Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 16:59 - СЛЕД ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА МИГРАНТИ, БЪЛГАРИЯ ИМ Е ПОДГОТВЯН ПРИСТАН!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://pero.bg/sled-golyamoto-preselenie-2015-2016-god-balgariya-podgotvyan-pristan/ СЛЕД ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА МИГРАНТИ, БЪЛГАРИЯ ИМ Е ПОДГОТВЯН ПРИСТАН! image

ЮЛИ 2, 2016

Готвят ни номер, 7% от населението на всяка община да бъде арабско

България е най-стриктна и работи най-добре при регистрацията и етапните процедури за даване на статут на бежанци на хората, които са влезли на нейна територия. Вицепремиерът Меглена Кунева вече официално оповести, че ще приемем срещу някаква сума определен брой бежанци, щом това се налага, на същата позиция е и Бойко Борисов.

Номерът обаче е съвсем друг, за това намекна Бойко Ноев. Бившият министър на отбраната обясни по бТВ, че всяка държава е уникална по своему, но България е уникална с това, че е най-бедна в Европейския съюз. Освен това 10% от нашето население е свързано по някакъв начин с ислямската религия и съотношението между християни и мюсюлмани продължава да се влошава във вреда на християните.

Таблицата ясно показва, какви месечни помощи получават т.нар.бежанци, щом живеят в Германия или Дания. Цяла година може да те гледат, осигурят дом, храна и покриват разходите за топлина, светлина и вода.

Така едно семейство от 4 души може да получи 2800 евро.

image

Влошаването обаче на родната демографска среда идва от двата фактора – по-бедна и етнорелигиозният състав на населението, безспорно подхранва националистическите партии, които от вчера говорят за смяна на геополитическата ориентация на България. Просто една от тези партии иска България да бъде в Евроазиатския пакт, допълни Бойко Ноев. Според него това е сериозна промяна и е заплаха за националната сигурност.

Странно защо Бойко Борисов е вметнал, че в общините трябва да се настанят бежанци, които да бъдат около 7% от общото население на дадената административна част. На всички кандидати за кметове от ПП ГЕРБ бе набито в главата, че малка част външни гости от Близкия изток не са проблем, никой не му опонира. Така например община като Свиленград с обща численост от 26 000 души трябва да има 1820 араби от Сирия, Ирак и др. Като финансирането се очаква да дойде от бюджета на ЕС. Германия от 8 дни е на позиция да бъдат разселени масите от хора, които нахлуват на Стария континент. Франция също иска да има лагери в Сърбия и България, да бъдат държани тези мигранти далече от Западна Европа, защото там си имат достатъчно от Алжир, Мароко, Чад, Камерун и др.

image

През 2013 г. в България имаше политици, които казаха че бежанците ще подобрят генофонда на българите. Не съм съгласен с тези, които смятат, че по този начин ще се реши проблемът с работната сила в Европа, това е позицията на Великобритания изразена чрез „Икономист” и е опасно българските политици да подхващат тези. За България това няма да бъде валидно. Продължавам да твърдя, че за България това е проблем за нашата национална сигурност.

image

Смятам че тези хиляди, десетки хиляди млади мъже, здрави мъже, трябва да хванат пушките и както нашите предци и както европейските народи в миналото, когато някой е застрашавал тяхната територия, начин на живот, техните семейства, с пушка в ръка са се биели и са загивали.

Европа и НАТО трябва да помогнат на тези хора да се върнат и да победят тези нашественици, които им режат главите и им изнасилват жените”, допълни още Бойко Ноев.

„Европа, която е свикнала да работи в една постоянна обстановка, трудно се справя с такива неща. Европа сега ще се свие, ще се национализират системите за сигурност”, каза още Ноев.

image

Защо в България не се задържа никой, защото България чинно и много дисциплинирано, може би най-дисциплинираната страна в Европа, която приема бежанците, описва ги, сваля им отпечатъци на тези, които хване и ги регистрира, но тези хора си заминават, коментира Бойко Ноев и допълни, че трябва да направим всичко възможно, за да опазим своите граници. /  7plus7.net




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13740408
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930