Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2016 14:14 - Ексклузивно: ПУТИН ШОКИРА САЩ: ЯНКИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ и Прибалтика! Истината за Стряскащия Обрат Виж Тук!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1244 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
http://skandalno.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%
D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%BD-171431/

imageНовина от последните минути: Путин шокира света, като скъса със замах споразумението между Русия и  САЩ от 2000-та година за унищожаване на оръжията с обогатен плутоний.

И постави ултиматум на самозабравилия се хегемон:  САЩ да напуснат България, Румъния и балтийските републики!  Да спрат финансирането на украинските фашизирани радикали, които унищожават страната! Да изтеглят военните си бази извън Източна Европа! Да прекратят неприятелските действия спрямо Русия и призова за незабавно премахване на санкциите за руски физически и юридически лица!

Българските псевдо-медии на хранилката на Сорос, както и западните такива, веднага започнаха да вият в един глас, че исканията на руския президент са невъзможни за изпълнение. Че на руснаците и Путин им било пределно ясно, че всичко това няма как да се случи…

Само че воят на ястребите и соросоидите от Запад е, както казва Ботев „смешен плач“. Путин не се моли и не отправя искания, а поставя ултиматум. Ултиматум с точки от мирен план, който трябва да се осъществи. За да я има планетата Земя.

Путин предлага на САЩ и света мир! А САЩ, със своите действия, предлагат на Русия и на света неизбежна  война!

Западните пропагандни медии гракнаха, че Путин поставя ултиматуми на янките и действа спрямо САЩ от позицията на силата! Нищо подобно! За да има мир на Земята, трябва да има паритет, стратегическо равновесие на силите между двете най-големи ядрени държави – Русия и САЩ.

image

В последните 26 години това стратегическо равновесие бе грубо нарушено заради разпада на втория полюс – СССР. И почувствали се като пълновластен и едноличен господар на Планетата, САЩ нахлуха грубо и брутално в Арабските страни и Източна Европа. С войни бяха унищожени Афганистан, Ирак, Либия, Сирия… Военно-въздушните сили на щатите бомбардираха дори нашата съседка Сърбия, използвайки бомби с обеднен уран. Разположиха военни бази в страните от Източна Европа, в които стовариха дори ядрено оръжие. И всичко това само с една цел – да обхванат в огнен обръч Руската федерация.

image

Какво трябваше да направи Русия в тази ситуация? Да чака, докато атомните бомби започнат да се сипят над Москва и Санкт Петербург? Не, разбира се.

И затова сега идва категоричния ултиматум на Путин. За сетен път, той предлага на САЩ мир и възстановяване на стратегическото равновесие. Да се ликвидират щатските военни бази и САЩ да се изтеглят напълно – най-напред от близкото обкръжение на Русия – балтийските републики, България и Румъния… а след това и от цяла Източна Европа. Щатите да спрат финансирането на украинските терористи и ислямските джихадисти. И Русия и САЩ да започнат да си сътрудничат по световните дела на равноправна основа.

image

Това не само е изпълнимо, но  и жизнено важно за цялото човечество. Защото алтернативата е неизбежна война, включително и ядрена.

За България ултиматумът на Путин означава освобождаване от Евроатлантическото колониално робство, изхвърляне на нашенската и западна олигархия, която държи страната в нечувана мизерия, и възможност за възстановяване на суверенитета и свободното и демократично развитие на родината ни. Не на последно място – ще се спасим от потоците джихадистки бежанци, натрапени ни от Борисов, танте Меркел и Вашингтонската партия на войната.

Не е зле периодично да си припомняме, че Освобождаването на тези земи от османлиите и създаването на Третото българско царство е дело на Русия… и без Русия – няма България!

image

Днешна България не е свободна и суверенна държава – затова населението й непрекъснато се топи и намалява, а територията се обезбългарява!!! Нужен е радикален и кардинален план за ново Освобождение!!! Иначе изчезваме!!!

Затова ние от Skandalno.net Ви призоваваме: Да излезем всички заедно на изборите за президент и да гласуваме или за патриотите, или за ген. Радев. Защото България не може да съществува без българите. Това е! Просто и ясно! Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13774573
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930