Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2016 00:22 - Борисов ни продаде срещу сребърници, като Юда!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://spodeli.eu/borisov-ni-prodade-sreshtu-srebarnitsi-kato-yuda-articles-1860.html

Борисов ни продаде срещу сребърници, като Юда!
  image

Борисов ни продаде срещу сребърници, като Юда – територията ни става бежански лагер! Меркел вече говори от името на България и най-мрачните и лоши сценарии се сбъдват. На срещата на върха в Брюксел (23.09.2015г.) бе взето решение да се изградят регистрационни центрове (лагери за мигранти) в Гърция и Италия.

image

Меркел, която седи до Бойко Борисов /на снимката е видно/, казва: България също изрази желание за изграждането на такива центрове. В същото време Бойко Борисов мълчи, като пукал. Това е, пътя към нова национална катастрофа.

Меркел вече говори от името на България. Явно сделката е голяма - ще го крепят на власт и ще пускат еврофондове.

Ето и думите на Меркел: „Ние бяхме непредубедени. Казахме, че ако България иска да създаде „гореща точка“ (hot spot), ще получи същата подкрепа (разбирай пари, бел.ред.) от европейските институции и агенции както например Гърция и Италия, но не ние искаме да налагаме нещо на България, а България сама каза: Ние имаме проблем, защо да не сме ние?“ Борисов отказа коментар след срещата.

Разликата между Бойко Борисов и Ангела Меркел е само в това, че той е искал да каже, а не е успял - а тя е искала да чуе, и е успяла!

Честито БЪЛГАРИ! Бойко Борисов не посмя да признае каква глупост е направил пак на вчерашната среща с началниците му, но Меркел рано тази сутрин направи изявление.

България е предложила тук, у нас да има гореща точка за бежанците! Защо ли? Защото ако ни натикат 500 000 бежанци и ЕС даде по 6000 евро на бежанец за година ще се съберат 3 милиарда немъчена пара, с която ще се разпореждат Бойко, Куневица и по малко за останалите коалиционни партньори!

И така на Куневица фирмата ще доставя за 500 милиона храна за бежанци, Цветан Цветанов ще ги тренира за 600 милиона, а Бойко Борисов ще им купува дрехи и гориво за отопление на стойност 2,9 милиарда евро! Егати и живота! Кой кавото и да ви говори става въпрос за едни пари – това е кредото на българския плитик!

Няма национален интерес и суверенитет за българските политици! Ако искате да видите и чуете политици с национално отговорно мислене заинтересувайте се за Унгария, Словакия, Хърватия, Румъния..

Нас няма да ни питат или да ни чуят, какво искаме .....

България загуби суверенитета си, сега губи демографията си! Общественият дебат по темата е недопустим, има ясен диктат какво може да се каже публично! Свободата на изразяване загива и на никой не му се занимава с тая пропаднала държава! А, оцеляването е поединично!

Само, че досега бягството имаше цел и това беше Европа. Тя не ни даваше работа, но пък сега ще даде социалните си системи на хора извън Европа! Което няма никаква логика, но е факт! Сега Европа просто не е Европа - тя е мащеха за децата си. Това е жестоката обида, нанесена на покорна България, която тепърва ще усетим!




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709322
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031