагогия на прясно-инструктиран прохождащ политик? Ако лъже още отсега, защо смятате, че няма да лъже и след това?

7. И последно: запомнете ми думата - той няма да посмее да влезе в публичен дебат в нито една телевизия с мене. Това също ще е правилно решение, но от негова гледна точка. Не от гледна точка на интереса на България.

Толкова за "правилните решения" на летеца генерал Радев, който щял да бъде по-добрият президент само на база резултата от тестовете на Менса.

Бройте си ги както си искате.

http://mensa.bg/elections


МОЯТ КОМЕНТАР:
           Давид не победи Голиат със сила и стратегии, а с пет камъчета и прашка, тоест с пет истини! Не са важни пагоните, а справедливостта, гъвкавата политика, истината, липсата на навик послушно да се козирува на който и да е.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13771894
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930