Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2016 20:34 - Соломон Паси притеснен: Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.blitz.bg/news/article/403156

Соломон Паси притеснен: Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието! САЩ трябва да засилят военното си присъствие в нашата страна, за да не сме мишена на терористите, категоричен е шефът на Атлантическия клуб Публикувано: 2 апр. 2016, 19:10 | Обновено: 2 апр. 2016, 19:10 image image image image прочитания: 10229 |коментари: 166 София, България image     Още по темата image Пат Бюканън: Трябва ли САЩ да рискуват ядрена война с Русия заради България?  3515276
Голямо дрънкане на US-оръжие от 4 април на полигона "Ново село"  403312
Тайнствен военен съд на НАТО се е насочил към пристанището на Варна  256580
Дойче веле: Гневно, но невъзмутимо - така Москва ще парира плановете на Пентагона в Източна Европа  3910681
От ВМС разкриха защо се струпват кораби на НАТО във Варна  464908
САЩ изпращат бронетанкова бригада в Европа, нейни части ще бъдат дислоцирани в България  826244
 
България и Западът допускат грешка като не се въоръжават достатъчно срещу Русия. Друга грешка е, че не я уважават, колкото трябва. Това заяви в ефира на Дарик председателят на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси. САЩ трябва да засилят военното си присъствие в нашата страна, включително с изграждане на съвместни военноморски бази, категоричен е Паси. Той е убеден, че колкото повече военни бази имаме, толкова по-голяма ще е сигурността ни по отношение на тероризма.

Българският кандидат за генерален секретар на ООН Ирина Бокова има всички шансове да спечели поста, въпреки обществената дискусия в страната между фенове и противници на кандидатурата й, която не работи в наша полза, коментира още Соломон Паси.

Сътрудничеството с Русия в борбата с тероризма е неизбежно и без нейната помощ Западът няма да се справи, заяви Соломон Паси. Според него в поведението си спрямо Русия и Западът, и България допускат две големи грешки:

"Първата голяма грешка е, че ние не уважаваме достатъчно Русия, а втората голяма грешка е, че ние не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия. Имаме нужда от много по-спокойна риторика спрямо Русия, нашата изнервена риторика дразни и има обратен резултат. И второ, имаме нужда от много повече въоръжения, които да бъдат поставени на границата с Русия. България е тази граница".

САЩ трябва да засилят военното си присъствие в нашата страна, категоричен е Паси:

"Така, както изградихме американски военни бази в България, имаме нужда вече и от военноморски бази. И смятам, че това трябва да е основна мисия на отношенията, които имаме със САЩ - изграждане на военноморски бази по черноморския бряг на България, съвместно със САЩ, съвместно с НАТО".

Според Соломон Паси, колкото повече военни бази имаме, толкова по-малка ще е вероятността да станем мишена на терористите:

"Терористите предпочитат да нападат метро, детска градина, болница, улица, спирка, мол - там, където са събрани много невинни и незащитени хора. Терористите са страхливци, те не нападат военни съоръжения, те не нападат военни бази".

Обществената дискусия в България относно номинацията ни за генерален секретар на ООН е между фенове и хейтъри и това не работи в наша полза, коментира Соломон Паси. Въпреки това, той е убеден, че Ирина Бокова има всички шансове да спечели поста:

"Нашето желание да имаме генерален секретар е реалистично и в огромна степен зависи от мобилизацията на правителството и енергията на нацията".

Сумата от 106 хиляди лева, отделена от външно министерство за кампанията на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН, Паси определи като комична.

ТОЗИ ЕВРЕИН МРАЗИ ПРАВОСЛАВИЕТО И РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13770636
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930