Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2016 21:34 - Мъжът, който откри основната причина за рака каза… Вие никога няма да чуете това от личния си лекар
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://delo.bg/world/nositelyat-na-nobelova-nagrada-d-r-oto-varburg-posotchi-osnovnata-pritchina-za-raka/

image Мъжът, който откри основната причина за рака каза… Вие никога няма да чуете това от личния си лекар  0
image От Георги Гюзелов на 05.01.2016 12:05световноДЕЛО

Недостигът на кислород е основната причина за появата на рак в организма. Това разкри носителят на Нобелова награда д-р Ото Варбург, според когото липсата на кислород води до ръст на киселинността в тялото ни, а оттам и образуването на раковите клетки.

„Всички нормални клетки не могат да живеят без кислород, но раковите клетки могат – правило без изключение. Ако лишите една здрава клетка от 35% от необходимия й кислород за 48 часа, тя моментално се превръща в ракова“,

твърди д-р Варбург.

image

д-р Ото Варбург

За рака, за разлика от други заболявания, има безброй вторични причини. Но само за рака има само една основна причина.

„Грубо казано, основната причина за рака е подмяна на дишането с използване на кислород в тялото на една нормална клетка с друг вид енергетика – ферментация на глюкозата“,

твърди Ото Варбург.

Важна роля в поддържането на нормалното ниво на pH в организма играе диетата. 7,365 е правилното алкално ниво, за да бъде тялото добре балансирано от гледна точка на pH нивата в кръвта. Ако pH не е балансирано, то може да прекъсне дейността на клетките и функциите им, ако пък е с прекалено висока киселинност, води до сериозни заболявания като диабет и остеопороза.

image

Друг учен, Робърт Янг в своята книга “Чудото рН” твърди, че повечето здравословни проблеми възникват именно от нивото на киселинност в организма ни. Задържането на кисела вода в тялото води и до ускорен процес на стареене. Янг съветва, че не трябва по никакъв начин да задържаме киселини, които са благоприятна среда за развитие на паразити, гъбички, вируси и вредни бактерии. Важно е да се стараем да поддържаме в рамки нивото на рН баланса, който е един от най-важните инструменти за оптимизиране на здравето ни.

Как в домашни условия да регулирате киселинността в организма си? Нужни са Ви1/3 чаена лъжичка сода, 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок (или чист ябълков оцет). Смесете съставките. Не се изненадвайте, ако течността се газира с ефекта на шампанското. Когато балончетата се успокоят, добавете 250 мл вода. Трябва да изпиете цялата течност наведнъж. Този домашен лек е изключително ефективен при възстановяване на рН баланса в тялото. Той намалява киселинния рефлукс и ацидозата.

Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!


Тагове:   рак,   клетки,   без кислород,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745985
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930