Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 15:51 - Лицемерите!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.lentata.com/page_8192.html


Лицемерите!

22 November 2015   image 28

Автор Читател

  автор: Илия Димитров image

Последните дни в интернет се появи едно видео от Париж. На видеото ясно се вижда протест на тридесетина френски младежи - националисти, патриоти, бели, добре облечени момчета, които скандират „Вън терористите от Европа”, „Вън ислямистите от Европа”. Палят факли, разпъват плакат с исканията си и вдигат малко шум във френската столица. Дотук всичко е нормално. Всичко е напълно закономерно, дори задължително, още повече, когато само преди няколко дни е извършен атентат в сърцето на града ти и са загинали стотици невинни. Задължително е да поискаш възмездие и да възкликнеш „Вън убийците от нашия дом!”
Така действа здравият разум. Разумът, който поставя на първо място оцеляването на ТВОЕТО – на културата, традициите, ценностите, семейството. Същият разум, заради който целият „цивилизован” се е впрегнал да ни втълпява - колко е грешен и срамен, и дори да ни съди заради него.

Но истинската ярост, породена от криворазбраната толерантност идва тогава, когато във видеото случайните минувачи по улиците на Париж (зад гърба на полицията), започват да освиркват протестиращите момчета. Наричат ги фашисти, дори им скачат на бой, а в последствие ръкопляскат на полицията, която арестува протестиращите срещу тероризма. Същите онези жители на Париж, които дни наред гледахме по телевизията как поднасят цветя, палят свещички и реват пред мемориалите на жертвите. Либералните французи, които ще побеждават куршумите с вино и ще спасяват Европа с рисунки. Пацифистите, които събират дрешки и храна за нелегалните имигранти, а после ридаят пред труповете, останали след някой „бежанец” с френско гражданство.

Лицемерите. Те са истинските виновници, които години наред се примиряваха с политиката на Франция, която отваряше границите си за всеки, който иска да ползва придобивките и помощите на европейците.
Лицемерите. Които толкова се заслепиха от мултикултурната идея, че едва ли ще усетят собствената си смърт.       
Лицемерите. Безхарактерните, страхливците, ревльовците, които ще подарят жена си на първия по-агресивен мюсюлманин.           
Лицемерите. Които са готови да отстъпят от всичко, само за да продължат безсмисленото си съществуване.             
Лицемерите. Които няма да имат нищо против да се обрежат и да си измият краката преди да отидат да разгледат джамията, защото така е модерно, толерантно и човешко, и така спазват традициите на синовете на Аллах.
Те са псевдохуманистите, за които чуждият живот е по-важен от живота на собствените им деца. Те са сбърканите, които мислят не за своето, а за чуждото бъдеще. И те не са само във Франция. Има ги в цяла Европа. И в България. Окупирали са културните, академичните, политическите и медийните висини. И от там следят и съдят строго кой влиза в калъпа на предателите, за да го потупат по рамото, а който не – да го порицаят и осъдят.

Има една велика сцена от филма „Записки по българските въстания”. Когато българите бяха вързали пленени турци и Дяда Поп даваше на друговерците да ядат сланина - получил възмездие след вековете потисничество. Тогава във филма лекарят, който връзваше раните на пленените турци, помоли Дяда Поп „да излезе, че му пречи на работата”. Винаги се сещам за думите, изречени от актьора, играещ Дяда Поп: „Ще се сетиш ти за Дяда си Поп утре, га е същият тоя, дет’ му връзваш раната, захване бавно да те коли с ръждива костура…”
Това е изречението, което всеки ЕВРО-ЛИЦЕМЕР трябва да чуе... преди да е станало твърде късно.

П.С.: На 17-ти ноември в Турция се игра футболният мач между отборите на Турция и Гърция. Мачът трябваше да започне с минута мълчание в памет на жертвите от Париж. Когато по традиция футболистите се подредиха в кръг около центъра, за да отдадат почит, над 50-те хиляди турски фенове на стадиона освиркваха минутата мълчание с викове „Аллах Акбар” и популярното скандиране „Мюсюлманите не умират”.            
Но, мили лицемери, никой няма да ви каже това по новините - нито за освиркваните националисти в Париж, нито за петдесет хилядния протест в Полша против ислямизирането на страната. Никой.

https://www.youtube.com/watch?v=szrDQ6aSPIk – Париж

https://www.youtube.com/watch?v=fqMHe2ltffE - Турция



Тагове:   лицемерието,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709627
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031