Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 13:57 - НАТО: Гигантска руска радиоелектронна сфера в Сирия, не ни позволява да летим
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1566 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://yphalachev.blogspot.bg/2015/12/blog-post_72.html


image   сряда, 9 декември 2015 г. НАТО: Гигантска руска радиоелектронна сфера в Сирия, не ни позволява да летим.     Заслепени радари, разстроени електронни системи за насочване, както и определени пречки в сателитните изображения в "сфера" с диаметър от 600 км, според  генерал Филип Бридлав,главнокомандващ на НАТО, в изданието Daily OSNet.
От района на сраженията в северната част на Сирия дойде новината за разполагането на новата руска система на електрически смущения, която може, според слуховете, да заслепи радарите, да наруши функционирането на системата за електронно ръководство, а също и да попречи на сателитните изображения. Изданието Daily OSNet. отделя голямо  внимание на  крокодилските сълзи на генерал Филип Бридлав, който каза, че в допълнение към затворения достъп до Балтийско и Черно море,Русия ни затворя и достъпа  до Средиземно море.
Тези системи представляват това, което  върховният главнокомандващ на НАТО, генерал Филип Бридлав описва като "Руският балон» A2 / AD (анти-достъп / изключване зона), в Сирия, пише Daily OSNet.
image В резултат на това силите на НАТО са ефективно заслепени вътре в диаметър на полусфера от 600 km от центъра на руската база в Латакия.
 Авторът се опитва да разбере какъв вид тайно оръжие Русия е разгърнала в Сирия. Предполага се, че технологията изглежда подобна на КРЭТ Richag, но очевидно с по-големи функции,в оперативен мащаб. Тактическата версия на системата е представена на журналисти в Русия през април 2015. Всеки руски мотострелкови батальон има такава собствена система, монтирана върху основата Mi-8MT. В момента американците нямат противодействие и електронни или каквито и да било контрамерки. Системата е предназначена за блокиране на радари, сонари и други системи за откриване, за да се защитят самолети, хеликоптери, безпилотни летателни апарати, сухопътни и военноморски сили срещу ракети "въздух-въздух" и "земя-въздух" и други  системи в радиус от няколко стотин километри. Тя може да бъде настроена да блокира всякакъв вид въоръжени сили, включително хеликоптери и самолети, както и наземни и военноморските сили.
Много внимание е отделено на крокодилски сълзи НАТО генерал Филип Бридлав, който каза, че в допълнение към Балтийско и Черно море,Русия ни затвори достъпа и до Средиземно море.
Не е забравена безславната мисия на "Donald Cook" в Черно море.
Ако се съди по действията на Вашингтон, те трескаво търсят допирни точки, но и се страхуват, че внезапното преминаване от конфронтация към сътрудничество ще бъде приета,като предаване на позиции.
Промяна има в на тона и съдържанието на речта на  Кери за Сирия и Украйна.  Днес разбрахме,че отново ще ходи в Москва и иска среща с Путин.
Сега американските медии  напомнят на  Обама и всички глупости, които той говореше за "разкъсаната на парчета икономика"  на Русия и "регионалната сила", но по един неприятен за него начин.
 От Генералния щаб на Турция изтече информация, че непознат МиГ-29 е взел на мушка  8 изтребителя на Анкара Ф-16S, докато те патрулирали около сирийската граница. Не е уточнено дали осемте Ф-16S на нарушили въздушната граница със Сирия, както се случва обикновено.
Източник от турският генщаб е обяснил, че непознатият самолет е държал на мушката на радара си техните изтребители цели 4 минути и 30 секунди.
От турската армия са съобщили още, че освен това системата за противовъздушната отбрана, намираща се вътре в територията на Сирия, също е държала на прицел осемте Ф-16 в продължение на 4 минути и 15 секунди.


Тагове:   нато,   Русия,   Сирия,


Гласувай:
8



1. zaw12929 - Ако САЩ бяха забранили на Турция, ...
16.12.2015 16:20
Ако САЩ бяха забранили на Турция, Русия нямаше да слага такова опазване на самолетите и летците си.
Имаше среща в Москва. Там се решава , а не в този блог.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13739551
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930