Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2016 06:40 - Вероучението: Децата-касапи срещу доводите на безбожниците
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=278:2010-09-27-20-52-46&catid=39:2010-02-12-19-17-47&Itemid=75

Вероучението: Децата-касапи срещу доводите на безбожниците  28 Септември 2010 | Петър Марчев |  | 

 

 

image

Новата хорър-мода “убий другарчето си и го разфасовай на парчета”става все по-голям хит сред българските ученици. Неотдавна 19-годишният Николай Арабаджиев се призна за виновен за жестокото убийство на своя съученик Атанас Атанасов. На 20 май 2008 г. части от разчлененото тяло на жертвата бяха намерени в кофа за смет в столичния квартал “Гевгелийски”. После стана ясно, че убиецът мечтаел да стане хирург, затова се бил обзавел с хубава колекция от скалпели.

На 8 март 2009 г. друг 19-годишен тийнейджър, само че от Перник уби и разфасова с брадва своя 15-годишен приятел Алберто Йорданов.

През 2004 година, пак в Перник 16-годишният тогава Кристиян халоса два пъти с брадва в главата своя приятел Кристин. После преряза сънната му артерия. Заради спор за 4 лева. След това разчлени трупа и го зарови в околностите на града. Бъбреците и черния дроб задели в найлонови торбички в хладилника.

Не сте забравили и случая, когато две 14-годишни момичета от Пловдив удушиха съученичката си. От завист.

А в Стара Загора четирима ученици /2 момчета и 2 момичета/ зверски умъртвиха един 80-годишен дядо, за да го оберат.

Най-прясната по време гадост се случи миналата есен в Карнобат, когато 17-годишен ученик изнасили леля си, а след това закла нея и 9-годишната си братовчедка…

Не се ли питате - докога ще продължава този кошмарен сън, в който живеем? Синовете ни се превръщат в убийци, а дъщерите - в проститутки. Защото няма кой да им каже разликата между Добро и Зло. Телевизията може да им показва разни риалити-формати, силиконови бюстове и кървави екшъни. O. K., рейтингът си иска своето.

Политиците? Те си имат по-важна задача – с какво и как да примамят гласоподавателите към избирателната урна.

Ние, родителите ли? Ами нали и ние сме възпитани от научния атеизъм на зрелия Соц и от медийния бълвоч на Демокрацията. Довчера ни учеха в училище, че няма Господ, но има Генерален секретар. После ни казаха, че Ванга и Дънов са най-великите българи. Е, как да научим децата си на онова, най-важното нещо – да разпознават доброто и злото – след като ние самите сме неуки?!

*  *  *

Наскоро се запознах с Кристиян в затвора. Когато чух името му, нещо в стомаха ми се обърна. Въпреки това, стиснах ръката му. Погледнах го в лицето, но не можах да срещна погледа му. Момчето се срамуваше от себе си. По-късно разбрах, че в затвора започнал да пише стихове…

Защо споменавам това? За да проумеем, че невръстните убийци продължават да бъдат деца, въпреки всичко. За да осъзнаем, че между Доброто и Злото има само крачка. За да видим истината, че всички ние сме духовните бащи и майки на тези непълнолетни касапи. Защото не сме им казали никога: “Не убивай, а обичай ближния като себе си!”

Мисля си - какво още трябва да се случи, за да проумеят министър Сергей Игнатов и сие, че е крайно време в училищната програма да се въведе“Религия” като редовен предмет?! Може би някой тийнейджър да влезе в своето училище или по-добре – в Министерството на образованието и да открие огън с автомат “Калашников” по всичко, което се движи?!

Нещата са пределно прости и ясни – не може да се строи върху пясък. И всяка цивилизация, която отстъпи от моралните норми, постулирани в религията, е обречена на смърт. А корупцията, порнографията във всичките и вариации, разрушаването на брачната институция, мафиотизацията на всички нива, детската престъпност и демографската кризокатастрофа са само някои от най-характерните симптоми, предвещаващи скорошнияexitusletalis на българската нация.



Тагове:   деца-убийци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13746743
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930