Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 09:45 - Анализ на узаконяването на педофилията, инцеста и др. извращения в Евро-гейския съюз. Как и защо се случва това?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 6090 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 24.01.2017 18:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Живеем в странен свят. От години в света се наблюдава явление на промяна на общественото мнение относно моралните норми и малко по малко се извършва сексуална революция със създаването на нови покварени евро-атлантически ценности. 

Първият в света правителствен ръководител с официален еднополов брак е премиерa на Исландия Йохана Сигурдотир на 67 г., която се омъжи за лесбо-приятелката си Йоанина Леосдотир. На времето като са се женели хората са казвали: "Да им е честито, да им се народят много деца", ама сега те не могат да си раждат и единствено техните съмишленици могат да им пожелаят да си осиновят. Да, ама то не е само до осиновяването. Вече и децата от семейството могат да станат част от сексуалното забавление и се правят опити да бъдат узаконени правно взаимоотношенията между такива. 

image
Съвременно семейство. Имат си момиченце - а дали е момиченце? Ако не ги приемате значи сте хомофоби.

В Европейския съюз (който по-правилно е да се нарича евро-гейски съюз) се наблюдават все по-абсурдни предложения на редица политици с тенденция на узаконяването на различните извращения. Съвсем не на последно място се водят дебати за узаконяване на инцеста - полов акт с майка, баща, брат, сестра баби и дядовци помежду им - кой с който му падне. Води се кампания кръвосмешението да бъде представено, като "европейска джендър-норма", а всички "инцестофоби" (хората, които отхвърлят и не приемат патологичното отклонение - секс между кръвни роднини) да бъдат наказвани по съдебен път. (Ако баща ви или майка ви иска да ви опъне - не можете да им откажете! - Веднага ви определят за инцестофоби!) Представителите на "Новото джендър-общество" са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария. Според проучване, проведено от шведския вестник "Expressen", 82% от запитаните над 4000 души са против узаконяването на инцеста. При евентуалното му легализиране всички тези хора биха спаднали към графата "инцестофоби" и може да имат проблеми, ако се предприемат строги мерки спрямо противниците на кръвосмешението. Някои инцестомани в Скандинавия дори започват борба с формата на сексуална революция. Борбата срещу "инцестофобите" е важна насока в програмата на европейските неолиберали. Цитат от програмна статия на неолибералите в Скандинавия:

"Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция".
http://metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

Ето какво казва шведката Моника Елизабет Грьон, депутатка, лява социалдемократка и лесбийка:

"Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря".

Тя казва: "Възрастните могат да правят секс с когото си поискат" и заявява, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено узаконено по юридически път. Швеция е единствената страна в Европа, където вече е позволен бракът между брат и сестра, които имат един общ родител.

image
Моника Елизабет Грьон

Датската зелена партия също работи в тази насока и иска да легализира кръвосмешението. Датският политик Перниле Шкипер твърди, че "не е работа на правителството да се намесва в това кой от кого ще има деца. Това е отговорност на човека". Според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени.

В Швейцария текат дебати за узаконяване на кръвосмешението. От 2010 г. швейцарските власти обмислят възможността за отмяна на закон, който забранява инцеста. А той вече е определен като "остарял". През 2010 г. Горната камара на швейцарския парламент прие законопроект за премахване на наказателна отговорност от възрастни, които са имали сексуални отношения с членове на семейството, когато обаче това е станало по взаимно съгласие.
В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените Gruene Jugend също настоява за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на "любовта в семейството".

В Норвегия са легализирани браковете между кръвни братя и сестри. Официално в страната законодателството е установило общо 30 форми на бракосъчетания! От някаква подобна държава се беше чуло, че някой се оженил за птичка. А пък британката Грейс Гелдър се омъжила сама за себе си във ферма в графство Девън в крайните югозападни части на Великобритания. На сватбата присъствали 50 души, а родителите на булката казали, че я подкрепят и най-важното за тях било дъщеря им "да бъде щастлива".
Норвегия е сред първите европейски държави, където в детските градини е въведено тъй нареченото „алтернативно обучение“, което обучава децата по въпросите на сексуалните малцинства и сексуално разнообразие от най-ранна възраст. Така децата се възпитават в толерантност към тях. Служителите в норвежките детски градини използват илюстрирани детски книжки, запознаващи децата със сексуалното многообразие втълпявайки им идеите, че традиционните ценности са не само "отживелица", но и пречка за "толерантността" спрямо сексуалните малцинства. По инициатива на детските градини и училищата цели класове от невръстни деца са водени на традиционните гей-паради и често участват в тяхна подкрепа.

image
Берген, Норвегия. Деца, заведени да участват в гей-парад в града.

В Норвегия има и детска полиция. В Скандинавия отнемат деца от родителите им, ако не ги възпитават според новите ценностни системи. Детската полиция - Ювенална юстиция постоянно слухти и дебне чие дете да отнеме. Тя стартира от "Комитет по правата на децата". Ювеналната юстиция е просто инструмент за унищожаването на семейството и традиционната ценностна система.

Вече се представя, че семейството е отживялост и децата не са собствени. В някои страни вече има предложения, като се роди дете родителите да кандидатстват за лиценз за собственото си дете да може те да си го гледат.

Във Франция вече учат децата, че хората не се раждат мъже и жени, но когато пораснат те решавали какви да бъдат. Всичко това се основава на теорията за гендъра или джендъра развита от американския психолог Джон Мъни:
http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/08/teoriiata-za-gendyra-myj-li-ste-ili-jena-ili-quot-neshto-quo.1359881

Учат ги, че родителите можели да бъдат две майки или двама татковци. Казват им, че бащите можели да носят поли и рокли (жените започват да носят панталони през ХХ век, като това произлиза от лесбийките, по-рано не е имало такава щуротия), а също са въведени и специализирани "учебници" за промиване на мозъците. Новата образователна програма във Франция се нарича „Азбука на равенството“. За по-възрастните ученици са подготвени цветни учебници с картинки съдържащи всички подробности, приличащи повече на порнография. Друга книга за деца се нарича „Баща ми носи рокля“. Тези книги са призвани дори да заместят класическата литература за децата на 3 и 4 години. В градчето Нант вече има момчетата, които да ходят на училище в поли и смятат това за напълно нормално.

image
Ученици от Нант с поли

image
Ученици от Мексико също приемат идеята за джендъра и започват да носят поли и рокли

image
Ученици с поли още от някаква друга държава

Кметът на Копенхаген (Дания) директно предлага децата да бъдат възпитавани в "духа на хомосексуализма".

В някои европейски страни вече има детски градини от нов тип, където обличат децата в дрехи от противоположния пол (едва преди 50 г. жените в западния свят започват да носят масово панталони в резултат от манипулиране и модно рекламиране, сега правят това с мъжете). На момиченцата им рисуват мустаци и бради и им дават да си играят с играчки характерни за другия пол. Момченцата слагат поли, рокли, женски обувки и се червисват.

За да може да се увеличава броя на педерасите в различни храни в САЩ, Канада и други страни са вкарвани генно женски хормони.

image
 Първите мъже с поли на подиума дефилират в модната колекция на Гутие през 1985 г.

image
Вече се рекламират мъжките "джендър" поли за уеднаквяване на половете, както са направили преди 55 г. с жените, когато те започнали да носят панталони покрай лесбийките

image

image
За поръчки по каталог

image
От пролетно-лятната модна колекция

image
  Дори и рапърите носят "джендър" поли и вече има над 20 по-известни рап изпълнители, които носят поли и рокли и като че ли започва да става мода в рапа, както и обръщането на резбата, неслучайно вече тръгнаха и вицове за рапърите - Може ли да си рапър и да не си обърнал резбата? Поне на половина?
На снимката Kanie West, който в интервю през 2005 си признава, че е гей (бисексуален).

image

image
Lord Jamar с пола стил, като Kanie West (гей) от сингъла "Вдигни си полата"

image
Малките рап слушатели започват да носят поли

image
Еминем от ляво, бисексуалния Puff Daddy от дясно и двамата богохулно с кръстове на врата

image
Justin Bieber също е джендър с пола

image
Някои рапъри излизат и с рокли

image
Гей рапъра Young Thug от Атланта харесва леопардови рокли
 
image
Карето също е на мода - Puff Daddy

image
Рапъра Snoop Dogg

image
Oще някакъв рапър с бабешка пола, каквито са били модерни преди 60-70 години

image
Рап изпълнителя Mos Def от Бруклин

image
Рапъра Wiz Khalifa си пада по плисирани поли

image
На снимката кой мъж, кой жена (има ли въобще жени) не е ясно (поне двама са мъже). Рапъра Jaden Smith с пола.
 
image
Jaden Smith, този път си е сменил полата с друга

image
А тук е в комплект

 image
Някои рапъри са по-старомодни и предпочитат дълги рокли до земята

image
При получаване на музикални награди може да си с рокля и риза отгоре (якето е понеже е хладно)

image
На който му е топло може да кара и по тениска

image
Бисексуалният CeeLo Green също си има хубава рокля и костюмче

image
Рап изпълнителя 2 Chainz от Колидж Парк, Джорджия

image
Рапъри с поли

image
"Специални" рокли за рапъри. На снимката рапъра ASAP Rocky, който е хомосексуалист.

image
Други предпочитат поли на розички

image
"Сватба" на рап изпълнител

image
Новата модна колекция - сако и пола

image
Зимна модна колекция поли

image
Модният пролетно-летен сезон предлага роклички

image

image

image
Токчетата също са на мода

Преди 100 г. е изглеждало абсурдно жена в панталони, а през 50-те години на ХХ век тук-таме някоя феминистка1 и лесбийка можело да се види облечена така. Обърнете внимание на архивните кадри от 50-те и началото на 60-те - никъде няма жени с панталони. И до ден днешен истинските жени носят поли и рокли, ако не през цялото време, то поне от време на време.
Не се безпокойте, ако възприемате нормално жените в панталони (няма значение дали сте жена или мъж), които никога не обличат женски дрехи, като поли и рокли, след 10-15 г. ще възприемате и мъжете в поли и рокли, като на снимките, а също и транссексуалните мъже от "третия пол", които не знаят мъже ли са или жени. Тези неща не стават изведнъж, а малко по малко. (Разбира се прочелите този анализиращ постинг имат невероятния шанс да могат да преосмислят реалността на истинското положение на нещата и живота си и да не живеят по течението, а да се променят в правилна посока и да престанат да бъдат жертви!)

А ето и какво казва Библията по въпроса:

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5)

В Израел има движение на ортодоксални евреи традиционалисти, които като видят жена облечена неморално според библейските стандарти в прекалено къса пола или рокля или в мъжки дрехи - панталони или гащета я бият.
В Германия родителите, които не позволяват на децата си да посещават уроци по хомосексуализъм са наказвани. Но понякога на самите деца им е противно всичко това. Те си имат вградено усещане за правилно и неправилно независимо от уроците. Има случай на едно момиченце, което след един урок до такава степен се отвратило, че не искало да ходи на лекциите и вкарват родителите му в затвора и благодарение на инициатива и демонстрации на други родители са освободени от затвора след няколко дни.

image

Във Франция след срамната, но наричана "велика" френска революция от Наказателният кодекс е отпаднало кръвосмешението още преди 200 години.

Въпреки че става въпрос за извращения и потомството от подобни бракове от миналото е известно, че се изражда, платени или извратени псевдоучени надигат глас за полезността... Австралийският учен Алън Битлес твърди, че сексуалната връзка между близки родственици е "здравословна".

image

Според манипулиращите обществото контрольори "Целта оправдава средствата". За целта промяна на ценностната система на хората, свръхбогатите дават по 2 трилиона долара на година, за да се зомбира и преиначава светът и да се уеднакви и обезличи човешкото в човека, представата за добро и зло, правилно и неправилно, грях и благочестие. Извършва се психическа агресия опитваща се да превръща хората в изроди с патологични отклонения. Правени са всевъзможни експерименти за деформирането на представата на хората за красиво и грозно, за добро и зло. Вие различавате ли добро от зло? Красиво от грозно? http://ernest.blog.bg/izkustvo/2014/10/02/liubovta-na-pikaso.1301559
Дори преди няколко години обявиха и любовта за болест. А можете ли да обичате? Различавате ли любов от курвалък? Можете ли да обичате за цял живот при първото си влюбване? (Казвам го за хора с нормална сексуална ориентация!) Разбирате ли за какво говоря или сте жертви?
 http://ernest.blog.bg/drugi/2011/10/25/liubovta-klasificirana-ot-uchenite-kato-quot-bolest-quot.841395
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598

Всевъзможните извращения малко по малко се узаконяват. Така например патологичното отклонение зоофилия в Германия не е престъпление още от далечната 1969 година, като практикуващите този вид секс, значително са се увеличили, а клиенти на публичните домове официално предлагащи тази услуга са както мъже така и жени. А от своя страна, германските зоофили, чиито интереси се защитават от организацията ZЕTA са убедени, че такива морални въпроси, като сношение с животни не трябва да вълнуват законодателите във Федералната република.

Американският президент Обама в своя реч подкрепя и толерира легализирането на 30 видове „сексуални ориентации.” (Ние явно сме изостанали, тъй като дори не сме и ги чували и не знаем, че били толкова много, ама и не щем да ги знаем всичките!) Той не само се изказва „за” узаконяване на „еднополовите бракове,” но и със специална директива обяви: „Борбата за правата на сексуалните малцинства в чужбина е приоритет във външната политика на САЩ.”

Деморализацията на света се е превърнала в директива N 1 на Американското правителство. От речта по време встъпването на Обама във втория му мандат става ясно, че главната мисия на САЩ към настоящия момент е защитата на правата на хомосексуализма не само в САЩ, но и в целия свят. Цитирам:

„Нашият път не може да се смята за извървян, докато законът не се отнася с нашите братя педераси наравно, както с другите хора. Ние ще обновяваме институтите, които разширяват нашите възможности за управление на кризи в чужбина. Ние ще подкрепяме демокрацията от Азия до Африка, от Америка до Близкия Изток - защото нашите интереси и нашата съвест ни карат да действаме от името на онези, които се стремят към свобода.”

През юни 2015, Върховният съд на САЩ разреши еднополовите бракове и американски учени настояват да се отърсим от предразсъдъците спрямо педофилията, която вече трябвало да се нарича "интимност между поколенията".

Как и защо се случва всичко това?

В света има духовна невидима война между доброто и злото. В Библията има определени стандарти за святост, добро и греховно, но когато някой вярва в противоположната на Бог сила и иска да унищожи християнството, той започва с промяната на ценностната система и въвеждането на неморални неща забранени от Бог, но прокламирани в луциферианството и повечето сатанински секти.

Ето какво казва Божието слово:

„С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.” (Левит 18:22)

„Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.” (Левит 20:13)

„Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове.” (Второзаконие 23:17)

„Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.” (I Коринтяни 6:9-10)

„Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.” (Послание към Римляните 1:26-32)

„законът не се налага за праведния, а за беззаконните и непокорните, за нечестивите и грешните, за неблагоговейните и скверните, за убийците на бащи и убийците на майки, за човекоубийците, за блудниците, мъжеложниците, търгуващите с роби, лъжците, кълнящите се на лъжа, и за всичко друго, що е противно на здравото учение” (Първо Тимотея 1:9-10)

А още за чистотата в брака:

 "Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците." (Послание към евреите 13:4)

Като предпоставка за възникването на сексуалната революция и разврата по време на хипи движението е появата на порно списанията. В миналото е имало апокрифни издания за окултизъм смесени с разврат (такива са им вярванията), а през декември 1953 г. (тъкмо за Коледа понеже се счита за "християнски" празник) се появява Playboy.

image

Първият "модел" е Мерлин Монро, която е добре известно, че била любовница на Антон ЛаВей основател на Църквата на сатаната и участвала по време на сатанински ритуали заедно с него - тоест тя вече си е била продала душата. Те се запознали докато тя била стриптизьорка в нощен клуб, а там ЛаВей свирел на клавишни. Когато участвала с него в сатанински ритуал на връщане с колата по пътя ударила един свещеник. От влизане в затвора я спасил ЛаВей, който работел и като фотограф в полицията. За да се снима гола в списание Playboy за сумата от 50 000 $ е Монро е уредена от масона Joseph Schenk, а във филмовата индустрия е вкарана от Darryl Zanuck.

image

image
Снимки на Джейн Менсфилд (актрисата членуваща в сатанинската организация на ЛаВей, по която е направена куклата Барби) с Антон ЛаВей по време на сатанински ритуали 

 Създателят на Playboy Хю Хефнър (в наши дни е защитник на хомосексуализма) членувал в сатанинска секта в която принасяли в жертвоприношения зайци към дявола от където идва и емблемата със заека. След две сбирки, на които присъствал Хефнър заради убийството на млада жена вкарват ръководителя в затвора и сектата се разпада. 
Момичетата проститутко-модели избрани за момиче на всеки отделен брой на Плейбой първо трябва да преспят с Хю Хефнър. Ако му откажат трябва да напуснат. В главната квартира, където са моделите на Плейбой неслучайно се организират развратни партита за елита с присъствието на известни личности и богаташи, където за да спи някой с модел на Плейбой трябва да си плати 200 000 долара.

Порнографията не възниква случайно и сама за себе си, но като контра на дадения от Бог морал. Исус Христос казва, че даже пожеланието е грях:

"Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействал с нея в сърцето си" (Матея 5:28)

Разбира се това се отнася и до момичетата и жените към момчетата и мъжете.

Трябва да се има предвид, че в някои окултни учения и ложи има хомосексуално-педофилски ритуали или още и жертвоприношения. Обикновено за целите на тези сатанински или магически ритуали се използват деца на 2-3 до 5 годишна възраст. След ритуалите те са убивани в чест на дявола. В книгата Master Therion публикувана през 1929 г. известният сатанист Алистър Кроули твърди, че най-добрата жертва за дявола е дете до 5 г. възраст. Твърди се, че годишно изчезват 7-8 милиона деца по света и са използвани за жертвоприношения.
В "сатанинската библия" на създателя на Църквата на сатаната Антон ЛаВей в раздела "САТАНИНСКИЯТ СЕКС" във връзка със сатанинския секс и сексуалните извращения пише:

"Сатанизмът толерира всякакъв вид сексуална активност, която истински задоволява вашите сексуални желания — било то хетеросексуална, хомосексуална, бисексуална или дори асексуална, ако щете. Сатанизмът одобрява също всякакъв фетишизъм или отклоненост, която би засилила сексуалния ви живот, доколкото това не включва някой, който не желае да бъде включен.
  Широкото разпространение на отклоненческото или фети-шисткото поведение в нашето общество би смаяло въображението на сексуално наивните. Има много повече сексуални разновидности, отколкото непросветеният индивид може да си представи — да изброим само няколко от по-преобладаващите: трансвестизъм, садизъм, мазохизъм, уролагния, ексхибиционизъм. " (Anton LaVey, Satanic bible)

image

В сатанинската църква и във вещерските култове се извършват хомосексуални сватби. И на места те направо дават оферти за извършване на бракосъчетания в техните "храмове" на хомосексуални двойки.
http://www.christianpost.com/news/the-satanic-temple-says-homosexual-marriage-is-a-sacrament-offers-to-marry-gay-couples-in-michigan-121410/
При някои от ритуалите хомосексуалните сатанински двойки извършват съчетания на гробищата, но вероятно, това не е задължителна част от бракосъчетанието.

image

image

Мога още да посоча окултния орден ОТО (Ordo Templi Orientis), произлязъл от масонството и илюминатизма.Той се състои от доктринална система, наричана Телема от дванайсет степени. При осма степен се счита, че започва „просветлението” (илюминатизма), носеща имената Pontiff of the illuminati и Epopt of the illuminati. В девета степен (Initiate of the Sanctuary of the Gnosis) се въвеждат различни сексуални техники, а в единайста степен са аналните (содомитските) хомосексуални магически практики.

Магьосническия клон Pr Tnr Kmt също парадира, че извършва хосмосексуални бракосъчетания. Във вещерския клон wicca положението е същото. Почти всички вещерски секти наблягат на това. Бившата вещица Дорийн Ирвин, от която в продължение на месеци били изгонени 47 демона, в книгата си Freed from witchcraft (Освободена от магьосничество) разказва за времето преди да стане християнка:

  „Лъжа, измама, псувни, най-разюздани страсти – дори убийства – бяха оправдани... Главният сатанист не се тревожеше от моето проституиране. Вярваше, че колкото по-голямо зло опрости или постигне на земята, толкова по-голяма ще бъде наградата му... Бях свидетелка на отвратителни злини и на грозни оргии в храма на сатанистите, но трябваше да видя далеч по-лоши неща в сборището на вещиците. Всички събрания включваха ужасни сцени на извратен секс... Много черни вещици бяха лесбийки или хомосексуалистки. Садизмът се практикуваше много често... Представете си повече от 100 черни вещици да вземат участие в подобни перверзии в едно и също време...”   

image
Вещерска лесбо сватба по магьосническия клон Wicca, но тъй като вещиците са от еврейски произход още са поставили и традиционната Хупа (покривало за над главите им символизиращо небето и Бог, който отгоре вижда всичко), както е в еврейската традиция (да припомня, че еврейския народ е избран от Бог и заповедите в Тората, Стария завет първоначално специално са дадени за евреите и подобна сватба е пълно похулване на Бог и благословенията за еврейския народ)

Друг вещерски клон е Александровската традиция основана от Александер Сандерс в който се практикува свободно инцеста. Когато той бил на 16 г. веднъж като се върнал в къщи от училище заварил майка си гола в центъра на пентаграма. Тя му казала, че е вещица и след като го обладала сексуално го "посветила" във вещерството.

image
Сандерс

image
Магьосническата секта (ковен) на Сандерс, където се изпълняват "сексуална мистика" (оргии)

Една от основните причини за опитите за налагане на педофилията е ритуалната педофилия и жертвоприношението на малки деца разпространена в различни сатанински тайни общества, като примерно елитарното сатанинско общество The Ninth Circle (Деветият кръг), в което участват всички папи от 1773 г., насам, някои католически кардинали, английското, холандското и датското кралско семейство, поне двама души от английския парламет и т.н.
http://ernest.blog.bg/drugi/2017/01/05/seksnasilie-nad-deca-i-sataninski-rituali-v-rimokatolicheska.1500853

Друга причина за налагането на извращенията е намалянето на населението на земята по идеята на Малтусианската теория. Добре известна е тезата за "златния милиард", но в Елберт Каунти, щата Джорджия има издигнати плочи на техния завет - програма, че на земята трябва да останат половин милиард души.  
http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

image
Издигнатият анонимно монумент в Елберт Каунти, където на осем езика е записано да се намали населението на земята на 500 000 души и да се поддържа такова

Така неслучайно в Австралия вече обсъждаха закон, който да позволи “конфиденциално стерилизация на деца на всякаква възраст по тяхно желание, стига психолог да прецени, че са достатъчно зрели за това решение”.

През 1990 г. американският политолог Джоузеф Овертон вицепрезидент на Mackinac Center for Public Policy разработил стратегия, как да бъде променяно обществото с аморалните явления и да ги превърнат в приемана норма. Той предложил така наречения "прозорец на Овертон" състоящ се от пет степени, които постепенно се изместват на принципа на идеята за промяната на обществото малко по малко разработена в началото на ХХ век от фабианските социалисти във Великобритания. Първата степен на нещо подобно е "немислимо", но след известно време се превръща в "радикално", след това в "приемливо", по-късно в "разумно", а след това в популярно и последната степен "обществена норма".

image

Прозорецът на Овертон

Неговата идея е на дадената тема първоначално да бъде дадена гласност от някаква група хора, които да разискват въпроса и да започнат "преместването в прозореца". Примерно академичен симпозиум. Така например на 17 септември 2003 г. в Балтимор, САЩ е направена конференция с водещите психолози от специализираните институти в САЩ за легализирането на педофилията, на която да се гледа, като на "още една сексуална ориентация". Присъствали са представители от водещите университети в САЩ - Харвардския университет, Университета в Луисвил, Илинойския университет и др. на това събиране психолозите решили, че имало много хора, които да харесват2 деца и трябвало да им помогнат и да накарат обществото да ги приеме и да докажат, че това е нормално явление. А с това свалянето на възрастта на разрешената възраст на полово общение с деца. Така "прозорецът на Овертън" да бъде задвижен в посока приемливост, а след това и по-нататък. (Добре е да се обърне внимание и на факта, че педофилите в почти всички случаи са хомосексуални или бисексуални.)
По същия начин се прави и с хомосексуализма и хомосексуалните бракове. Като под предлог за демокрация започват да дискутират дадена тема, която става приемлива в обществото. Тръгват тези от третия пол с това да могат да изразяват публично своите сексуални предпочитания, след това да имат равни права, като останалите хора. Това води до правенето на демонстрационни паради, а по-късно вече искат легализирането на техните взаимоотношения като официални бракосъчетания. Едно е ако си живеят някъде там и не парадират с техния начин на живот, а съвсем друго да започнат да се афишират. Третата степен в прозореца на Овертън е "разумно", а за да се стигне до четвъртата степен "популярност" започват да се снимат и популяризират филми и песни за хомосексуализма и се появяват в различни телевизионни шоу програми. Могат да се споменат певиците Мадона, Бритни Спиърс, Кати Пери и Кеша. Съответно, когато някой играе по свирката на задкулисните манипулатори получава високи награди и такива певици и албуми с такава насоченост са популяризирвани.
По време на турне на сцената Мадона имитира хомосексуална сватба с Кристина Агилера и Бритни Спиърс, с които публично се целува, с двете, една след друга.  
 Поп певицата Ke$ha моментално става популярна след издаването на дебютния си албум Animal през 2010 г., когато е на 22, но е с опит като 40-годишна проститутка (дори нейната майка не знае, кой е баща й сред многото мъже, с които е била). Според статиите Ke$ha пее за неща от живота й - пикаене в Don Perignon, купони в барове за травестити, а в песента Tik Tok, която става №1 в 11 държави става въпрос за момчета, които искат да потъркат онази й работа и миене за зъби с уиски Jack Daniels след див среднощен запой. На 19 ноември 2010 Ke$ha издава първото си EP - Cannibal, чиито сингли са We R Who We R и Blow в подкрепа на хомосексуалистите. Имайки предвид текстовете и тенденциите следвани от манипулиращите музикалния бизнес никак не е случайно, че Кеша веднага е номинирана за над 40 награди, и е спечелила повече от 15. Някои от тях са на MTV и Billboard. Положението с бисексуалната певица Кати Пери е подобно. Песни посветени на еднополовата любов и лесбийството на Кати Пери, която получава наградата Грами през 2014 г. са: “I Kissed a Girl”, "Ur So Gay" и “Same Sex”. 
От всички съществуващи музикални стилове най-разпространено е сменянето на пола сред емотата, а най-много хомосексуализъм и бисексуалност е сред рапърите, както и вече носенето на поли и рокли, за което стана въпрос.
Повече за манипулациите в музикалния бизнес на:
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/prikritiiat-satanizym-pri-beyonce-riana-jay-z-eminem-i-dr.1435889

Същото е положението и в киноиндустрията. А за малките в детските филмчета са вкарвани скрити сексуални символики и окултизъм. Добър постинг по този въпрос:
http://ernest.blog.bg/drugi/2015/01/06/konspiraciiata-za-animacionnite-geroi-santa-klaus-pepeliashk.1328346

 

image
Скритият надпис с цветята - gay, а пчеличката преди него на английски bee (символично означаващо "бъди")

image
Aлиса в страната на чудесата

image
 От анимацията Тоy story

"И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;  шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат." (Римляни 1:28-32)

"А това да знаеш, че в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържани, свирепи, неприятели на доброто, предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви, имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; също от такива страни. Защото от тях са ония, които се вмъкват в домовете и подмамват обременени с грехове женища, водени от различни страсти" (2 Тимотея 1-6)

 Изберете доброто и праведността с Господа. Изповядайте с устата си следното:

Аз повече няма да бъда жертва! Аз се покайвам за моите съзнателни и несъзнателни грехове и те моля Господи да ми простиш в името на твоя възлюблен син Исус Христос, който бе разпънат на кръст и възкръсна на третия ден и да ме водиш в праведен живот според Твоите стандарти. Амин! 

"И тъй, покорявайте се на Бога, но противете се на дявола, и той ще бяга от вас." (Яков 4:7)

 Други постинги по темата:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/06/01/ot-es-praviat-opititi-za-uzakoniavaneto-na-kryvosmeshenieto-.1269791

http://ernest.blog.bg/novini/2013/07/06/padenieto-i-razlojenieto-na-obshtestvoto-pyt-kym-noviia-svet.1127362

http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/04/02/bylgariia-legalna-travestitna-dyrjava.1351079

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/09/06/promiana-na-cennostnata-sistema-na-horata-tainite-poslaniia-.1294821 
 --------------------

1 Движението на феминизма започва от лесбийките и бисексуалните жени членуващи в тайни общества в края на XIX век и придобива сила в началото на ХХ век.
В разговор с филмовия продуцент Ааарон Русо веднъж Николас Рокфелер го попитал знае ли каква е причината да възникне феминизма. Русо се чудил и накрая Рокфелер казал: "Ние Рокфелер направихме феминизма." Както изяснил Николас Рокфелер причините за създаването на еманципацията са две. Едната - че преди да тръгнат масово да работят жените не можели да им взимат данъци, а втората, че от момента, когато жените тръгнали да работят вече не разполагали с време да възпитават и да се грижат за децата си. Тук мога аз да доизясня, че по този начин се нарушава по-лесно християнския морал и се унищожава моралнатa ценностна система. Tоест по-лесно се унищожава християнството и се опитват да налагат нова деградирала ценностна система основана на луцифериански принципи.

2 То трябва да си сбъркан да не харесваш деца, ама не в този смисъл, който те влагат. Още в древността, колкото и на моменти някои народи да са били развратени и деградирали с проституция и др. хората са приемали правенето на секс и създаването на семейства, едва след встъпването на полова зрялост.
За да накарат хората да съгрешават спрямо Бог и Неговия морален стандарт в началото на ХХ век в много страни вкарват брачни ограничения забраняващи в ранна възраст да могат да се женят. А в същото време започват да приемат закони разрешаващи правенето на секс от по-ранна възраст (така например в България може да се прави секс с 14 г. според чл. 149, ама в същото време не може да се женят, а в Холандия законът разрешава от 12 г.). С вкарването на тези закони също се преекспонира и понятието "педофиля" и в продължение на десетки години се изражда и това. Педофилия е склоняване към секс на недостигнали полова зрялост (сексът преди сватбата или годежа е грях и безчестие), но в различните закони на различни страни или в САЩ различни щати можете да се натъкнете на съвсем различни определения. В миналото хората са създавали връзки и са се женели известно време, след като на някое момиче й дойде мензиса, докато мъжете са били по-големи. Обикновено булките са били от 14 до 20 г. Но с вкарването на ограниченията започват да наричат включително и нормалните взаимоотношения "педофилия" за продължителен период от време (в САЩ е имало щати, където се е считало за "педофилия" някой на 21 г. да бъде с момиче на 16 г., което е пълна лудост, a в същото време в САЩ има щати, където законът не е променян от 200 г. и момичетата могат да се омъжват на 14 г., като примерно щата Мисисипи и там мъж на 45 се жени за 14 годишна). Майката на известната Лос Анжелиска проповедничка Ейми Семпъл Макферсън с една от първите мега църкви Foursquare Church с над 5 000 души членове (5 300 седящи места в църквата) в първата половина на ХХ век на име Милдред (Мини) се омъжва в Салфорд, Онтарио (Канада) на 15 г. за 50 г. мъж (Джеймс Кенеди) в края на 80-те години на XIX век и това е нещо обикновено. Те са сериозни християни със служение в Армията на спасението, членове на Методистката църква. Мини още като малка си играела с куклите и нейните приятелки на Армията на спасението (Salvation Army). Взимате и разглеждате списъците на английските, френските и примерно италианските крале и князе, на колко години са им били булките в продължение на около 1000 г. и ще ви стане ясно за какво говоря. Кралят може да е на 25-45-55-60 г., а булката е най-често между 14 и 18 г., едва около 20% са на 19-20 г. Тези неща са ясни на хората от аристокрацията, понеже могат да си проследят част от потеклото, но простолюдието бързо забравя и едва изследвания по въпроса могат да припомнят истинската картина на нещата и понятията и какво е отношението на Бог към тези неща. Според неканоничните текстове Дева Мария сe сгодява нa 14 г., ражда Исус на 15 г., а се предполага, че Йосиф е бил около 50 г. вдовец с четири деца от по-раншния си брак с жена на име Ана. В еврейската традиция (която е по Бог) от 3 000 г. насам момичетата стават пълнолетни на 12 след бат мицва, а момчетата на 13 след бар мицва. Това е възрастта, от когато те носят отговорност пред Бог и са обучавани в Тората (Петокнижието на Моисей). Съвременната традиция е момчетата на бар мицва да четат от Тората в синагогата. Неслучайно Исус е заварен в Храма на 12 г. преди още да е станал пълнолетен и да е обучаван в Божия закон. След бат мицва момичетата могат да се омъжват. Това означава да се сгодяват и известно време след това (от 1 до няколко години) да се омъжват.
В миналото когато някой голям си харесал момиче (независимо дали е на 11-12 или 13-14 г.) отивал и се договарял с родителите на момичето и след няколко години, когато родителите преценели, че е пораснела се женели. В случаите, когато момата била влюбена, а родителите не разрешавали - те бягали и се женели. Жулиета от известната история се омъжва тайно за Ромео преди да е навършила 14 г., а се самоубива на рождения си ден. Ако Ромео и Жулиета живееха сега в наше време, в половината страни по света, където има възрастови ограничения за бракове, те пак биха се самоубили, понеже не биха им разрешили да бъдат заедно и да са семейство. А има и още нещо. Нали ви е ясно, че Ромео не е бил на 13-14 г., като Жулиета и в някои страни биха го обявили за педофил. По разбираеми причини в повечето от страните в наше време не е желателно да се създава връзкa преди 16-17 г. възраст, дори когато става въпрос за първо влюбване, но е желателно да се изчакват.



Тагове:   инцест,   подефилия,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665375
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031