Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2015 23:16 - Причината за всички видове Рак е открита. СЗО разархивира досиета със секретна информация за лечение на тежки заболявания.
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1437 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://actalife.info/statii/

image Причината за всички видове Рак е открита. СЗО разархивира досиета със секретна информация за лечение на тежки заболявания.

Днес ракът може не само да бъде лекуван, но и ИЗЛЕКУВАН

Конспирацията, която държи хората в сянка, е разархивирана от базата данни на СЗО и вече набира световна популярност.

imageВ Америка, болен от рак пациент плаща за лечението си между 350 000 и 850 000 долара! Представете си какво означава  това! И какво означава за тези, които са вземали парите, да не си ги получават повече. Животът на тези лекари и съществуването на институциите зависи от тези пари! Според световната статистиката ежегодно от рак се разболяват над 14 милиона души, от които 8 милиона ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си без да са диагностицирани? Изводът е, че употребяваните лекарства не са ефективни, а всички знаем, че са и твърде скъпи. Един медикамент за химиотерапия наречен Erlotinib струва около 3.000 евро на месец. Властите са одобрили това лечение срещу рака, тъй като, то повишава процента преживяемост с 12 дена. Звучи трудно за вярване, но е истина. Най-тъжното е, че химиотерапията има ужасни странични ефекти. Друго лекарство, пак за химиотерапия струва около 9.000 евро на месец, тъй като увеличава процента на преживяемост с шест седмици.

Процента на преживяемост при пациентите с рак, които приемат химиотерапия и радиация е същият, като този на пациентите,които не се лекуват изобщо! Само двама от 100 пациенти в четвърти стадий на болестта, живеят до пет години след лечението? Това означава, че останалите 98 умират! Огромните суми пари е това, което поддържа жива тази безсрамна измама. Фармацевтичните спекуланти правят пари, като отравят пациентите с рак.

image

И все пак познанията ни за това, какво поражда туморите, ни дават сила да ги спрем, независимо от това дали са доброкачествени или злокачествени.

 

През 1979, д-р Хулда Кларк прекратява научноизследователската си работа. Единадесет години по – късно тя открива следи, които я водят към причината на възникване на рака.
Изследванията на д-р Хулда Кларк показват, че екземата се дължи на заселване с кръгли червеи, епилепсията – на вид кръгъл червей, Ascaris, шизофренията и депресията – на паразити в мозъка. Астмата се причинява от заселване на Ascaris в белите дробове, диабетът – от говеждия панкреатичен метил Eurytrema, мигрените – от нишковидния червей Strongyloides, а розацейното акне – от Leishmania. Много сърдечни заболявания на човека се причиняват от кучешкия червей Dirofilaria. Списъкът не свършва дотук.
Зад много болести и болестни състояния включително СПИН (AIDS), рак, фибромиозит и фибромиалгия, imageязва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, умора, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, кариес, безсъние, алергии, депресия, шизофрения, болест на Крон, ставна и мускулна болка, болки от всякакъв произход и др., се крие някаква инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии, гъбички (напр. Кандида), вируси и червеи – глисти, тении и др. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести предизвикани от бактерии и вируси – HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафилококи, стрептококи, холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.

Д-р Кларк е открила, че тези микроорганизми са много чувствителни към три съставки и могат да бъдат убити, чрез приема на точно съотношение от трите билки.

 Предложеното от д-р Хулда Кларк лечение без лекарства е многократно по-безвредно от всички други. Оказа се че билката бялimageпелин, цветето карамфил и плода на дървото  орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Нужни са само няколко дена за да започне процеса на излекуване от рак, независимо от типа. Няма значение колко е напреднал – туморът може да бъде спрян.

Абсолютно невъзможно е човек да се освободи от всички тези паразити посредством някой фармацевтичен продукт, тъй като всеки от тях действа на един или два паразитни вида. Освен това те имат странични ефекти. Правилно дозираният Flagyl е ефикасен срещу амеби и Giardia, но може да предизвика силно гадене и повръщане. Представете си, че трябва да вземете десет лекарства, за да унищожите една дузина от вашите паразити! Това е добра новина вероятно за производителите на лекарства, но не и за вас.

Добрата новина е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита!

imageТези три билки трябва да се използват заедно. Шлюпките от черен орех и пелинът убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата. Ще се избавите от паразитите само, ако използвате трите билки заедно. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение, вложени в продукта Triactal.image

 Процентът на успех при напредналите форми на рак е около 95%. Така че Вие може да разчитате на този метод, а не само да се надявате, че ще работи и при Вас. Това е цялостен подход, който не само смалява туморите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и възвръща здравето. Малкият процент неуспех (5%) се дължи на критични клинични случаи на пациенти в твърде напреднал стадий.



Тагове:   лечение,   причини,   за рак,


Гласувай:
2



1. raders - Всяка година умират от рак десетки и ...
23.12.2015 23:31
Всяка година умират от рак десетки и стотици милионери /лани почина сравнително млад и Стиф Джопс - компютърен гений - един от най-богатите хора на света/. Мислиш ли, че ако имаше наистина лек, Стиф Джопс нямаше да е още жив? А и не само той?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706432
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031