Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2016 22:10 - МОНАХИНЯТА ОТ СИРИЯ АГНЕС МАРИАМ: Терористите правят секс с 9-годишни момичета! Много от тях умират, организмът им не издържа
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.vestnikataka.bg/2016/02/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%85%
D0%B8%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE/




26 февруари 2016, петък
 | публикувано от Вестник Атака МОНАХИНЯТА ОТ СИРИЯ АГНЕС МАРИАМ: Терористите правят секс с 9-годишни момичета! Много от тях умират, организмът им не издържа

ПАВЕЛ ГОРОХОВ

image

За главата на монахинята от Сирия Агнес Мариам терористите няма да пожалят нищо

 Монахинята от Сирия Агнес Мариам, която отива в Русия, за да й връчат награ­дата „Темида-2015”, съобщи за „езера от кръв”, които проливат терористите от „Ис­лямска държава”.

Основателката на християнски мана­стир, която през последните години съ­бира доказателства за зверствата на джи­хадистите и става главен враг на ИДИЛ, разказва в интервю за „Московски комсо­молец“ за надеждите си да върне сирийци­те „към техните корени и християнското им наследство”.

Майка Агнеса, чийто баща е бил па­лестински бежанец, прекарва 22 години в ливански ма­настир, но през 1983 г. решава да основе ма­настир в сирий­ския град Кара, върху руините на предишна такава обител, датирана от 5 век.

По думите на монахинята, борбата й с тероризма започва през 2011 г.

„Отидох в град Хомс през ноември 2011 г. В западните медии се говореше за мирни демонстранти – привърженици на „Ислям­ска държава”. Всъщност това бяха взво­дове от камикадзе. Тяхната цел бе да сеят насилие, да парализират мирния живот в града.

ЗА ЕДИН ДЕН ВИДЯХ НАД СТО ТРУПА В БОЛНИЦАТА.

imageВидях езера от кръв. Имам всички виде­озаписи оттогава, обясни на журналисти­те Агнес. „После на Запад казваха, че Асад е направил всичко това, но аз имам списъ­ци на загиналите – 75% от тях са правител­ствени войници. Убиха ги, за да дестаби­лизират обстановката и да свалят Асад от власт. Тогава още не беше ясно, кои са тези хора, които направиха касапницата”.

Разказвайки за съвременните нрави, ца­рящи на превзетите от терористи терито­рии, монахинята заяви, че „в ИДИЛ няма такова нещо като обществен живот”. По думите й всичко се върти около джамия­та, където жените не могат да ходят. Агнес казва, че екзекуциите там са всекидневни.

„Наскоро едно момиче го убиха с тояги, защото си е направила профил във фей­сбук, отбеляза монахинята.

Освен това по думите й, за екстремисти­те от ИДИЛ няма разлика кого изнасилват в рамките на „сексуалния джихад”.

„При тях има официален обичай – да из­насилват жени, които не спазват правилата на исляма. Сестра, майка, дъщеря – няма значение”, разказа тя, като добави, че един от техните лидери е изнасилил 700 жени в сирийски регион, в който дори не е имало власт на ИДИЛ.

По думите на Агнес,

„СЕКСУАЛНИЯТ ДЖИХАД” Е ПРИКРИТИЕ НА РАЗВРАТЕНО­ТО ИМ СЪЗНАНИЕ И ТЯЛО.

imageТерористите са се научили да заобика­лят традициите на исляма, благодарение на понятието „сватба за два-три часа”. За да не нарушават законите на исляма, те се женят, забавляват се с момичето, а после се развеждат и го предават по веригата.

„Естествено, тези жени нямат избор. Тях просто ги изнасилват. Понякога взе­мат малки момиченца. При тях се смятат за нормални половите връзки с 9-годиш­ни. Между другото, сега в ИДИЛ се на­блюдава масово многоженство – женят се за момиченца на 9, 10, 11 години, отбеляза монахинята. „Много от тях умират бър­зо, организмът им не издържа. Но това не вълнува никого от международните орга­низации”. Освен това масово се продават и купуват жени на робски пазари.

„Там отиват шейхове, опипват робите, гледат им в устата, хващат ги за гърдите, краката – всичко е като на кино”, казва мо­нахинята и добавя, че като стока се прода­ват не само жени, но и мъже.

На въпрос, използват ли бойците от ИДИЛ наркотици, Агнес отговаря: „Абсо­лютно вярно”. По думите й,

ДЖИХАДИСТИТЕ НАЙ-ЧЕСТО УПОТРЕБЯВАТ ОПИУМ И ХАП­ЧЕТА, КОИТО ИМ ГИ ДОСТАВЯТ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ.

Също така, терористите, въпреки пуб­ликуваната през последно време от запад­ните медии информация за голямото им обедняване, не са притеснени финансово.

imageПарите са главно от арабски принцове и от продажба на петрол.

200 хиляди души, които преобърнаха цялата страна, си живеят на територията на ИДИЛ безпроблемно. Те имат прибо­ри за нощно виждане, имат екипировка, по-добра от тази на сирийската правител­ствена армия, заяви Агнес.

По думите й, за това са отговорни за­падните страни, които са „инициирали разпространяването на ислямистката кул­тура и поведение”.

„Аз смятам, че всъщност сама­та структура на ИДИЛ, това е прос­то робот, изкустве­но създание. Трябва да се боим не от него, а от тези, които са го създали. Това е много сериозно“, добави монахинята. „Аз се страхувам не от ИДИЛ като такава. Аз се страхувам от хората, които стоят зад това сборище джихади­сти, подхвърлят им пари, дават им задачи, вдъхновяват ги”.

„В интернет може да намерите видео­клипове за ИДИЛ. Те имат много добри продуценти от САЩ, Англия и Франция. Те извършват професионалната подготов­ка на такива материали. И затова аз казвам, че ИДИЛ е изкуствено създадено явление. Това е голямо шоу”, обобщи жената, за чиято глава терористите няма да пожалят нищо.

ПРЕВОД: ТИХОМИР ТОДОРОВ, АЛФА ТВ

image

За да не нарушават законите на исляма, джихадистите се женят, забавляват се с момичето, а после се развеждат и го предават по веригата

 

 

Сподели страницата в:



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13767486
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930