Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2016 20:10 - ВТОРАТА АНАНДИ ОТ ИНДИЙСКИЯ ФИЛМ "МАЛКАТА БУЛКА" ОБЕСЕНА ИЛИ УБИТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Мистерия около смъртта на звездата от "Малката булка"

7 април 2016 15:27 | Редактор: Иглика Игнатова

  40   Още по темата
  imageКакви са версиите за смъртта на звездата от "Малката булка"  

Мистерията около смъртта на индийската актриса Пратиша Банерджи, позната на българската публика от сериала "Малката булка", се заплита. 24-годишната красавица беше намерена обесена в дома си в Мумбай.

Викаш Гупта, едно от големите имена в кино и ТВ индустрията на Боливуд и близък приятел на трагично загиналата актриса, твърди, че тя е била убита, съобщава Нова телевизия. Той публикува в социалната мрежа Facebook "Кърваво писмо", в което открито изразява подозренията си.

Гупта помества и снимки от аутопсията на 24-годишната звезда, на които се виждат синини и кръвонасядания.

Откриха мъртва звездата от "Малката булка" Пратиша Банерджи

Към него са се присъединили с подписите си още куп индийски звезди от сериалите - Сидхарт ШуклаАда ХанЛеена ДиасСмита Бансал. В документа приятелите на Пратиша заявяват, че според тях полицията е била заблудена, медиите и обществото - също. И разказват своята версия за живота, любовта и проблемите на Банерджи.

"Ако Пратиша се е самоубила, защо лицето ѝ е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото ѝ. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуала, който го предхождаше, ясно се виждаха раните - те могат да бъдат получени само при удари по носа и бузите. Едва сега ги видяхме и снимахме. Информирахме всички за тези белези, за късния нощен пост, който е изпратила, преди да бъде намерена мъртва. С него е молела за помощ и да бъде измъкната от тази връзка. Информирахме за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби - жената, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор откъде са следите по лицето й, ако се е обесила. Това не беше прекрасна връзка, както всички я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие", твърдят приятелите наПратиша.

Ден преди това излезе информация, че различни видове лекарства, голямо количество алкохол и късове от цигари с неустановен произход са открити в къщата на ПратишаБанерджи. Това съобщава "Хиндустан таймс", цитирайки източник от полицията на Мумбай.

Партньорът на красивата актриса, която бе намерена мъртва на 1 април, е споделил по време на разпита, че Пратиша в последните дни пиела много. Скандалите между тях били по този повод.

Екип от шест полицейски служители, включително една жена, са извършили огледа в жилището на Банерджи.

Източник: Novanews.bg





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13775372
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930