Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2016 23:55 - Лечителка от Пловдив измисли рецепта за спасение от рак до живот, вижте я!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 869 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://lekuvai.bg/16887/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%
D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/


Пловдивска учителка се предпазва от рак на гърдата и други видове на болестта със специална паста!

Мая Пелтекова преподава български език, но се е научила на народни методи за спасяване от опасни болести. В това число влиза и рак на гърдата, от който учителката винаги се е страхувала.

  Тя съвсем целенасочено е проучила целия процес в развитието на заболяването и е достигнала до своя рецепта, която дори мисли скоро да патентова. Става въпрос за паста с карфиол, пише в. „Живот безрак“.
Мая споделя пред изданието, че е проучила внимателно свойствата на карфиола и след консултация с лекари е измислила рецепта, която все още я пази от рак на гърдата. Тя обаче твърди, че рецептата помага и срещу други разновидности на рака – на дебелото черво , маточната шийка , белия дроб, простатата и черния дроб .

 

 

Паста с карфиол :

Съставки – 4 ч. ч. карфиол, 1/2 суп. лъж. екстра върджин зехтин, 1/2 суп. лъж. пресован чесън, 1 суп. лъж. лимонов сок (изцеден), 1/2 ч. лъж. лук на прах, 1/2 ч. лъж. чесън на прах, половин ч. чаша прясно мляко, 4-5 скилидки чесън (пресен), 2 суп. лъж. органично олио, 3/4 ч. лъж. фина хималайска сол, 1/2 ч. лъж. черен пипер, фетучини или спагети.

 

Приготвяне – Пълни се голяма тенджера с вода почти догоре и се оставя хубаво да заври. Карфиолът се измива добре и се пуска във врящата вода. Вари се 10 мин. до омекването му. През това време се слагат чеснови скилидки в намаслен тиган на слаб огън и се задушават до омекването им (без да станат кефяви). После карфиолът се отделя и се слага в дълбок съд. Добавят се лимоновият сок, лученият и чесновият прах, маслото, млякото, солта, черният пипер и задушеният чесън. Разбива се всичко с миксер. След това се вари пастата (фетучини и спагети) и се изцежда обилно. Добавя се и сосът в тенджерата и се затопля на средно слаб огън. Сервира се с малко магданоз или сирене.

 

Учителката твърди, че ако това ястие присъства поне веднъж седмично в менюто на човек, той никога няма да бъде сполетян от гореизброените видове рак пише doctorbg.net.



Тагове:   лек,   против рак,


Гласувай:
1
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 11249328
Постинги: 14710
Коментари: 2332
Гласове: 9194
Архив
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031