Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 23:31 - Английската кралица взе НАЙ-ВАЖНОТО РЕШЕНИЕ в своя живот, ПРОМЕНЯ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1544 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://vchas.net/251691/

Английската кралица взе НАЙ-ВАЖНОТО РЕШЕНИЕ в своя живот, ПРОМЕНЯ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ!   30.05.2016 Общество 290 image

Елизабет II е решила да абдикира и да напусне Великобритания завинаги! Но вижте само защо…

Вчера, докато е подготвила своята годишна реч пред британския парламент, Елизабет е споделила пред тесен кръг шефове на BBC, че е „време да изоставя кораба“, разкри един от присъстващите, цитиран от Beforeitsnews.bg!

Кралицата е казала също, че се „Задава мощна буря, каквато Великобритания никога не е виждала до сега“.

Елизабет е отбелязала, че излизането на Великобритания от Европейския съюз ще бъде началото на края за Острова и Запада Европа като цяло.

Според детайлни анализи на MI6 до няколко години Великобритания,както и повечето държави от Западна Европа ще се превърнат в ислямска територия, и ще бъдат населени главно с мигрантите от Близкия изток, които в момента заливат Стария континент.  Тези държави ще станат изключително непривлекателни за богатия европейски елит, които трескаво си търсят нов дом.

image

Лондон вече си има мюсюлмански кмет, а по улиците на града бродят банди, които налагат Шариат с желязна ръка

Но къде ще избяга кралицата и най-вероятно цялото кралско семейство!? Има информация, че от години тя е обмисляла бягство в САЩ, но сегашната политическата конюнктура там не изнасяла на кралското семейство. Обмисляли и Нова Зеландия като вариант, но правителството на райската държава категорично е отказало да подслони Уиндзорите.

 

И тук идва голямата бомба! По непотвърдена информация от анонимен източник в Бъкингам, решението е дошло от един от любимите братовчеди на Елизабет – а в частност Симеон Сакскобургготски, който е предложил на нея, както и на други знатни европейски аристократи да се преместят в България!

Според анонимният информатор, България била една от малкото държави в Европа, която няма да бъде засегната от предстоящата война, както и от ислямската инвазия. Казано с две думи, ние наистина ще се превърнем в Швейцария на Балканите – ще запазим неутрални отношения и със САЩ и с Русия и ще се превърнем в мечтаната дестинация за Европейския елит, който и без това е влюбен в нашата природа. Тук кралицата може да прекара в мир последните си години, а Уилям и Кейт да отглеждат дечицата си в мир и спокойствие на чист въздух. Да не говорим, че преди време медии тиражираха информация, че херцогинята на Кеймбридж е луда по български мачовци.

Според източника, Борисов и българското правителство вече били запознати с този план и точно за това се взимат такива крути мерки да се предпази границата от надвисналата мигрантската вълна.

image

 

Точно за това и Дейвид Камерън лично инспектира границата с Бойко Борисов преди броени месеци, искал е да бъде сигурен, че елитът ще е в безопасност.

Ако подобен сценарий наистина съществува, то това би сбъднало пророчеството на Учителя Петър Дънов, който е предсказал, че България ще се превърне в Новия Йерусалим и ще заеме своето място като център на световната цивилизация.




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13753348
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930